QUOTE(O_N_O @ 2006 09 14, 09:47)
visa ta sav budavau lopsely labai daznai ir gana ilgai..ir zinokit, jusu Saulute nuolat ant ranku nesiojo, ko tik nedare, kuo sudomint nemegino..jei ir nurimdavo tai tik keliom min, kol prisimindavo vel "teti"..

.. kad nenoretu uzsiimti tai tiesa sakant nepastebejau, ir aukletoju kaltinti taip labai nepulciau

..o kad kitoj grupej jai patiko, tai saunu

..tik as tai vadinciau kitos aplinkos poveikiu - ten jai buvo pirmas kartas, galbut baisu ir uzstrigo mazoj galvelej, na kitaip tariant mazas protestas - vadinamieji "oziukai"... zinot, kaip su tais maziais..

..
..na, cia mano tokia nuomone
niekuo nekaltinu aš auklėtojų

ir nesakau kad jos nieko nedarė, aišku kad darė,tik nieko neišėjo. Juk būna ir taip kad nepatinka žmogus ir viskas, nors kitiems jis pats geriausias ir mieliausias, o vaikai turbūt irgi atsirenka

Tik mums auklėtojos vietoj to kad sakytu čia viskas susitvarkysw, dar kelias dienas pabus ir apsipras, sakė kad dar per maža, kad reikia namie paaugint

Aš juk tikrai ne dėl malonumo į darželį leidau taip anksti ir jeigu galėčiau tai iki 3 metų namie sėdėčiau

O kitoj grupėj auklėtoja iš kart sakė, nepergyvenkit, tokių dalykų būna, pripranta ir paskui viskas būna gerai. Tai va apie tokį požiūrį aš kalbėjau