Akivaizdus atsiskaitymas vyksta "gyvai" "akis į akį" su dalyko mokytoju. Vieni mokytojai duoda užduotis raštu, kiti - žodžiu.
O kas ką pridirbo mokymosi terpėj, kad pas mane atsirado visi dėstomi dalykai visoms klasėms ir su visais lygiais? Man ir savų visiškai pakako

QUOTE(selme @ 2011 03 22, 20:08)
O kas ką pridirbo mokymosi terpėj, kad pas mane atsirado visi dėstomi dalykai visoms klasėms ir su visais lygiais? Man ir savų visiškai pakako 

Kažką remontuoja Moodle tiekėjai. Mokytojams visai striuka kolkas - negalime taisyti jūsų namų darbų ar daryti kokių nors įrašų

Hmmm... o žinutes siųstas per Moodle gaunat? Išsiunčiau lietuvių mokytojai žinutę dėl įskaitos temos priešpaskutinę dieną (kaip visada savam stiliui) ir nors atsakymo jokio nebuvo aš labai tikiuosi kad ji ją gavo...
QUOTE(Ievutt @ 2011 03 23, 01:31)
Hmmm... o žinutes siųstas per Moodle gaunat? Išsiunčiau lietuvių mokytojai žinutę dėl įskaitos temos priešpaskutinę dieną (kaip visada savam stiliui) ir nors atsakymo jokio nebuvo aš labai tikiuosi kad ji ją gavo...
Su žinutėmis irgi kažkas negerai - arba jų negaunam, arba gaunam gerokai pavėluotai... Siūlau lietuvių k. mokytoją kuo skubiau susirasti Skaipu ir jos pasiteirauti kaip kas... Sėkmės!
O tai tokiu atveju jei patikrint namų darbų neišeina, tai galima lengviau atsipūsti, nes tieeeek skolų prisidariau šiom savaitėm

Laba diena, esu 12 klasėje norėjau paklausti ar mokantis b lygiu matematiką reikia atlikti visas užd matematikos anų metų pakartotinės sesijos egzo kur įkelta, kad reikia atlikti šį mėnesi ar tik tas kur pažumėta b lygiu. Ir jei kokio nemokėsiu padaryti b raide pažymėto ir padarysiu kur skirta a lygiu ar jos bus užskaitytos ar nebus? Ačiū.
QUOTE(vilkramune @ 2011 03 31, 09:27)
Laba diena, esu 12 klasėje norėjau paklausti ar mokantis b lygiu matematiką reikia atlikti visas užd matematikos anų metų pakartotinės sesijos egzo kur įkelta, kad reikia atlikti šį mėnesi ar tik tas kur pažumėta b lygiu. Ir jei kokio nemokėsiu padaryti b raide pažymėto ir padarysiu kur skirta a lygiu ar jos bus užskaitytos ar nebus? Ačiū.
Laba diena, manau, kad šį laišką jums vertėtų persiųsti tiesiai matematikos mokytojai. Apie kiekvieno mokomojo dalyko subtilbes, vertinimą ar reikalavimus tikrai negaliu nieko pasakyti, nes mokau tik vieno dalyko, ne visų

O man įdomu kada baigias mokslo metai 11-oj klasėj? Kažkada teko nugirsti, kad jie lyg trumpesni nei kitiems mokiniams, tai čia tiesa ar melas?
Taip pat dar noriu sužinoti, ar galiu baigti klasę 'anksčiau laiko', tarkim atsiskaityti visas užduotis ir parašyti tuos 'baigiamuosius' kontrolinius darbus? Nes ketinu išvažiuoti ir mokslo metų galo mėnuo labai pjauna mano skrydžių pasirinkimo laisvę
Taip pat dar noriu sužinoti, ar galiu baigti klasę 'anksčiau laiko', tarkim atsiskaityti visas užduotis ir parašyti tuos 'baigiamuosius' kontrolinius darbus? Nes ketinu išvažiuoti ir mokslo metų galo mėnuo labai pjauna mano skrydžių pasirinkimo laisvę

QUOTE(selme @ 2011 04 12, 16:32)
O man įdomu kada baigias mokslo metai 11-oj klasėj? Kažkada teko nugirsti, kad jie lyg trumpesni nei kitiems mokiniams, tai čia tiesa ar melas?

11 klasės ugdymo proceso pabaiga - birželio 10 d. Mokantis pagal suaugusiųjų programą - ugdymo procesas baigiamas gegužės 31 d.
II pusmečio akivaizdus atsiskaitymas bus organizuojamas gegužės mėn. pabaigoje. Jei neketinate dalyvauti akivaizdžiame susitikime, atlikti visas pamokas ir atsiųsti galite kad ir šiandien, tuomet mokslo metai jums ir pasibaigs. Dėl konkrečių dalykų kontrolinių darbų ar įskaitų reikėtų tartis su kiekvieno dalyko mokytoju asmeniškai.
Laba diena, visiems ir visoms 
Galvoju pradeti mokytis nuotoliniu budu ozo vidurineje mokykloj (11 klaseje). Prisiskaiciau cia jusu kalbu ir net baisu darosi... panasu, kad tik vienam kitam zmogui ten mokytis tinka ir patinka. Visu kitu atsiliepimai labai jau ne kokie...
Butu smagu isgirsti pasisakymus zmoniu, kurie jau bent metus ten prasimoke nuotoliniu budu. Kaip sekesi?
Taip pat, gal butu imanoma (kazkokiu budu) pamatyti bent vienos pamokos pavyzdi? Skaiciau, kad ten reikia save filmuoti ir siust video? Tiesa? Taip pat su kuno kultura, vyresniems nei 18 jos daryti nereikia (filmuoti save sportuojanti ir t.t.)
Aciu uz atsakymus

Galvoju pradeti mokytis nuotoliniu budu ozo vidurineje mokykloj (11 klaseje). Prisiskaiciau cia jusu kalbu ir net baisu darosi... panasu, kad tik vienam kitam zmogui ten mokytis tinka ir patinka. Visu kitu atsiliepimai labai jau ne kokie...

Butu smagu isgirsti pasisakymus zmoniu, kurie jau bent metus ten prasimoke nuotoliniu budu. Kaip sekesi?

Taip pat, gal butu imanoma (kazkokiu budu) pamatyti bent vienos pamokos pavyzdi? Skaiciau, kad ten reikia save filmuoti ir siust video? Tiesa? Taip pat su kuno kultura, vyresniems nei 18 jos daryti nereikia (filmuoti save sportuojanti ir t.t.)

Aciu uz atsakymus

QUOTE(PiktasDinozauras @ 2011 04 21, 12:38)
Laba diena, visiems ir visoms 
Aciu uz atsakymus

Aciu uz atsakymus

Laba. Dėl mokymosi nuotoliniu dažniausiai prieštaringos nuomonės būna tų, kurie apskritai tingi ir nenori mokytis. Yra nemažai mokinių, kuriems sekasi puikiai. Už mokinius kažko daugiau atsakyti negalėčiau, reiktų kalbinti juos pačius.
Pamokos pavyzdį galite pažiūrėti mūsų mokyklos tinklapyje:
ozomokykla.eu > Nuotolinis mokymas > Pamokos pavyzdys.