Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikutes!
oi kiek gandru per tas sventes maciau smile.gif pamatysit, kiekvienai siemet po gera zinia atnes 4u.gif
o as vaistukus leidziuos, pas gyd. kartais uzsuku, derliu auginu, laukiu MB ir mano derliaus susitikimo. vilciu daug, sirdele virpa (kaip ir Jums).
Gera, kad Jusu mintis paskaitau, savasias issakau, juk vienas lauke- ne karys... mirksiukas.gif
Atsakyti
A šiandiena yra 15 d. mėnesinių dar nėra, krutinė jautri, bet deja šiandien pasidarius kraujo tyrimą - atsakymas mažiau nei 1. kaip suprantu mano šansas pabėgo - liko laukti tik mėnesinių. O NT rodė antrą juostelę vaiduoklį.
Pasamonė sako, kad gal visgi..., kraujo tyrimas parodė, kad ne. Gaila.
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2010 06 28, 09:56)
A šiandiena yra 15 d. mėnesinių dar nėra, krutinė jautri, bet deja šiandien pasidarius kraujo tyrimą - atsakymas mažiau nei 1. kaip suprantu mano šansas pabėgo - liko laukti tik mėnesinių. O NT rodė antrą juostelę vaiduoklį.
Pasamonė sako, kad gal visgi..., kraujo tyrimas parodė, kad ne. Gaila.

Blizge, console.gif

Miko, gero derliaus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Grįžtu po atostogų ax.gif

late, va čia tai naujienos wub.gif wub.gif wub.gif Fantastika, labai gerai nuteikia, suteikia vilties nerealiai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

O aš jau sulaukiau savo dienelių, taigi po 3 savaičių startuosiu su pirma adata savo 4 IVF cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2010 06 28, 11:56)
A šiandiena yra 15 d. mėnesinių dar nėra, krutinė jautri, bet deja šiandien pasidarius kraujo tyrimą - atsakymas mažiau nei 1.

Blizge, liudna angel_sadangel.gif
man irgi buvo panasiai, bet dar gyd. liepe po poros dienu kartoti hcg, bet deja...o mm iskart atejo po pakartotinio kraujo tyrimo lotuliukas.gif gyvates
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2010 06 28, 11:56)

Blizge, laikykis, mergaite... verysad.gif console.gif
Atsimink, kad tamsiausia valanda visada buna paciam nakties gale... 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos. cray.gif
Atsakyti
[
O aš jau sulaukiau savo dienelių, taigi po 3 savaičių startuosiu su pirma adata savo 4 IVF cool.gif

sekmingu startu!!!

Blizge, tvirtybes, tikrai labai apmaudu cray.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites as esu naujoke jusu skyrelyje bet noreciau prie jusu prisiregistruot jau is anksto nes rugsejo men numatytas IVF,ne karta pas jus buvau uzejusi ir pasiskaitinejusiu.Pas mus jau 2 metai bandymu kurie buvo be jokiu rezultatu bandem naturaliai neisejo bandem stimuliuot neisejo bandem stimuliuot ir taikyt 3IUI ir nieko neisejo.tai daktarai rekomendavo IVF ir nusprendem pabandyt.tik po tu nepavykusiu kartu tiek daug baimes del nepasisekimo,o taip norisi kad viskas butu paprasciau.
Atsakyti
Labukas, Miko, taip ir sutariame, kaip siūlei mirksiukas.gif
Man trečiadienį paskirta jua punkcija blush2.gif įsodinimas penktadienį arba šeštadienį, kadangi mano gydytojai nelaimė šeimoje, tai ją pavaduoja daktarė J........, ji ir atliks man ir punkciją, ir IVF, pokolkas užauginau 16, bent jau daktarė po šiandieninės apžiūros taip komentavo, kad viskas gerai smile.gif
Tai žinių tiek, Miko, laikykis, tu ne viena kovos lauke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
RositaK, as zadu startuoti. Tik nezinau kada. g.gif Arba rugpjuti arba rugseji. Butinai pranesiu, nes reikes jusu palaikymo ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 06 28, 18:12)
Sveikutes 4u.gif
RositaK, as zadu startuoti. Tik nezinau kada. g.gif  Arba rugpjuti arba rugseji. Butinai pranesiu, nes reikes jusu palaikymo  ax.gif  bigsmile.gif

Kaip smagu girdeti, kad vel startuoji niu sis kartas tikrai bus sekmingas wub.gif tai laukiam starto thumbup.gif
Atsakyti