Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(julija_r @ 2010 06 16, 16:01)
Mes kai buvom, tai po apziuros pasake pakartoti hormoninius tyrimus (irgi buvo daryti pries metus) prolaktinas, liuteinizuojantis hormonas, testosteronas ir FSH. Pasake, kad pries skiriant vaistus reikia matyti hormoninius tyrimus. Mums pasiule dar padaryti Y chromosomos genetini tyrima.

o kas per tyrimas yra Y chromosomos ? kokia prasme jo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2010 06 16, 19:35)
o kas per tyrimas yra Y chromosomos ?  kokia prasme jo? blush2.gif

parasiau i AZ
Atsakyti
O as vat gavau is Lenkijos e-maila, ten kruva tyrimu isvardinta, jus Lietuvoj irgi tiek daug darotes?
Man:
1.Hormonal status – made between 2-5 day of You cycle:
estradiol, FSH, LH, PRL, TSH
2.blood group, HgB, Ht, WBC, RBC, PLT, Kalium (K), APTT
3.HIV, VDRL, HBSAg, HCVAb
4.Toxo, CMV, Rubella – both IgG, IgM for all of them

Vyriskiui:
5. HIV, VDRL, HBSAg, HCVAb
6. Semen sample analysis.

Nu negi ju tiek daug reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 06 17, 11:07)
O as vat gavau is Lenkijos e-maila, ten kruva tyrimu isvardinta, jus Lietuvoj irgi tiek daug darotes?
Man:
1.Hormonal status – made between 2-5 day of You cycle:
estradiol, FSH, LH, PRL, TSH
2.blood group, HgB, Ht, WBC, RBC, PLT, Kalium (K), APTT
3.HIV, VDRL, HBSAg, HCVAb
4.Toxo, CMV, Rubella – both IgG, IgM for all of them

Vyriskiui:
5. HIV, VDRL, HBSAg, HCVAb
6. Semen sample analysis.

Nu negi ju tiek daug reikia?  blink.gif

Mes darem Minske,viso buvo padaryta virs 40 tyrimu biggrin.gif Tai kad ne tiek ir daug jums daryti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2010 06 17, 11:13)
Mes darem Minske,viso buvo padaryta virs 40 tyrimu biggrin.gif Tai kad ne tiek ir daug jums daryti mirksiukas.gif  4u.gif

Dar geriau biggrin.gif
As va blaskausi dabar, nezinau kur IVF darytis, Lenkijoje ar LT.
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 06 17, 11:17)
Dar geriau  biggrin.gif
As va blaskausi dabar, nezinau kur IVF darytis, Lenkijoje ar LT.

O LV?Dauguma mergaiciu dabar ten daro mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2010 06 17, 09:27)
O LV?Dauguma mergaiciu dabar ten daro mirksiukas.gif  4u.gif

aga, papasakokit apie LV kas zinot...as ten planuoju ir vaziuosiu konsultacijai 29, bet butu smagu jei kas pasidalintu patirtim 4u.gif
Atsakyti
sveikos.prasyciau kad kuri nors i asmenine zinute parasytu kokie tyrimai reikalingi, na kuo daugiau tuo geriau smile.gif kadangi ivyko persileidimas,tai noriu ieskoti problemos kame. beje, as tedariau tik kokius 4 tyrimus: prolactinas, tsh, ir atrodo t2 t3.

galejo but ir problemos viduj spermos ar "ovury".labai ilgai neisgyvendavo embrionai, o is isodintu blastocistu dvi jau buvo silpnos. gal tirtis reiktu chromosomas?jei kuriai kas nors panasiai buvo,prasyciau pagalbos del tyrimu rusies,tada konsultuociaus su daktare.mano folikulai ir vyro sperma kaip ir gerai atrodo-ICSI ziurejo. galiu primint: po isodinimo pradejo tepliot-taip ir nenustojo..o hcg kilo letai ir paskui nukrito.manau tik prisitvirtino ir zuvo palike silpni.na cia mano tokia nuomone.jei neturit del sito a patart,gal mane galetumet nukreipt kur gaut tokios informacijos?ar reitu geriau pas genu speciaista ar kur?
taip nenoriu vel patirt to praradimo jausmo verysad.gif bijau kad vel gali pasikartot,todel geriau pakentet ir tyrimus pasidaryt,jei nieko,tai bandysiu kaip jau bus taip... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavtote: 17 birželio 2010 - 16:23
Sveikos, norejau paklausti jeigu grikiuku normaliu formu yra tik 9 proc. ar cia labai blogai ir reikes taikyti ICSI? Judrumas A+B 46 proc. Pries metus darytose spermogramose morfologija buvo gera, o dabar ziauriai suprastejusi nesuprantu kaip cia taip atsitiko g.gif

Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2010 06 17, 11:27)
O LV?Dauguma mergaiciu dabar ten daro mirksiukas.gif  4u.gif

Kad mums Lenkija ''pakeliui'' i Lietuva vaziuojant. Is UK su masina minam, tai kazkaip patogiau butu biggrin.gif

QUOTE(adiavtote @ 2010 06 17, 17:17)
sveikos.prasyciau kad kuri nors i asmenine zinute parasytu kokie tyrimai reikalingi, na kuo daugiau tuo geriau  smile.gif  kadangi ivyko persileidimas,tai noriu ieskoti problemos kame. beje, as tedariau tik kokius 4 tyrimus: prolactinas, tsh, ir atrodo t2 t3.

galejo but ir problemos viduj spermos ar "ovury".labai ilgai neisgyvendavo embrionai, o is isodintu blastocistu dvi jau buvo silpnos. gal tirtis reiktu chromosomas?jei kuriai kas nors panasiai buvo,prasyciau pagalbos del tyrimu rusies,tada konsultuociaus su daktare.mano folikulai ir vyro sperma kaip ir gerai atrodo-ICSI ziurejo. galiu primint: po isodinimo pradejo tepliot-taip ir nenustojo..o hcg kilo letai ir paskui nukrito.manau tik prisitvirtino ir zuvo palike silpni.na cia mano tokia nuomone.jei neturit del sito a patart,gal mane galetumet nukreipt kur gaut tokios informacijos?ar reitu geriau pas genu speciaista ar kur?
taip nenoriu vel patirt to praradimo jausmo verysad.gif  bijau kad vel gali pasikartot,todel geriau pakentet ir tyrimus pasidaryt,jei nieko,tai bandysiu kaip jau bus taip... verysad.gif

Oi zuikuti, nelabai ka ir galiu patarti. Imeciau virsuje saraseli ka man lenkai atsiunte, gal kazkas tiks? unsure.gif
QUOTE(Tiffani @ 2010 06 17, 22:50)
Sveikos, norejau paklausti jeigu grikiuku normaliu formu yra tik 9 proc.  ar cia labai blogai ir reikes taikyti ICSI?  Judrumas A+B 46 proc. Pries metus darytose spermogramose morfologija buvo gera, o dabar ziauriai suprastejusi nesuprantu kaip cia taip atsitiko    g.gif

Gal vertetu dar karteli tyrima pasidaryti, jie kartais nelabai tikslus buna. Bet jeigu pasitvirtins tokie patys skaiciukai, tai manau tada ICSI gali siulyti, gal net IMSI vertetu.
Atsakyti
[quote=vovera,2010 06 17, 23:12]

Gal vertetu dar karteli tyrima pasidaryti, jie kartais nelabai tikslus buna. Bet jeigu pasitvirtins tokie patys skaiciukai, tai manau tada ICSI gali siulyti, gal net IMSI vertetu.

Tai mes ir galvojam kad reikes kartoti tyrima, bet pirma paziuresiu ka gydytojas pakomentuos. Nes mes ruosiames IVF daryti, bet kad atsirado reikalu su morfologija tai nesitikejom..
Atsakyti
Labas,cia paklausiu,nes jus geriausiai zinosit 4u.gif

Paskutini crinone suvartojau pries keturias dienas,siandien nuejus i wc radau tokiu i slapia tualetini popieriu panasiu isskyru.Jos baltos,na kai kur vietom pilksvos.Kazkaip per daug nenaturaliai man atrodo,kad butu natur.Tai cia tas crinone krenta ar ne?Suabejojau,nes ar po 4 dienu pertraukos tai realu?Vartojau tik savaite,dabar perejau prie cyclogest.
Atsakyti