Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(miko @ 2010 06 15, 13:25)
Sveikute,
mums reikes ICSI proceduros, bet TESA nereikes. Tai turi pasakyti gyd. , jei turto randama nors 1mln. ir yra bent B ne mazai, tai TESA nereikia.
Papildyta:
Labai suprantu NUOTAIKOS jausmus, nes ir pati apie tai pamastau. Taip skaudu matyti daugiavaikes alkoholikes, o paciai mopketi milziniska kaina (pinigine ir emocine) vien uz vilti, kuri nebutinai issipildo  verysad.gif
Bet mes be proto stiprios- istversim  friends.gif

Aciu, bet dar klausimukas. VK neraso A ir B trumpame tyrime. Ten parasyta "progresyviai judantys" 25 proc., tai kazin be TESA apsieisime? Aisku, atsakyma gausiu pas gydytoja, bet taip galva sukasi nuo minciu, kad zodziu truksta.
Pritariu del skausmo matant daugiavaikes alkoholikes...Nu ner teisybes siam pasauly man taip rodos...
Atsakyti
svaja, susirasyk rupimus klausimus ant lapelio, ka dnuejus pas daktara neuzmirstum. tada ir smegenys atsipalaiduos biggrin.gif kad po to nebutu, kad kuo daugiau cia skaitai tuo labiau viskas susimaiso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skagen @ 2010 06 15, 14:14)
svaja, susirasyk rupimus klausimus ant lapelio, ka dnuejus pas daktara neuzmirstum. tada ir smegenys atsipalaiduos biggrin.gif kad po to nebutu, kad kuo daugiau cia skaitai tuo labiau viskas susimaiso ax.gif

aciu uz toki konkretu atsakyma ir patarima, nes pati niekaip nebuciau susivokusi ...
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 06 15, 14:10)
Aciu, bet dar klausimukas. VK neraso A ir B trumpame tyrime. Ten parasyta "progresyviai judantys" 25 proc., tai kazin be TESA apsieisime? Aisku, atsakyma gausiu pas gydytoja, bet taip galva sukasi nuo minciu, kad zodziu truksta.
Pritariu del skausmo matant daugiavaikes alkoholikes...Nu ner teisybes siam pasauly man taip rodos...

TESA daro,kai ejakuliate neranda spermiuku,tada spermatozoidai paimami tiesiai is seklidziu 4u.gif
Atsakyti
Aciu oksi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 06 15, 15:08)
aciu uz toki konkretu atsakyma ir patarima, nes pati niekaip nebuciau susivokusi ...

unsure.gif cia piktas pasisakymas ar man tik taip pasiskaite. nepyk eika uz mano pasakyma. gi nieko blogo nenorejau parasyt 4u.gif cia tau. o kad neatsakiau i tavo kl, tai ir negalejau atsakyt, nes mano IVF visai kitoje sistemoje cool.gif
Atsakyti
Sveikutes norėjau paklausti ar prieš darant IVF būtina laparaskopija?
Atsakyti
Sveiki merginos, noriu pasiklaust ax.gif
pasidariau FSH antra ciklo diena - 2.34
tai kaip suprantu siek tiek per mazas tas skaiciukas?? ar i folikuline riba reikia ziureti?
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 06 15, 20:08)
pasidariau FSH antra ciklo diena - 2.34
tai kaip suprantu siek tiek per mazas tas skaiciukas?? ar i folikuline riba reikia ziureti?

Taip, 2 c.d priklauso folikulinei fazei mirksiukas.gif Naturaliam pastojimui FSH turetu but bent 3, bet 3 c.d, kai ruosiesi IVF manau tavo gydytoja puikiai ivertins situos skaiciukus ir parinks tinkamas vaistu dozes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 06 15, 20:01)
Sveikutes norėjau paklausti ar prieš darant IVF būtina laparaskopija?

Labukas, nezinau, kokios tavo bedos, bet jei tu neturi ypatingu problemu- tai tikrai ne, nereikia. Bet aisku tau po ultragarso apziuros pasakys. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(svaja32 @ 2010 06 15, 14:10)

Mes kai dareme VK, tai rase, darem "trumpa" tyrima, ten raso A+B progresyvini judruma. Musu turto nedaug, bet kadangi A nebuvo, vadinasi lieka tik B, o ju judrumas buvo 75%, tai gyd. todel sake, kad TESA nereikes. Bet aisku viskas dar ir nuo kiekio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miko @ 2010 06 15, 20:44)
Papildyta:
Mes kai dareme VK, tai rase, darem "trumpa" tyrima, ten raso A+B progresyvini judruma. Musu turto nedaug, bet kadangi A nebuvo, vadinasi lieka tik B, o ju judrumas buvo 75%, tai gyd. todel sake, kad TESA nereikes. Bet aisku viskas dar ir nuo kiekio priklauso  mirksiukas.gif

Aciu miko. Tikiuosi, kad TESA neprireiks ir mums.
Atsakyti
[quote=miko,2010 06 15, 20:44]
Labukas, nezinau, kokios tavo bedos, bet jei tu neturi ypatingu problemu- tai tikrai ne, nereikia. Bet aisku tau po ultragarso apziuros pasakys. 4u.gif
Papildyta:

dekui uz atsakyma, rodos, pas mane ypatingu problemu nera. Bet ka gali zinoti. Dariausi kiausintakių nuotrauka pries metus viskas gerai pratekami;) Didesnes problemos su vyriuku mano. Todel ir ruosiames IVF.
Atsakyti