Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

Sveikutės 4u.gif ,

Kaip su bendra pagalba? Ar organizuosimės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutyte990 @ 2010 11 23, 18:09)
Tai va, kad vienas atsiskaitymas po Kalėdų, o kitas po Naujųjų metų, tai per tas "atostogas" mokytis reikės  verysad.gif
Man irgi turėjo priklausyti rudeninės atostogos, bet namų darbų tai buvo, o dar reikėjo rašyti matematikos ir geografijos kontrolinius per tą savaitę... Tai kokios čia atostogos...

Aš tai rašiau klasės vadovei šituo klausimu ir ji man pasakė, kad rudens atostogų nėra. Viliuosi, kad bent žiemos bus. Nesvarbu, kad reiks ruoštis įskaitoms, bet bent jau neuždavinėtų naujų darbų.

Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 11 23, 23:18)
Sveikutės  4u.gif  ,

Kaip su bendra pagalba? Ar organizuosimės?  bigsmile.gif

Aš tai pilnai už.
Atsakyti
QUOTE(Ievutt @ 2010 11 24, 03:18)
Aš tai pilnai už.

Ir aš ax.gif

Gal parašykit čia savo klasę, pamokas ir pratimus kurių reikia, bus paprasčiau tada.
Aš asmeniškai, tai matematikos ir fizikos nieko nesugebu pasidaryti doh.gif Istorijos, geografijos, kūno kultūros - atsilikimų jau nėra, tai galėčiau mestelt atsakymų ax.gif

Beje čia 11kl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selme: 24 lapkričio 2010 - 20:29
Na aš tai 12 klasėj. Atsilikus tai esu kaip reikalas, bet baisiausia situacija yra su lietuvių, pastoviai ketvertai plaukia... verysad.gif
Geriausiai kol kas einasi anglų( A ), rusų( B ), informatika( B ), istorija( A ) dar pusė bėdos...

Selme, o kokiu lygiu pas tave matematika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievutt: 25 lapkričio 2010 - 16:02
[quote=Ievutt,2010 11 25, 14:57]
Na aš tai 12 klasėj. Atsilikus tai esu kaip reikalas, bet baisiausia situacija yra su lietuvių, pastoviai ketvertai plaukia... verysad.gif
Geriausiai kol kas einasi anglų( A ), rusų( B ), informatika( B ), istorija( A ) dar pusė bėdos...

labas,
sakai mokais informatika?gal paasikintum kaip ten tuos darbus reik atlikt?as ja pasirinkus, bet sunkiai man su ja blush2.gif
Atsakyti
Parašiau į až.
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif
o gal yra besimokančių 12 kl. biologijos (A) lygiu. nes nebesusitvarkau su ja ....
gal galit man padet su situo uzdaviniu; kokios gametos gali susidaryti organizmuose, kai genotipai tokie: AA, Bb, cc, AABB, AaBb.
dekoju is anksto blush2.gif
Atsakyti
Ach, aš jau visiškoj neviltį.. Tuoj pusmečius ves. O pas mane milžiniškos lietuvių, matematikos ir fizikos skolos. Daryta viskas dar tik rugsėjį verysad.gif
O turėjau svajonę, baigti šioj mokykloj 12-ą klasių aukštais pažymiais ir įstoti į gerą užsienio universitetą.. O va.. sad.gif
Atsakyti
Ar i tuos akivaizdzius atsiskaitymus vaziuot tas abi dienas 29 ir sauso 4 ar galima tik i viena? Ir ar ten butinai i visas pamokas ar tik i tas kuriu noriu kad butu pazymys nedidesnis uz 6?
Atsakyti
Kur visos dingusios? huh.gif
Atsakyti
Nu rimtai. Visos prie intiko kas dien, o čia nepasidalina įspūdžiais biggrin.gif
Aš tai ten visai nenoriu važiuoti schmoll.gif Reiks per skype organizuotis atsiskaitymą g.gif
Atsakyti