Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(mokytojaaa @ 2011 01 31, 19:59)
Kažkaip sunku patikėt, kad darbo biržoje toki sistema bjauri. Žinoma, neturiu kompetencijos komentuoti jų darbą, nes tikliai nežinau kas ten kaip. Pagalvojau tik, kad gal jums vertėtų pasiimti iš mūsų mokyklos pažymą, kad mokotės mūsų mokykloje (tokioje tai klasėje, tokiais tai metais ir , kad mokymasis nors ir nuotolinis, bet sinchroninis, vykstantis kasdien nurodytu laiku). Gal padėtų panašiai kaip vaikinams dėl armijos? Jei jie mokosi, studijuoja, į armiją nereikia. Nuneštumėt tą pažymą toms ponioms į darbo biržą, tai gal nereikalautų įsidarbinti?  doh.gif

Nusiunčiau paštu tą pažymą moterytei iš biržos. Ryt turėsiu vykti pas ją. Įdomu kaip baigsis vizitas lotuliukas.gif Parašiau iš švietimo ministerijai, jie turėtų manau žinoti ar čia besimokydama privalau dirbti tam, kad gaučiau tą sveikatos draudimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2011 02 01, 15:31)
Nusiunčiau paštu tą pažymą moterytei iš biržos. Ryt turėsiu vykti  pas ją. Įdomu kaip baigsis vizitas  lotuliukas.gif  Parašiau iš švietimo ministerijai, jie turėtų manau žinoti ar čia besimokydama privalau dirbti tam, kad gaučiau tą sveikatos draudimą  g.gif

Jei mokotės pas mus ne modulių, o visų dalykų, tad tikrai neprivalote dirbti. Nes mokymasis čia yra oficialus ir formalus mirksiukas.gif
Šaunuolė, kad ėmėtės žygių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mokytojaaa @ 2011 02 02, 01:36)
Jei mokotės pas mus ne modulių, o visų dalykų, tad tikrai neprivalote dirbti. Nes mokymasis čia yra oficialus ir formalus  mirksiukas.gif
Šaunuolė, kad ėmėtės žygių  thumbup.gif

O kas per moduliai? blush2.gif Šiaip mokausi normaliai, kaip vienuoliktokė, visus privalomus ir nenorimus dalykus biggrin.gif
Gavau paštu atsakymą iš ministerijos, kad mano užklausimas yra gan keblus, tad buvo nusiųstas svarstyti "aukštesniems" žmonėms. Tad teko pranešti biržai, kad neatvyksiu tol, kol nesužinosiu ar išviso turiu trenktis į tą biržą. Nagloji bobelė šį kartą buvo tyli cool.gif biggrin.gif
Dar kaip tik perskaičiau visokius nuostatus ministerijose ir oze, tai tikrai, bent jau pagal mane, dirbti neprivalu biggrin.gif Nes juk studijos gaunasi dieninės kai turi sėdėti skypėj nuo ryto, pamokų metu rolleyes.gif

Ps: Ar labai blogai yra, jeigu aš prie skypės beveik niekada neprisijungiu, tačiau pamokas paruošiu ir atsiunčiu mokytojoms? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2011 02 02, 16:55)
Ps: Ar labai blogai yra, jeigu aš prie skypės beveik niekada neprisijungiu, tačiau pamokas paruošiu ir atsiunčiu mokytojoms?  unsure.gif

Laba, prie mokytojų skaipo junkitės tik tada, kai norite kažko paklausti tų mokytojų. Jei viskas aišku, žinoma, kad neprivalote sėdėti skaipe mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kilo klausimas, lietuvių pamokose reikia analizuoti eilėraščius, bet paspaudus, kad atidarytų eilėraštį nuoroda neveikia verysad.gif . Ar kitom irgi taip? Jau ne pirmą pamoka, kurios negaliu atlikti dėl to.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Najaah @ 2011 02 10, 05:09)
Man kilo klausimas, lietuvių pamokose reikia analizuoti eilėraščius, bet paspaudus, kad atidarytų eilėraštį nuoroda neveikia  verysad.gif  . Ar kitom irgi taip? Jau ne pirmą pamoka, kurios negaliu atlikti dėl to..  verysad.gif

Ir man taip. Reikia pačiam susirasti internerte tą eilėraštį ar tekstą, juk nesunku biggrin.gif

Dar norėjau paklausti. Daugumos pamokų pradžioje man rodo juodą langelį, ten turėtų rodyti video ir kaip supratau, tai yra mokytojų filmuota medžiaga? Kodėl man nerodo tų video? verysad.gif Kokią programą reikia turėti, kad rodytų? Nes lyg viskas pas mane kompiuteryje yra...
Atsakyti
O tai kur juos rasti?
Aš ieškojau, bet man tik visokius rašinius rodo.. O man reikia pačio eilėraščio. unsure.gif
Atsakyti
Rutyte990, gal tu per Firefox naršyklę bandai tuos video atidaryt? Nes su Firefox ir man neveikia, nežinia kodėl. Kiek žinau tik su Internet Explorer jie atsidaro.

Atsakyti
norėjau paklausti...jeigu nenuvažiuosi į mokyklą ir neatsiskaitysi nei vienam tiesioginiam atsiskaityme ar perkels į kita klase? ar išves teigiama pažymį neatsiskaičius?
Atsakyti
QUOTE(ruta8 @ 2011 02 12, 20:59)
norėjau paklausti...jeigu nenuvažiuosi į mokyklą ir neatsiskaitysi nei vienam tiesioginiam atsiskaityme ar perkels į kita klase? ar išves teigiama pažymį neatsiskaičius?

Laba, atsakau į jūsų klausimą Direktoriaus įsakymo citata:

3.5. Mokiniams, kuriems taikomas nuotolinio mokymo metodas, yra privalomas akivaizdus atsiskaitymas už per pusmetį išeitą kursą.
3.6. Akivaizdus atsiskaitymas vykdomas du kartus per mokslo metus, kiekvieno pusmečio pabaigoje, 12 klasių mokiniams vykdomas vieną kartą — I pusmečio pabaigoje.
3.7. Akivaizdus atsiskaitymas prilyginamas įskaitai. Įskaita — tai mokinio išeito dalyko (ar jo dalies) pažangos ir pasiekimų patikrinimas ir įvertinimas. Įskaita vertinama dešimtbalės sistemos pažymiais.
3.8. Akivaizdaus atsiskaitymo būdai:
- mokinys atvyksta atsiskaityti į mokyklą mokytojų nurodytu laiku.
- mokinys, dėl svarbių priežasčių negalintis atvykti į mokyklą, kreipiasi į dalyko mokytoją su prašymu leisti atsiskaityti SKYPE programa (naudojant mikrofoną ir Web kamerą). Mokytojas nustato tokio atsiskaitymo datą ir laiką, atsižvelgdamas į mokinio galimybes.
3.9. Pusmečio pažymys mokiniams, siekiantiems 6-10 balų įvertinimo, skaičiuojamas pagal formulę: VPPV + ĮP/2
VPPV — visų pusmečio pažymių už temas ir kontrolinius darbus vidurkis;
ĮP — įskaitos pažymys.

Tai reiškia, kad mažesniam balui, akivaizdžiai atsiskaityti nėra būtina. Tačiau, jei namų dabus atliksite 10-tukui, bet neatsiskaitysite akivaizdžiai, pusmečio vertinimas nebus didesnis 5 balų.
Atsakyti
Na mergaitės, kaip sekasi mokslai? 4u.gif

Aš tai dabar sėdžiu internete ir žiūriu savo buvusių klasiokų šimtadienio nuotraukas. Taip gaila, kad pati to džiaugsmelio nepatirsiu.. ech. verysad.gif
Atsakyti
laba diena,
tiesioginis atsiskaitymas vyksta raštu ar žodžiu?
Atsakyti