Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Nu liux, super, didziausi sveikinimai, pagaliau ir sitam skyrely geros naujienos!!!! SUPER bigsmile.gif
Atsakyti
O kur tu late dareisi si ivf?As issivaizdoju koks laukiamas tas stebuklelis, saugok save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inero: 21 birželio 2010 - 13:04
QUOTE(inero @ 2010 06 21, 13:55)
O kur tu  late dareisi si ivf?As issivaizdoju koks laukiamas tas stebuklelis, saugok save.

BALTIJOS AMERIKO KLINIKOSE pas O.Kazlauskiene thumbup.gif
Atsakyti
O kokios buvo jusu problemos ir kiek laiko planavot si stebukla?
Atsakyti
late, spaudziu letena wub.gif ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
late, kazkas stebuklingo thumbup.gif wub.gif labai galvojau ir mintimis tikejausi tokio gerio jusu seimai 4u.gif beto, tu suteiki man vilties, kad kazkada gal ir musu seimai suzibs viltis...
dabar jau pasakok, ka daret sykart kitaip? clexane leidaisi? dabar naudoji estrofema ir crinone-viskas? jau kaip nekantru isgirst ax.gif
miko, sprinterinio starto! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 06 21, 12:22)
prisiduoduHCG,12 DIENA po isodinimo 176 bigsmile.gif 6IVF,NEGALIU PATIKET bigsmile.gif  nestuke.gif

Nuosirdziausi sveikinimai mirksiukas.gif pagaliau i tavo namus atejo svente, Valio 4u.gif Isivaizduoju kiek reikejo tureti jegu tiek iskenteti, saunuole 4u.gif LInkiu kad ne vienas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 06 21, 14:22)
prisiduoduHCG,12 DIENA po isodinimo 176 bigsmile.gif 6IVF,NEGALIU PATIKET bigsmile.gif  nestuke.gif

Vat čia tai naujienos bigsmile.gif Labai nuoširdžiai sveikinu wub.gif Man taip pat įžiebei viltį ax.gif
Man taip pat kaip ir RositaK smalsu kaip viskas vyko, papasakok prašau.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 06 21, 15:19)
Vat čia tai naujienos bigsmile.gif  Labai nuoširdžiai sveikinu wub.gif  Man taip pat įžiebei viltį ax.gif
Man taip pat kaip ir RositaK smalsu kaip viskas vyko, papasakok prašau.

Ir man labai smalsu...kiek išpunktavo?, kaip dalinosi? ,kokios kokybės šį kartą buvo? ,ar naudoju kitokią schemą?, kiek įsodino? ir t.t....rašyk viską labai įdomu 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 06 21, 11:47)
ACIU MERGYTES,NORIU SUTEIKTI JUMS VILTIES VISOM VISOM,NES AS NETIKEJAU TUOM NIEKADOS clap.gif  2.gif

negaliu ir as susilaikyti ir noriu garsiai pasveikinti! visu pirma uz uzsispyrima ir nesustojima...
busi ir man pavyzdys...
nes as po 2 IVF (tiesa ir 4IUI) tos vilties jau neberadau...
yac kai kazkas pazymejo, kad jei pirmi du kartais nepavyksta, tai ir kiti jau beveik be sansu...
busi musu viltis! 4u.gif
graziausiu tau 9 laukimo menesiu ir didelio dziaugsmelio visa gyvenima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 06 21, 13:22)

Kaip nuostabu clap.gif clap.gif clap.gif Visgi stebuklai vyksta wub.gif
Atsakyti
late, thumbup.gif o cia tai skaiciukai nestuke.gif Dabar buk, kaip vista pereksle ir saugok save (cia man O>K taip vis pasakydavo lotuliukas.gif ) Sekmes Tau, mergyt nestuke.gif
Atsakyti