Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

QUOTE(serdis @ 2010 07 07, 22:54)
gražios tavo rožytės ir be įvairovės  mirksiukas.gif

Ačiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 07 07, 23:47)
Pas mane irgi jau pradėjo žydėti, tačiau įvairovės neturiu  blush2.gif Auginu tik vienodas  blush2.gif

Graži aplinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 07, 23:16)
Graži aplinka  thumbup.gif

Ačiu smile.gif blush2.gif keli metrai tos aplinkos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 07 08, 00:40)
Ačiu  smile.gif  blush2.gif keli  metrai tos aplinkos  irnesakyk.gif

Bet ir tuos "kelis metrus" reikia tvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2010 07 07, 11:07)
Išprotėk vietoj, kokie grožiai  wub.gif Stačiai galva sukasi  wub.gif

100% pritariu blink.gif wub.gif

Pasigirsiu, ir pas mane prazydo mano trimete roze smile.gif . Pas jus Sekspyrai, Davinciai, o pas mane Misteris Linkolnas mirksiukas.gif , Ir kaip skainiai kvepia. Jau manaiu kad susalo ziema, pavasary jokiu gyvybes zenku nebuvo, ik susiruosiau ismesk- saknyteje atauga radau ir vualia koks grozis.

Na o smulkutes tai siumetes Nina Weibull. Beje visos is Maximos.

Laukiu dar dvieju prazystant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 08 liepos 2010 - 01:01
taip ir norisi visų jūsų rožes uostytė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kai žinot kurios kvepiančios, kurios nea g.gif Pagal pavadinimus reik būt pasidomėjus ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2010 07 01, 18:33)
Mano mama tai išsilenkia virbą ir prismeigia į žemę,nesvarbu tie žiedai.Bet manau visa tai reikia daryti anksti pavasarį

aciu blush2.gif reikes pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2010 07 08, 13:58)
O kai žinot kurios kvepiančios, kurios nea  g.gif Pagal pavadinimus reik būt pasidomėjus ar kaip?
aš tai susivedu į google ir anglų kalba randu ir kiek kuri kvepia, ir kokiu kvapu, ir kiek atspari ligoms ir šalčiui - ko tik nori. Tik su spalvom problema, nes visi įdeda gražiausius ir ryškiausius žiedus, o gyvenime būna ne viskas taip tobula verysad.gif Jei angliškai neskaitai - sunkiau, tada parašyk apie kurias nori sužinot, radusi laiko paieškosiu info ir parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 07 08, 16:51)

drinks_cheers.gif Taip , foto būna gražūs žiedai, o kai sužydi, tai vos ne erškėtis doh.gif
Atsakyti
Mano rožių prižiūrėtojas lotuliukas.gif
user posted image
nemažai užkrovė žiedų blush2.gif
user posted image

user posted image

šį pavasori pasisodinau,bet pavadinimą pamiršau doh.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 08 liepos 2010 - 22:26
QUOTE(serdis @ 2010 07 08, 14:51)
aš tai susivedu į google ir anglų kalba randu ir kiek kuri kvepia, ir kokiu kvapu, ir kiek atspari ligoms ir šalčiui - ko tik nori. Tik su spalvom problema, nes visi įdeda gražiausius ir ryškiausius žiedus, o gyvenime būna ne viskas taip tobula verysad.gif Jei angliškai neskaitai - sunkiau, tada parašyk apie kurias nori sužinot, radusi laiko paieškosiu info ir parašysiu 4u.gif

Supratau, ačiū, galvojau gal koks metodas bendras yra tam reikalui doh.gif blondė aš blush2.gif Angliškai gal ir pusėtinai skaitau, bet ir rusų kalba info be galo daug yra ax.gif

plateliai, į tą antrąją manoji labai panašaus margumo thumbup.gif
Atsakyti