Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(lenkaK @ 2010 06 21, 20:51)
taip RositaK bandem si menesi su snaigutem ir vel riebi spiga verysad.gif rankos nuleistos verysad.gif nejaugi jau tikrai niekada nepasiseks,nes du pilni IVFai,du kartai su salditais ir jokio menkeusio uzkibimo verysad.gif tikrai paziurejus statistika tai dazniausiai jeigu pasiseka tai is pirmo arba antro karto.baisu kad mano traukinis jau nuvaziavo verysad.gif

lenka, niu kur jau taip liudnai.. nenuvaziavo nieks niekur dar.. turek vilties. Musu irgi istorija panasi trys pilni IFV ir viena kartuka snaigutes, nieks nekibo. Paliudejau, susikaupiau, ir toliau pirmyn. Juk jei nebandysim, zinom daugmaz kaip bus - reikia susitiakyt su tuo, kad gyvensim be vaikuciu. Bet nenuleisk ranku, yra zmoniu kurie po 20 metu bando, po 20 gydymu praeina ir vis tiek bando. Taip kad ne viena tu sitam kely, tik kai nepasiseka, labai skauda. Reikia tai isgyvent, kad galetum toliau eiti ir kad pasiekus tiksla dar labiau dziaugtumeis. Stiprybes, ateis TA diena ir mums 4u.gif Juk visada po baisios audros nusvinta skaisti saule smile.gif
Atsakyti
Late wub.gif ikvepia nenuleisti ranku bigsmile.gif
Lengvu 9 menesiuku nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 22 birželio 2010 - 05:53
Labas rytas, Late, tikrai laaaaabai fantastiškos naujienos wub.gif
Sveikinu iš visos širdies 4u.gif
Atsakyti
lenkak, pries 4IVF buvom nutare jau nebebandyti daugiau, nes vidines jegos buvo isseke iskesti ir atlaikyti dar viena verianti smugi-nesekme...buvom nusprende iskart isivaikinti vaikeli smile.gif Taciau iskart po sio paskutinio ketvirto IVF atejus mmm, supratau, jog dar ne viska padariau, dar turiu savyje jegu pakelti beveik numirusia sirdi ir priversti ja plakti del vaiko - gyvenimo tikslo, kuris persismelkes i kiekviena mano neurona wub.gif
ir dar: man kaip adrenalinas sirdziai yra kitu merginu tolimesnis pasisekimas - buvo zynaida, dabar late...po 6IVF doh.gif taip, ju vienetai, taciau tai faktas, pries akis man tariantis, jog negaliu buti silpna, kad YRA viltis isvysti savo kudikio akis ...
laikykimes isvien. kartu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 22 birželio 2010 - 08:46
QUOTE(RositaK @ 2010 06 22, 10:44)
lenkak, pries 4IVF buvom nutare jau nebebandyti daugiau, nes vidines jegos buvo isseke iskesti ir atlaikyti dar viena verianti smugi-nesekme...buvom nusprende iskart isivaikinti vaikeli  smile.gif Taciau iskart po sio paskutinio ketvirto IVF atejus mmm, supratau, jog dar ne viska padariau, dar turiu savyje jegu pakelti beveik numirusia sirdi ir priversti ja plakti del vaiko - gyvenimo tikslo, kuris persismelkes i kiekviena mano neurona  wub.gif
ir dar: man kaip adrenalinas sirdziai yra kitu merginu tolimesnis pasisekimas - buvo zynaida, dabar late...po 6IVF  doh.gif taip, ju vienetai, taciau tai faktas, pries akis man tariantis, jog negaliu buti silpna, kad YRA viltis isvysti savo kudikio akis ...
laikykimes isvien. kartu.  wub.gif

Labai teisingai pasakyta.
Atsakyti
Kaip vieningai ir šiltai Rositėle parašei tai, ką mes visos turime turėti - tai stiprybę, vieningumą smile.gif dar manau, reiktų, kad mus visas vis dažniau aplankytų sėkmė mirksiukas.gif
Late, sveikinimai dideliausi, thumbup.gif nerealu, kaip gera perskaityti tokias naujienas, jos įkvepia tokios didelės vilties ir jėgų mums visoms smile.gif tai yra toks šaunus pavyzdys, kaip žmogaus stiprybė nugali thumbup.gif
Miko, man atrodo, visos mes labai laukiame tų bandymų vėl ir vėl, o kai jie prasideda, tai lyg ir baimė ir nepasitikėjimas atsiranda blush2.gif Aš jau keturios dienos, kaip pradėjau leistis gonalį, bet tokia sumaištis viduje smile.gif Pirmą kartą taip tikėjau, kad viskas baigsis sėkmingai, dabar kažkaip atvirkščiai, bet turime tikėtis, juk mūsų dar laukia tos dvi sunkios laukimo savaitės po įsodinimo reikia apsišarvuoti kantrybe mirksiukas.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 06 21, 22:51)
............ tikrai paziurejus statistika tai dazniausiai jeigu pasiseka tai is pirmo arba antro karto.baisu kad mano traukinis jau nuvaziavo verysad.gif

Manau, kad bandymų skaičių riboja pinigai. Mažai kam pavyko iš 5-to ar daugiau karto ne todėl, kad mažiau šansų pavykti, o mažiau šansų turėti tiek pinigų vis bandyti ir bandyti schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2010 06 22, 09:44)
.......... adrenalinas sirdziai yra kitu merginu tolimesnis pasisekimas - buvo zynaida, dabar late...po 6IVF  doh.gif taip, ju vienetai, taciau tai faktas, pries akis man tariantis, jog negaliu buti silpna, kad YRA viltis isvysti savo kudikio akis ...
laikykimes isvien. kartu.  wub.gif

Mano draugės mama 19 metų pravažinėjo pro sanatorijas... įsivaizduok, kokios buvo nevaisingumo gydymo galimybės prieš 60 (!!!) metų. Na, ir draugė iš 4 vaikų šeimos...
Atsakyti

late fantastiskos naujienos 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Rosita auksiniai tavo zodziai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[Miko, man atrodo, visos mes labai laukiame tų bandymų vėl ir vėl, o kai jie prasideda, tai lyg ir baimė ir nepasitikėjimas atsiranda blush2.gif Aš jau keturios dienos, kaip pradėjau leistis gonalį, bet tokia sumaištis viduje smile.gif Pirmą kartą taip tikėjau, kad viskas baigsis sėkmingai, dabar kažkaip atvirkščiai, bet turime tikėtis, juk mūsų dar laukia tos dvi sunkios laukimo savaitės po įsodinimo reikia apsišarvuoti kantrybe mirksiukas.gif laikykis 4u.gif
[/quote]
Laikykimes group.gif
Tai sutariam: po visko, liepa, pirma tu grazu nestuke.gif nestuke.gif HCG parasai, o po to as biggrin.gif
ir kitoms to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai, late smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Konsultacijoje pas Treisa buvau. Planuojam rugputi-rugseji darytis. Gali itraukti ir mane i sarasiuka wink.gif Nes stimuliacija manau rugpūti pradesime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 06 22, 18:20)
Konsultacijoje pas Treisa buvau. Planuojam rugputi-rugseji darytis. Gali itraukti ir mane i sarasiuka wink.gif Nes stimuliacija manau rugpūti pradesime  smile.gif

zinoma 4u.gif pailsek ir i prieki! o tavo pirmas IVF? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 06 22, 18:44)
zinoma  4u.gif pailsek ir i prieki! o tavo pirmas IVF?  blush2.gif

Taip Pirmas.
Atsakyti