Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(mokytojaaa @ 2011 07 14, 03:09)
vasarą mokyklos raštinė dirba kasdien 9-13 val tikrai, o gal ir ilgiau...

Ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(mokytojaaa @ 2011 05 26, 21:20)
Dvyliktos klasės atestatas išduodamas, kai baigiate mokyklą su 4-10 vertinimais ir išlaikote minimum du egzaminus. Jei metinių vertinimų yra neigiamų (nesvarbu ar neigiamų ar neatestuotų), tuomet gausite tik pažymą, kad išklausėte dvyliktos klasės kursą. Su tokia pažyma negalėsite stoti į jokią kolegiją ar universitetą. O jūsų išsilavinimas liks tik pagrindinis (10 klasių), nes vidurinio įgyti nesugebėjote. Jei iki birželio 1 dienos turėsite neigiamų ar neatestuotų vertinimų, prie egzaminų būsite neprileista,-as.

Vienuoliktoje klasėje negali būti lietuvių kalbos skolos (nesvarbu ar neigiamas ar neatestuotas), į dvyliktą klasę keliama max. su dviem kitų dalykų skolomis.

laba diena, man si info kaip tik, tik nustebau kad pirmai(nepamenu tiksliai kada) kai ziurejau savo destomus dalykus, dar buvo visi, o kai suzinojau apie vasaros darbus, ir susiruosiau juos atlikt - 2destomi dalykai dingo. kodel taip?juk uz juos zinau nebus nei iskaitos nei pazymys isvestas?ar pateksiu i 12kl taip?jei butu galimybe tuos dabar panaikintus dalykus atsiskaityt- taip ir padaryciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsena-saule @ 2011 07 14, 20:32)
laba diena, man si info kaip tik, tik nustebau kad pirmai(nepamenu tiksliai kada) kai ziurejau savo destomus dalykus, dar buvo visi, o kai suzinojau apie vasaros darbus, ir susiruosiau juos atlikt - 2destomi dalykai dingo. kodel taip?juk uz juos zinau nebus nei iskaitos nei pazymys isvestas?ar pateksiu i 12kl taip?jei butu galimybe tuos dabar panaikintus dalykus atsiskaityt- taip ir padaryciau smile.gif

Laba, tie du jums reikalingi dalykai tikrai negalėjo niekur dingti, nebent įvyko kokie nors techniniai nesklandumai. Kreipkitės į savo klasės aukėtoją, ji vėl jus prijungs prie jums reikalingų dalykų kursų, tuomet galėsite atlikti vasaros darbus. Sėkmės! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Matt @ 2011 07 14, 15:40)
Laba diena, radau informacijos kad nuo sios ateinancios rugsejo 1d. Siauliu simono daukanto gimnazija pradeda mokyti nuotoliniu budu 11kl taigi kur butu geriau oze ar ten ?

Mano manymu, Oze. Ir ne todėl, kad ten dirbu, bet todėl, kad mūsų mokykloje ši nuotolinio mokymosi sistema jau gerai sutvarkyta, aiški, puikiai suprantama mokytojams, išnagrinėti visi privalumai ir trūkumai, nuolat tobulinama... Ir dar, pastebėjau, kad S.Daukanto gimnazijoje kolkas nedaug dėstomųjų dalykų, beveik nėra pasirinkimų. Tai normalu, nes jiems tai tik pradžia... Po keleto metų turėsime rimtus konkurentus, tuomet mokiniai tikrai turės galimybę padiskutuoti, kur yra geriau mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokytojaaa: 17 liepos 2011 - 22:03
Laba diena, norejau paklausti ka daryti, jai biologijos skiltyje nera nuorodos kur keliami vasaros darbai. Viska padariau o kur sukelti nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2011 07 19, 12:26)
Laba diena, norejau paklausti ka daryti, jai biologijos skiltyje nera nuorodos kur keliami vasaros darbai. Viska padariau o kur sukelti nerandu  g.gif

Laba, viskas jau turėtų būti tvarkoje. Vasaros darbų užduočių siuntimo langas yra kurso viršuje.
Atsakyti
Help! Neleidžia man normaliai prisijungti prie dienyno, kaip sužinoti iš ko turiu neigiamų pažymių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Najaah @ 2011 07 22, 02:48)
Help! Neleidžia man normaliai prisijungti prie dienyno, kaip sužinoti iš ko turiu neigiamų pažymių?  biggrin.gif

Laba, deja, e-dienynas atjungtas, kažkokie techniniai nesklandumai iš tiekėjų. Ir mokytojams labai nepatogu, kad e-dienynas šiuo metu neveikia (jau kokias tris savaites). Kreipkitės į savo klasės vadovę el.paštu ir ji jums tikrai praneš, kokių dalykų skolų turite. Sėkmės
Atsakyti
Labutis 4u.gif
jungiuosi prie jusu wink.gif as 12 busiu smile.gif Na tikiuoi seksis viskas gerai,nes noro ir motyvacijos turiu LABAI daug smile.gif pertraukele nuo moklu buvo 4 metai ;//
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2011 07 27, 18:41)
Labutis 4u.gif
jungiuosi prie jusu wink.gif  as 12 busiu smile.gif Na tikiuoi seksis viskas gerai,nes noro ir motyvacijos turiu LABAI daug smile.gif pertraukele nuo moklu buvo 4 metai ;//

Sveikinimai sugrįžus į mokslus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mokytojaaa @ 2011 07 29, 16:36)
Sveikinimai sugrįžus į mokslus  4u.gif

Dėkui labai 4u.gif Tikiuosi,jog viskas seksis puikiai, nors, ir po šiokios tokios pertraukos ;] Kiek išsigandau, pasiskaitinėjusi apie gan didelius krūvius, teks suderinti mokslus ,darbą ir dukrytės priežiurą ,ir pasiekti tikslą - baigti dvyliktą klasę LABAI gerais pažymiais ax.gif Buvau Birželio menesį mokykloje, kalbėjausi su auklėtoja, susitvarkiau dokumentus, išvykstu atgal i Angliją, ir galvoju dabar - jeigu mano el. paštas keisis, gal į raštinę man nunešti naujus duomenis ? Nenuklys kažin po to ? g.gif Kad, nebūtu, jog kodų negausiu, prisikaups skolų po to ir dvejetu ax.gif
Dar žinau savo minusą - man laabai prastai sekasi su matematika verysad.gif čia ir bus man keblumų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2011 07 30, 12:22)
Dėkui labai  4u.gif  Tikiuosi,jog viskas seksis puikiai, nors, ir po šiokios tokios pertraukos ;] Kiek išsigandau, pasiskaitinėjusi apie gan didelius krūvius, teks suderinti mokslus ,darbą ir dukrytės priežiurą ,ir pasiekti tikslą - baigti dvyliktą klasę LABAI gerais pažymiais  ax.gif Buvau Birželio menesį mokykloje, kalbėjausi su auklėtoja, susitvarkiau dokumentus, išvykstu atgal i Angliją, ir galvoju dabar - jeigu mano el. paštas keisis, gal į raštinę man nunešti naujus duomenis ? Nenuklys kažin po to ?  g.gif Kad, nebūtu, jog kodų negausiu, prisikaups skolų po to ir dvejetu  ax.gif 
Dar žinau savo minusą - man laabai prastai sekasi su matematika  verysad.gif  čia ir bus man keblumų  doh.gif

Kai ir jei pakeisite el.pašto adresą, iškart praneškite savo būsimai klasės vadovei, nes per raštinę tai tikrai gali pasimesti... Rokomenduočiau iki to laiko, kol gausite kodus, nekeisti el.pašto adreso.
Krūvis tikrai nedidesnis nei mokantis įprastu būdu paprastoje mokykloje. Tik čia patogumas didesnis mokymuisi. Dar galiu jus nudžiuginti, jog nuotoliniu būdu besimokantys, egzaminus išlaiko geresniais balais. Ir tai normalu, nes mokytis tenka kiekvienai pamokai ir nenusimuliuosi nei pamokos, nei dienos, kaip būna įprastose mokyklose. Žinoma, tik tuo atveju, jei pretenduojate į aukštus vertinimus.
Dar kartą sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mokytojaaa @ 2011 07 30, 22:29)
Kai ir jei pakeisite el.pašto adresą, iškart praneškite savo būsimai klasės vadovei, nes per raštinę tai tikrai gali pasimesti... Rokomenduočiau iki to laiko, kol gausite kodus, nekeisti el.pašto adreso.
Krūvis tikrai nedidesnis nei mokantis įprastu būdu paprastoje mokykloje. Tik čia patogumas didesnis mokymuisi. Dar galiu jus nudžiuginti, jog nuotoliniu būdu besimokantys, egzaminus išlaiko geresniais balais. Ir tai normalu, nes mokytis tenka kiekvienai pamokai ir nenusimuliuosi nei pamokos, nei dienos, kaip būna įprastose mokyklose. Žinoma, tik tuo atveju, jei pretenduojate į aukštus vertinimus.
Dar kartą sėkmės!  4u.gif

Sutinku su jumis. O be to,manau, viskas ir nuo pačio žmogaus priklauso, jeigu žmogus nori mokytis ir nori pasiekti gerų rezultatų, jis idės visą save, o jeigu nori, bet permažai stengias ar nusimuliuoja tai, reiskiai nėra gal to didelio labai ir noro, nes, kaip sakoma - tas, kas tiki ir siekia, pasikviečia laimę ir prie jos prisiliečia 4u.gif
Atsakyti