Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

Susirinkimas tik musus grupej smile.gif
O langu sake, laukia kol ateis brigada det. jau turejo nuo vakar atseit dirbti, bet as manau kai siom dienom tokie reikalai su statybininkais, tai teks dar palaukti smile.gif Mes langu laukem po numatyto termino +1,5 men. Siais laikais statybininkai labai issidirbineja ir ju nepasokdinsi, jei nepatinka eina kitur smile.gif Manau darzelisdel to nekaltas.
O pinigelius renka vaikuciu fondui. Nes ira ivairiu higienos reikalavimu, na ir zaisliuku gi reikia smile.gif Normalu.
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2006 09 14, 09:47)
visa ta sav budavau lopsely labai daznai ir gana ilgai..ir zinokit, jusu Saulute nuolat ant ranku nesiojo, ko tik nedare, kuo sudomint nemegino..jei ir nurimdavo tai tik keliom min, kol prisimindavo vel "teti"..  blush2.gif .. kad nenoretu uzsiimti tai tiesa sakant nepastebejau, ir aukletoju kaltinti taip labai nepulciau  schmoll.gif ..o kad kitoj grupej jai patiko, tai saunu  4u.gif ..tik as tai vadinciau kitos aplinkos poveikiu - ten jai buvo pirmas kartas, galbut baisu ir uzstrigo mazoj galvelej, na kitaip tariant mazas protestas - vadinamieji "oziukai"... zinot, kaip su tais maziais..  blush2.gif ..
..na, cia mano tokia nuomone  ax.gif

niekuo nekaltinu aš auklėtojų mirksiukas.gif ir nesakau kad jos nieko nedarė, aišku kad darė,tik nieko neišėjo. Juk būna ir taip kad nepatinka žmogus ir viskas, nors kitiems jis pats geriausias ir mieliausias, o vaikai turbūt irgi atsirenka biggrin.gif Tik mums auklėtojos vietoj to kad sakytu čia viskas susitvarkysw, dar kelias dienas pabus ir apsipras, sakė kad dar per maža, kad reikia namie paaugint ax.gif Aš juk tikrai ne dėl malonumo į darželį leidau taip anksti ir jeigu galėčiau tai iki 3 metų namie sėdėčiau blush2.gif O kitoj grupėj auklėtoja iš kart sakė, nepergyvenkit, tokių dalykų būna, pripranta ir paskui viskas būna gerai. Tai va apie tokį požiūrį aš kalbėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 09 15, 11:29)
niekuo nekaltinu aš auklėtojų  mirksiukas.gif  ir nesakau kad jos nieko nedarė, aišku kad darė,tik nieko neišėjo. Juk būna ir taip kad nepatinka žmogus ir viskas, nors kitiems jis pats geriausias ir mieliausias, o vaikai turbūt irgi atsirenka  biggrin.gif  Tik mums auklėtojos vietoj to kad sakytu čia viskas susitvarkysw, dar kelias dienas pabus ir apsipras, sakė kad dar per maža, kad reikia namie paaugint  ax.gif  Aš juk tikrai ne dėl malonumo į darželį leidau taip anksti ir jeigu galėčiau tai iki 3 metų namie sėdėčiau  blush2.gif O kitoj grupėj auklėtoja iš kart sakė, nepergyvenkit, tokių dalykų būna, pripranta ir paskui viskas būna gerai. Tai va apie tokį požiūrį aš kalbėjau  mirksiukas.gif

na man piktoka Jusu zinute pasirode 4u.gif ir kaip gi jums dabar sekasi? smile.gif
Atsakyti
ax.gif Na va, mes šiandien pabuvom kelias valandas daržely ax.gif Kol kas esu labai patenkinta - ir auklėtoja ir auklytė thumbup.gif Ir Karoliui labai neblogai sekės - su vaikučiais ir pusryčius pavalgė, ir beveik dvi valandas be mamos išbuvo - nei karto neverkė thumbup.gif Tikiuosi, kad pripras ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
ketinu savo mažytę leisti nuo metukų į lopšelį ir esu girdėjusi gerų atsiliepimų apie šį darželį. Esam užsirašę kol kas į kitą, bet ten dejuoja kad nėra vietų ir gal bus tik kitą rudenį. (užsirašėm, kai tik gimėm) Sakykit prieš kiek laiko reikia kalbėti šiame darželyje dėl vaikučio. Ar dar turiu kokių galimybių susitarti nuo sausio ar jau paveluotai? Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Aš užrašiau rugpjūčio vidury, o eit pradėjom vakar 4u.gif
Atsakyti
Mes parase prasyma ejom sekancia diena thumbup.gif tai buvo balandzio men.
Atsakyti
Mes galvojam irgi ten savo mazyli uzrasyti...gal yra kas nuo kitu metu rugsejo ves ten saviskius?pasiskambinau sake reikia prasyma parasyti..kazin ar didele en eile?ar nepavelavom?
Atsakyti
Noriu pasigirti, kad šiandien ir pietukų Karolis miegojo daržely smile.gif Kol kas tikrai labai neblogai sekas smile.gif Ir vaikas matosi, kad patenkintas smile.gif
Atsakyti
Jei kas uzsirase kitiems metams nuo rudenio tai musu vieta atlaisves, nes keliausim i darzeli is lopselio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2006 09 18, 14:05)
na man piktoka Jusu zinute pasirode  4u.gif  ir kaip gi jums dabar sekasi?  smile.gif

naujoj grupėj jau buvo tikrai geriau ir pažaisdavo viena ir su vaikais truputi, bet tik tris dienas buvo, nes susirgo ir nėjo į darželį, o visą šią savaitę pragulėjom ligoninėj su plaučių uždegimu verysad.gif taigi ir kitą savaitę į darželį dar neleisim schmoll.gif Labai bijau ką paskui reiks daryt, nes abu dirbsim ir negalėsim jos pratint po truputį doh.gif o miegot dar nei karto nebuvom palikę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 09 23, 10:21)
naujoj grupėj jau buvo tikrai geriau ir pažaisdavo viena ir su vaikais truputi, bet tik tris dienas buvo, nes susirgo ir nėjo į darželį, o visą šią savaitę pragulėjom ligoninėj su plaučių uždegimu  verysad.gif  taigi ir kitą savaitę į darželį dar neleisim  schmoll.gif  Labai bijau ką paskui reiks daryt, nes abu dirbsim ir negalėsim jos pratint po truputį  doh.gif  o miegot dar nei karto nebuvom palikę  unsure.gif

vargšiukė Saulutė, kad taip susirgo sad.gif Sveikit greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti