palyginus su pereitais mokslo metais, tai vidinė terpė siaubinga...
Viena akim pažiūrėjau..man atrodo, kad ten ir pamokos kolkas neatitinka kalendoriaus..
QUOTE(selme @ 2010 09 04, 18:14)
Labas, parašiau. Gavau atsakymą, pasirodo aš lyg blogai e-mailą buvau parašius ar kaip ir todėl ji man neatrašė.
Beje ji tik su manim šaltokai bendrauja (arba man tik atrodo) ar ir su jumis?
Jos laiške gavau irgi visus nurodymus, prisijungimą ir instrukciją. Bet dar ne labai susigaudau kaip ten kas.
Pradžiai supratau taip, jog kol kas nieks ten neveikia ir jokių užduočių dar negalim spręsti,o mokytojai patys mokinasi dirbti su nauja sistema, teisingai? 
Beje ji tik su manim šaltokai bendrauja (arba man tik atrodo) ar ir su jumis?

Jos laiške gavau irgi visus nurodymus, prisijungimą ir instrukciją. Bet dar ne labai susigaudau kaip ten kas.

Labukas. Tai as irgi taip pat viska suprantu. Ziuresim kas rytoj bus . Ar matei tvarkarastis yra ? O kokioje klaseje esi ? As 11 d.
Kaip sekasi mokslai?

QUOTE(@Smilte@ @ 2010 09 05, 21:28)
Labukas. Tai as irgi taip pat viska suprantu. Ziuresim kas rytoj bus . Ar matei tvarkarastis yra ? O kokioje klaseje esi ? As 11 d.
Jau veikia viskas. Bet dar nesigaudau. Ten yra pamokos jau sudėtos kaip mačiau kiekvienam mėnesiui, bet tarp tų mėnesių yra ir liepa. Tai ką ir jos užduotis daryti? Nieko nesuprantu

QUOTE(Pikutuke @ 2010 09 06, 19:31)
As irgi nesuprantu. Kur tuos n.d siusti ? Vienur raso kad per ta uzduociu kelima, kitur kad per el pasta ir prikabint.. neaisku
i skype nesikvieciau dar nieko, o reikia ?

Aš tai kiek padariau, tai visur siunčiau su užduočių kėlimu. O kokioj tu klasėj, Pikutuke?

Dėl skypės, tai aš bent jau pasikviečiau tuos mokytojus kurių pamokas šiandien turėjau. Jei būtų kas neaišku ar pan, kad galėčiau pasikonsultuoti. Deje kol kas nepriėmė manęs į kontaktus, offline man juos rodo

Bent jau senoje terpėje viską reikėjo siųsti per el.paštą ir prikabinti failus
.

Nebuvo.
Merginos kaip sekasi?