Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

bigsmile.gif oho dar nepradejote mokytis, o mes jau plusam doh.gif . Daug darbelio bus prisikaupe, ypac lietuvių .
Atsakyti
Labutis, as irgi cia mokausi tik as 10 klasei. Bet jau antri metai, labai gaila bet pirmais metais po puses metu paluzau blush2.gif tikrai labai sunku, as 2 metus buvau nesimokiusiu ir pernai pradejau, kadangi likau antrus metus, mane uzrase automatiskai sekantiems metams toi pacioi klasei. Visa vasara atostogavau ir visiems sakiau kad nebesimokysiu bet staiga rugsejo 3 d gavau aukletojos laiska su slaptazodziu ir palinkejimu sekmes. as vos infarkto negavau doh.gif Bet ziuriu lietuviu visose klasese toks kruvis ar ne? Man kazdien yra literatura ir nei vienos lietuviu kalbos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laiindre @ 2010 09 22, 19:40)
Labutis, as irgi cia mokausi tik as 10 klasei. Bet jau antri metai, labai gaila bet pirmais metais po puses metu paluzau blush2.gif  tikrai labai sunku, as 2 metus buvau nesimokiusiu ir pernai pradejau, kadangi likau antrus metus, mane uzrase automatiskai sekantiems metams toi pacioi klasei. Visa vasara atostogavau ir visiems sakiau kad nebesimokysiu bet staiga rugsejo 3 d gavau aukletojos laiska su slaptazodziu ir palinkejimu sekmes. as vos infarkto negavau doh.gif  Bet ziuriu lietuviu visose klasese toks kruvis ar ne? Man kazdien yra literatura ir nei vienos lietuviu kalbos schmoll.gif

Aha ir mums kazdien literatura o lietuviu nera. Ir kiekviena diena namu darbai, sunkus doh.gif
Atsakyti
kosmaras, dar tik rugsejis, man ydomu kaip as atrodysiu pabaigoi mokslo metu lotuliukas.gif Mergaites ar spejate su kalendoriumi? Atlikineti namu darbus? Ir norejau paklausti del dienyno? Ar jums eina prie jo prisijungti? Man net neatidaro to puslapio cray.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(laiindre @ 2010 09 22, 23:41)
kosmaras, dar tik rugsejis, man ydomu kaip as atrodysiu pabaigoi mokslo metu lotuliukas.gif  Mergaites ar spejate su kalendoriumi? Atlikineti namu darbus? Ir norejau paklausti del dienyno? Ar jums eina prie jo prisijungti? Man net neatidaro to puslapio cray.gif  smartass.gif

Nu as beveik speju, su chemija atsilieku biskiuka. biggrin.gif o prie dienyno bandziau viena syki , atsidaro, bet prisijunkti neina, nes tikriausiai kito slaptazodzio reikia g.gif
Atsakyti
Nu va as katik po literaturos kontrolinio ax.gif pamaciusi bisky issigandau blink.gif bet kaip ir nieko buvo biggrin.gif Kito slaptazodzio unsure.gif juk slaptazodis ir prisijungimo vardas yra asmens kodas. pernai buvo kitaip bet symet yra asmens kodas, as pacioje pradzioje rugsejo buvau prisijungusi o dabar net neiatidaro, butu ydomu suzinoti pazymius
Atsakyti
O cia gal yra tokiu kurios gerai supranta fizika? Man reikia pagalbos nes as ten visiskai nieko nesuprantu, galeciau uz tokia paglba moketi sutarta kaina
Atsakyti
O aš visiškai nesuprantu chemijos.. tik už tris pamokas dar atsiskaičiau ir tai ne visas jų užduotis atlikau. Siaubas verysad.gif Su fizika irgi panašiai... nieko beveik nesuprantu. Nelenda visai man į galvą, kad ir kiek skaityčiaus... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 10 04, 19:18)
O aš visiškai nesuprantu chemijos.. tik už tris pamokas dar atsiskaičiau ir tai ne visas jų užduotis atlikau. Siaubas  verysad.gif  Su fizika irgi panašiai... nieko beveik nesuprantu. Nelenda visai man į galvą, kad ir kiek skaityčiaus... cry.gif

Aš irgi vargstu su chemija, aš tik vieną pamoką teatsiskaičiau. doh.gif Nežinau ką daryti unsure.gif
Atsakyti
O klausykit panos, kiek jūs ir kokių dalykų turit ir kokiais lygiais? Pas mane jų net 12! blink.gif Kūno kultūrą iš oro pripaišė ir auklėtoja sakė dar, kad būtina ta pamoka. Nu nesamonė doh.gif Bet susirašiau su ja, tai bent chemijos atsisakyt leido thumbup.gif Ech, kad dar taip matematikos atsikračius... bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galit plačiau paaiškint kaip ten tos pamokos vyksta nuotoliniu būdu?
Atsakyti
QUOTE(Ievutt @ 2010 10 11, 22:04)
Gal kas galit plačiau paaiškint kaip ten tos pamokos vyksta nuotoliniu būdu?

Labai paprastai. Įeini į mokyklos tinklalapį http://www.ozomokykla.eu , kairiame šone spaudi ant NUOTOLINIS MOKYMAS, o tada PRISIJUNGTI. Prisijungi, pasirenki savo klasę (8,9,10 ir t.t.), ir ten tada matai visus dalykus kurie priklauso tau, kuriuos pasirinkai. Spaudi ant kiekvieno dalyko, jame ant kalendoriaus ir žiūri ką tą dieną tau reikia padaryti. Atlieki užduotis word programoje ir išdiunti to dalyko mokytojui per nuorodą "UŽDUOTYS - UŽDUOČIŲ KĖLIMAS" . Pačioje pradžioje gal kiek keblu atrodo ten ta sistema, bet po poros dienų viską lengvai perkąst galima mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti