Pliuske, gero starto ir dar geresnio finiso
vilmosa:), sveika prisijungus
Gal kartu mum rezultatu laukt teks..
QUOTE(rozele78 @ 2010 06 28, 17:26)
Kaip smagu girdeti, kad vel startuoji niu sis kartas tikrai bus sekmingas
tai laukiam starto 
QUOTE(*renatux* @ 2010 06 28, 18:07)
vilmosa:), sveika prisijungus
Gal kartu mum rezultatu laukt teks..
aciukas
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 06 28, 11:55)
Sveikos
Grįžtu po atostogų
late, va čia tai naujienos
Fantastika, labai gerai nuteikia, suteikia vilties nerealiai
O aš jau sulaukiau savo dienelių, taigi po 3 savaičių startuosiu su pirma adata savo 4 IVF
Grįžtu po atostogų
late, va čia tai naujienos
O aš jau sulaukiau savo dienelių, taigi po 3 savaičių startuosiu su pirma adata savo 4 IVF
dideles sekmes tau
QUOTE(RositaK @ 2010 06 28, 10:08)
dabar apie reikalus: kaip gyvena ashley?? kartojai HCG?
kokioj stadijoj miko ir zaza1?
picca ir pliuske lyg ir zadejo startuoti? 
kokioj stadijoj miko ir zaza1?
Labas RositaK, aš dar tik tyrimų stadijoj, jei viskas bus gerai stimuliuotis pradėsiu liepos pabaigoje, 1-as IVF.
Blizge, ziauru, zinau...zodziais neapsakomas sirdies draskymas...Zaizdos apgis, taciau skausmas tebeliks. Laikykites
kur daretes IVF? kelintas?
Viktoriuk,
picca, vilmosa:), irasiau judvi i sarasiuka
vilmosa, pas ka gydotes? kelintas IVF?
pliuske, *renatux*, lauksim jusu prisijungiant
Viktoriuk,
picca, vilmosa:), irasiau judvi i sarasiuka
pliuske, *renatux*, lauksim jusu prisijungiant
Buvo 2 IVF, VK. Įsodino 2 l. geros būklės 7 ar 8 lasteliu, o kitus auginom iki blastocistų, du užaugo, tai juos taip pat įsodino.
Paradoksas visame yra tai, kad tame tarpe tarp IVF esu pastojusi naturaliai du kartus, bet abu kiaušintakyje. Va, o įsodinti niekaip neužsilaiko pas mane.
Gal kas pasakys kada greičiausiai vėl galima kartoti procedūrą? Kiek esu girdėjusi tai lyg ir po 3 mėn.? Ar teisingai prisimenu?
Paradoksas visame yra tai, kad tame tarpe tarp IVF esu pastojusi naturaliai du kartus, bet abu kiaušintakyje. Va, o įsodinti niekaip neužsilaiko pas mane.
Gal kas pasakys kada greičiausiai vėl galima kartoti procedūrą? Kiek esu girdėjusi tai lyg ir po 3 mėn.? Ar teisingai prisimenu?
sveikos, kadangi as atostogauju nuo planavimu tai retai uzsuku, kazkaip BUm pasigedau gal kas gali pasakyti kaip jai sekasi ? oi atsiprasau ne ta tema iejau, ir nemoku istrinti zinutes. Nekreipkit i mane demesio
QUOTE(amela @ 2010 06 29, 13:19)
sveikos, kadangi as atostogauju nuo planavimu tai retai uzsuku, kazkaip BUm pasigedau gal kas gali pasakyti kaip jai sekasi ? oi atsiprasau ne ta tema iejau, ir nemoku istrinti zinutes. Nekreipkit i mane demesio 
Kur įeni ten gerai juk visos temos panašios...
Blizge, man po nepavykusio IVF gyd, apziurejes kiausides pasake, kad po 3 men galima daryti kita procedura...bet pirmiausiai, rekomenduociau tau , kai baigsi kraujuoti apsilankyti pas gyd, kad apziuretu kiausides...juk jos buvo stimuliuotos, jos turi pailseti...
Na , o as kazkokioj nezinioj...nezinau, ka toliau daryti....man 3 men praeitu ir galeciau daryti rugseji...
Mano sis kartas buvo nesekmingas, nezinau ir turbut niekas nepasakys priezasciu, bet kaip sake Rosita K nu nenoriu sustoti, noriu siekti to tikslo...eiti tolyn..tai va, ta proga rugpjucio men jau uzsiregistravau pas gyd Treisa LV....nera noro visai vazineti toki kelia, nu bet kaip paskaitau, kad labai daug kam pavyko butent LV, tai ir man tokia viltis rusena, kad pasiseks ten...
Na , o as kazkokioj nezinioj...nezinau, ka toliau daryti....man 3 men praeitu ir galeciau daryti rugseji...
Mano sis kartas buvo nesekmingas, nezinau ir turbut niekas nepasakys priezasciu, bet kaip sake Rosita K nu nenoriu sustoti, noriu siekti to tikslo...eiti tolyn..tai va, ta proga rugpjucio men jau uzsiregistravau pas gyd Treisa LV....nera noro visai vazineti toki kelia, nu bet kaip paskaitau, kad labai daug kam pavyko butent LV, tai ir man tokia viltis rusena, kad pasiseks ten...
Blizge, po 3 men. galima. Man gydytojas aiskino, jog galima ir po menesio, tiesiog po menesio nedaro del psichologiniu priezasciu daugiau nei del fiziniu.
Ir va, dar.. neiseis man su pliuske kartu laukti pasirodo.. Viskas bus daug greiciau.
Nerasiau, bet stimuliacijas pradejau pries kokias dvi savaites su biskuciu.. Penktadieni buvo punkcija. Bet vietoj pregnyl si karta naudojo decapeptyl kiausineliu brandinimui, o su siais vaistais butina visus embrionus uzsaldyti.. Taigi, as skaiciavau kad pora savaiciu po punkcijos prasides mm, o jos siandien jau
O ispunktavo 14, is ju subrendusiu buvo 9, apsivaisino 7, uzsalde 4 ir dar viena augina ir stebi..
Tokios va mano naujienos.
[quote=zaza1,2010 06 28, 17:09]
Tai žinių tiek, Miko, laikykis, tu ne viena kovos lauke
Sveika
o man punkcija sestad., anot gyd. pas mane irgi lyg ir viskas gerai (3tfu)
SEKMES
Papildyta:
Dar vienas klausimelis: sakykit, o pries ta punkcija galim buti pavalgius, ar geriau su tusciu skrandziu??? Ar ta narkoze labai silpna ir jokio skirtumo???
Tai žinių tiek, Miko, laikykis, tu ne viena kovos lauke
Sveika
o man punkcija sestad., anot gyd. pas mane irgi lyg ir viskas gerai (3tfu)
Papildyta:
Dar vienas klausimelis: sakykit, o pries ta punkcija galim buti pavalgius, ar geriau su tusciu skrandziu??? Ar ta narkoze labai silpna ir jokio skirtumo???
QUOTE(miko @ 2010 06 29, 19:11)
Papildyta:
Laba, man buvo punkcija po pietų, tai ryte pusryčiams suvalgiau pusę bandelės ir arbatos išgėriau. Sakė daug nevalgyti, o prieš pat punkciją anesteziologas dar pasidomėjo kiek ir kada tą dieną buvau valgiusi. nieko nesakė, viskas sklandžiai praėjo, narkozė nedidelė, pabundi kažkur po 15 min.
mergaitės, pagelbėkit man: ar kam buvo, kad po IVF gerokai užvėluotų mmm?
kokiais vaistais jas iššaukia? gal kuriai taip buvo? ką darėte?
ačiuks