Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

palyginus su pereitais mokslo metais, tai vidinė terpė siaubinga...
Viena akim pažiūrėjau..man atrodo, kad ten ir pamokos kolkas neatitinka kalendoriaus..
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 09 04, 18:14)
Labas, parašiau. Gavau atsakymą, pasirodo aš lyg blogai e-mailą buvau parašius ar kaip ir todėl ji man neatrašė.
Beje ji tik su manim šaltokai bendrauja (arba man tik atrodo) ar ir su jumis?  unsure.gif

Jos laiške gavau irgi visus nurodymus, prisijungimą ir instrukciją. Bet dar ne labai susigaudau kaip ten kas. doh.gif  Pradžiai supratau taip, jog kol kas nieks ten neveikia ir jokių užduočių dar negalim spręsti,o mokytojai patys mokinasi dirbti su nauja sistema, teisingai?  blink.gif

Labukas. Tai as irgi taip pat viska suprantu. Ziuresim kas rytoj bus . Ar matei tvarkarastis yra ? O kokioje klaseje esi ? As 11 d.
Atsakyti
Kaip sekasi mokslai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 09 05, 21:28)
Labukas. Tai as irgi taip pat viska suprantu. Ziuresim kas rytoj bus . Ar matei tvarkarastis yra ? O kokioje klaseje esi ? As 11 d.

Jau veikia viskas. Bet dar nesigaudau. Ten yra pamokos jau sudėtos kaip mačiau kiekvienam mėnesiui, bet tarp tų mėnesių yra ir liepa. Tai ką ir jos užduotis daryti? Nieko nesuprantu blink.gif O kur tą klasę savo rasti? Kuri nors gal į skypę pasikvietėt mokytojus? Džyziz jaučiuosi painiau nei normalioje mokykloje po pamokų praleidinėjimo doh.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu. Kur tuos n.d siusti ? Vienur raso kad per ta uzduociu kelima, kitur kad per el pasta ir prikabint.. neaisku biggrin.gif i skype nesikvieciau dar nieko, o reikia ?
Atsakyti
QUOTE(Pikutuke @ 2010 09 06, 19:31)
As irgi nesuprantu. Kur tuos n.d siusti ? Vienur raso kad per ta uzduociu kelima, kitur kad per el pasta ir prikabint.. neaisku  biggrin.gif i skype nesikvieciau dar nieko, o reikia ?

Aš tai kiek padariau, tai visur siunčiau su užduočių kėlimu. O kokioj tu klasėj, Pikutuke? smile.gif
Dėl skypės, tai aš bent jau pasikviečiau tuos mokytojus kurių pamokas šiandien turėjau. Jei būtų kas neaišku ar pan, kad galėčiau pasikonsultuoti. Deje kol kas nepriėmė manęs į kontaktus, offline man juos rodo biggrin.gif
Atsakyti
As antuntoj. Aisku, reiks ir man pasikviest g.gif
Atsakyti
Bent jau senoje terpėje viską reikėjo siųsti per el.paštą ir prikabinti failus smile.gif .
Atsakyti
Tai gal toj senoj terpei nebuvo uzduociu kelimo ?
Atsakyti
Nebuvo.
Atsakyti
Merginos kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Blogai verysad.gif
Atsakyti