Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(Uuoga @ 2011 07 31, 10:06)

Sutinku su jumis. O be to,manau, viskas ir nuo pačio žmogaus priklauso, jeigu žmogus nori mokytis ir nori pasiekti gerų rezultatų, jis idės visą save, o jeigu nori, bet permažai stengias ar nusimuliuoja tai, reiskiai nėra gal to didelio labai ir noro, nes, kaip sakoma -  tas, kas tiki ir siekia, pasikviečia laimę ir prie jos prisiliečia  4u.gif

Visiškai teisingas jūsų požiūris. Matau, motyvacijos mokytis turite. Dar iš praktikos galiu pridurti, jog suaugusieji (tie, kurie grįžta po kelerių metų tęsti mokslų) dažnai mokosi labai gerai. Ir tai visiškai suprantama, nes metams bėgant, suprantate, kad mokslus (bent jau vidurinę) baigti reikia, atsiranda motyvacija. Pas mus mokosi ir vyresnių žmonių, ir virš trisdešimies metų amžiaus. Nepergyvenkite, kad praėjo keleri metai nuo mokymosi mokykloje, nes įgavote tik daugiau brandumo. Suaugusieji visai gerai mokosi, dar ir su mokytojais daugiau bendros kalbos randa, nes turime nemažai jaunų mokytojų smile.gif o ir tie vyresni - visai jaunatviški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokytojaaa @ 2011 08 03, 01:21)
Visiškai teisingas jūsų požiūris. Matau, motyvacijos mokytis turite. Dar iš praktikos galiu pridurti, jog suaugusieji (tie, kurie grįžta po kelerių metų tęsti mokslų) dažnai mokosi labai gerai. Ir tai visiškai suprantama, nes metams bėgant, suprantate, kad mokslus (bent jau vidurinę) baigti reikia, atsiranda motyvacija. Pas mus mokosi ir vyresnių žmonių, ir virš trisdešimies metų amžiaus. Nepergyvenkite, kad praėjo keleri metai nuo mokymosi mokykloje, nes įgavote tik daugiau brandumo. Suaugusieji visai gerai mokosi, dar ir su mokytojais daugiau bendros kalbos randa, nes turime nemažai jaunų mokytojų smile.gif o ir tie vyresni - visai jaunatviški smile.gif

Taip,būtent metam bėgant, bent jau man asmeniškai,atėjo suvokimas,jog, norint gyvenime kažko pasiekti, kažką turėti, pvz.: gera darbą,finansinį stabilumą, reikia ir gero išsilavinimo, todėl,pirma pakopa - reikia padaryti tai,ko nepadariau savu laiku,baigti dvyliktą klasę. 4u.gif tiesiog,laikui bėgant,supranti,jog,mokaisi dėl savęs, o ne dėl kitų
Atsisiunčiau daug info, istorijos žemelapių, lietuvių literatūros ir pan. jau skaitinėju ;]

Dar, norėjau paklausti - aš pildžiau prašyma mokytis savarankiškai,ne pagal tvarkaraštį, todėl,kad turiu mažą dukrytę,plius dirbsiu, bet, aš visą info gausiu taip pat,kaip ir pagal tvarkaraštį besimokantys?
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2011 08 05, 18:40)

Dar, norėjau paklausti - aš pildžiau prašyma mokytis savarankiškai,ne pagal tvarkaraštį, todėl,kad turiu mažą dukrytę,plius dirbsiu, bet, aš visą info gausiu taip pat,kaip ir pagal tvarkaraštį besimokantys?

Žinoma, viską gausite, t.y. viską rasite nuotolinio mokymo terpėje, internete...
Atsakyti
Sveiki. Norejau paklausti, kaip man issiusti lietuvių pamokas padarytas, jaigu ten nieko nebera, viskas istrinta, nei pamoku nei kur siusti nieko nebeliko verysad.gif
Atsakyti
ir dar norejau paklausti, kada neperkeliama i kita klase, kiek skolu reikia tureti kad neperkeltu smile.gif
Atsakyti
Paskaičius šią temą, susidaro įspūdis, kad šitoje mokykloje tikra betvarkė - tai dienynai neveikia, tai prisijungti neįmanoma, tai užduotys dingsta. Tai kaip tiems vaikams mokintis, ypač tokiems, kurių laikas ir taip minučių tikslumu sudėliotas - sportas, varžybos, treniruotės, turnyrai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 08 10, 15:05)
Paskaičius šią temą, susidaro įspūdis, kad šitoje mokykloje tikra betvarkė - tai dienynai neveikia, tai prisijungti neįmanoma, tai užduotys dingsta. Tai kaip tiems vaikams mokintis, ypač tokiems, kurių laikas ir taip minučių tikslumu sudėliotas - sportas, varžybos, treniruotės, turnyrai... g.gif

Teisingai pastebėta doh.gif . Tikrai taip ir yra, o kas pikciausia, kai bandai kreiptis i savo aukletoja tau buna atsaunama , kad jiems atostogos. Bet atsiskaitymas iki rugpjucio 24 galimas, tai bent tvarka butu tada ir klausimu nekiltu. Bet pasirinkimo nera unsure.gif Tikiuosi viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Na, jei atsiskaitymas iki rugpjūčio 24 dienos, tai turi būti ir neatostogaujantys asmenys, atsakingi už šiuos atsiskaitymus.
Galų gale yra švietimo skyrius, jei jau niekas kitas nepadeda. doh.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar panikoj, nes lietuvių negaliu daryti unsure.gif Padariau tik 8 pamokas ir va viskas dingo. Nei pamokų medžiagos nėr, kad daryti būtų ką galima, nei kur įkelt jau padarytas užduotis. Gal žinot kas čia dedas ir kada sutvarkys? Jei dabar neveikia niekas, o laikas eina, tai manau turėtų atitinkamai ir pratęsti atsiskaitymų laikotarpį, nes manau ne vienas ir ne du žmonės dar nėra atsiskaitę visko unsure.gif

pasitaisau: IŠVIS JOKIŲ DALYKŲ ATSISKAITYTI NEGALIMA, VISI IŠTRINTI!!! ohmy.gif fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selme: 11 rugpjūčio 2011 - 09:01
QUOTE(selme @ 2011 08 11, 08:54)
Aš irgi dabar panikoj, nes lietuvių negaliu daryti  unsure.gif  Padariau tik 8 pamokas ir va viskas dingo. Nei pamokų medžiagos nėr, kad daryti būtų ką galima, nei kur įkelt jau padarytas užduotis. Gal žinot kas čia dedas ir kada sutvarkys? Jei dabar neveikia niekas, o laikas eina, tai manau turėtų atitinkamai ir pratęsti atsiskaitymų laikotarpį, nes manau ne vienas ir ne du žmonės dar nėra atsiskaitę visko  unsure.gif

pasitaisau: IŠVIS JOKIŲ DALYKŲ ATSISKAITYTI NEGALIMA, VISI IŠTRINTI!!!  ohmy.gif  fear.gif

As lietuviu padariau, bet issiusti nebespejau, o ir dar pora kitu dalyku nespejau padaryti doh.gif
Atsakyti
Panašu į ''lodorių kontorą'', o ne į mokyklą. Va tokiose įstaigose vaikams neurozes ir įvaro, o paskui stebisi mokinių elgesiu doh.gif
Beje, švietimo ministerijoje man pasakė, kad bet kuri mokykla gali taikyti dalykų mokymą nuotoliniu būdu, jei yra abipusis sutarimas, nes ne visos mokyklos tą daryti nori dėl pedagogų trūkumo ir darbo krūvio. Nes mokytojams tai papildomos darbo valandos kaip ne kaip ir medžiagos ruošimas.
Bet pasiskaičius atsiliepimus apie šią mokyklą, tiesiog sąžinė neleidžia savo vaikų ten kišti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 08 11, 14:41)
Panašu į ''lodorių kontorą'', o ne į mokyklą. Va tokiose įstaigose vaikams neurozes ir įvaro,  o paskui stebisi mokinių elgesiu doh.gif
Beje, švietimo ministerijoje man pasakė, kad bet kuri mokykla gali taikyti dalykų mokymą nuotoliniu būdu, jei yra abipusis sutarimas, nes ne visos mokyklos tą daryti nori dėl pedagogų trūkumo ir darbo krūvio. Nes mokytojams tai papildomos darbo valandos kaip ne kaip ir medžiagos ruošimas.
Bet pasiskaičius atsiliepimus apie šią mokyklą, tiesiog sąžinė neleidžia savo vaikų ten kišti  schmoll.gif

Gal taip kategoriskai nereikia g.gif . Vis del to as dziaugiuosi , kad tokia mokykla atsirado, kad dirbdama ir vaikus augindama galiu baigti mokslus. Kad ir su kliutimis ir visokiais nesklandumais, bet kai pasirinkimo nera tai ir cia neblogai. smile.gif As manau , kad begant laikui jie isidirbs ir vis maziau bus nesusipratimu smile.gif
Atsakyti