Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

nesuprantu,kuo jums gali nepatikti sis darzelis,man jis npats geriausias mano sunus ji lanko ,mano sese ji taip pat lanke,as ji lankiau ir nematau jokiu blogu dalyku jame unsure.gif beveik visas aukletojas pazistu labai senai ir galiu visas tik pagirti,nuostabios moterys!o vedeja isvis super 4u.gif mamytes ir teveliai galiu pasakyti tiktiek kad galit nesijaudindami palikti savo vaikucius siame darzelyje.o jei jie dar nepriprato tai tik laikas pades o ne aukletoju(ar grupiu) keitimas.sekmes jums rolleyes.gif
Atsakyti
"Valio, valio Australijai!!!!" Langus keicia darzelyje!!!!! thumbup.gif Tai savo atzalas ziema pa triusikam galesim leist- maziau skalbti reiks tongue.gif
Visas mamytes ir ju atzaleles, bei darzelio personala sveikinu su tokia svente drinks_cheers.gif !!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 spalio 2006 - 09:36
QUOTE(Ice tea @ 2006 10 03, 09:36)
"Valio, valio  Australijai!!!!" Langus keicia darzelyje!!!!! thumbup.gif  Tai savo atzalas ziema pa triusikam galesim leist- maziau skalbti reiks tongue.gif 
Visas mamytes ir ju atzaleles, bei darzelio personala sveikinu su tokia svente drinks_cheers.gif !!!!!!!!!

thumbup.gif aš irgi tuo labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Dėl langų tai tikrai šaunu thumbup.gif
Bet šiaip tai nuotaikos siaubingos, pagaliau po visų ligų pirmadienį bandysim eit į daržiuką, jau dabar beproto jaudinuos, nes nežinau kaip bus, o šiaip tai ir nelabai išeis palikt pusei dienos, nebent dar ką nors sugalvosim.
Ice Tea, ligoninėj gulėjom su tavo drauge vienoj palatoj smile.gif Jos sūnelio vardas Kristupas, bet pačios vardo nežinau blush2.gif
Atsakyti
Mes ir po ligu su Inesa atejom, 2 savaites nebuvom, ale labai jaunorejom i darzeli. Kai vezdavau Ineta darzelin, tai Inesa masinoja verkdavo, kad darzelin nori. Tai vakar buvo labai laiminga, kai nuejo smile.gif ir dziaugesi kai atejom pasiimti.
Ineta kai ruosemes vesti po savaites nebuvimo, tai vakara pries klausinejo, liuda bus smile.gif, mes - bus, manvydas bus- bus, gabija bus- bus, antanas bus - bus, skomantas bus- bus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2006 10 03, 15:46)
Mes ir po ligu su Inesa atejom, 2 savaites nebuvom, ale labai jaunorejom i darzeli. Kai vezdavau Ineta darzelin, tai Inesa masinoja verkdavo, kad darzelin nori. Tai vakar buvo labai laiminga, kai nuejo smile.gif ir dziaugesi kai atejom pasiimti.
Ineta kai ruosemes vesti po savaites nebuvimo, tai vakara pries klausinejo, liuda bus smile.gif, mes - bus, manvydas bus- bus, gabija bus- bus, antanas bus - bus, skomantas bus- bus ir t.t. smile.gif

Bet kaip taviškės gerai kalba thumbup.gif Kada kalbėt pradėjo? Saulė irgi daug bando sakyt, nu bet neįtikėtina, kad po kelių mėnesių jau ir vardus visus prisimintu ax.gif
Atsakyti
o mes irgi jau dvi dienos i darzeli zygiavom smile.gif i boruzeliu grupe. na lyg ir viskas neblogai, ir neverkem labai, ir valge pati, ir i puoduka dare smile.gif ir su kazkokia gerdute draugavo, ir prie vieno musaleikos bande prisiblatint smile.gif) na kol kas smagu :)tikiuos taip ir toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.: 03 spalio 2006 - 22:26
Ingrida.S cia daugiau viena mano pana, kita maziau prisimena smile.gif

Ingrida. Tai ir jus i ta pati darzeli einat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2006 10 03, 22:26)
o mes irgi jau dvi dienos i darzeli zygiavom smile.gif i boruzeliu grupe. na lyg ir viskas neblogai, ir neverkem labai, ir valge pati, ir i puoduka dare smile.gif ir su kazkokia gerdute draugavo, ir prie vieno musaleikos bande prisiblatint smile.gif) na kol kas smagu :)tikiuos taip ir toliau

Tas musaleika speju kad bus maniskis Manvydas blush2.gif Nu prasau labai nepykit ant mano to vaiko, as nezianu is kur pas ji tas musismasis atsirado, ir kaip ji aukleti doh.gif jau bijom ir su kaimynu vaiakis susitikti, visus nuskriaudzia doh.gif doh.gif

Labai visu atsiprasau uz savo vaiko elgesi ax.gif ax.gif
Bet jis zinokit geras vaikis, labai stipriaimoka apsikabinti ir pabuciuoti blush2.gif pamatysist kai visos panaos grupeje bus isbuciuotos wub.gif

Smagu kad langus keicia, del ju mes siandien namuose ir sedim, tikiuosi ryt jau bus galoima vezti vaika i darzeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2006 10 04, 10:52)
Tas musaleika speju kad bus maniskis Manvydas  blush2.gif  Nu prasau labai nepykit ant mano to vaiko, as nezianu is kur pas ji tas musismasis atsirado, ir kaip ji aukleti  doh.gif  jau bijom ir su kaimynu vaiakis susitikti, visus nuskriaudzia doh.gif  doh.gif

Labai visu atsiprasau uz savo vaiko elgesi  ax.gif  ax.gif
Bet jis zinokit geras vaikis, labai  stipriaimoka apsikabinti ir pabuciuoti  blush2.gif  pamatysist kai visos panaos grupeje bus isbuciuotos  wub.gif

Smagu kad langus keicia, del ju mes siandien namuose ir sedim, tikiuosi ryt jau bus galoima vezti vaika i darzeli  g.gif

jo jo tas pats, is foto pazinau biggrin.gif bet mano gryte tai gudruole. kai per pirmas buvimo darzelyje minutes gavo darzeliska kriksta nuo Manvydo - nusileido, bet paskui, kai kazkas bande is jos atimti knygute gynes kaip reikalas smile.gif bet juokingiausia tai buvo, kai ji po tu lengvu pestyniu ejo prie Manvydo gerintis biggrin.gif prisedo ant kedutes salia jo, glosto per galvyte ir sako caca, caca biggrin.gif
as pati darzely irgi taip dariau, su pestukais stengiaus drauge but, nes pamaciau kad taip naudingiau smile.gif)))))))
Atsakyti
As tai manau, kad darzelis yra ta vieta, kur vaikai ismoksta uz save pastoveti arba susirasti kas uz juos pastoves, kai pats nesugebes box.gif Ir visai normalu, kad jie truputi apsikumsciuoja, apsikandzioja, svarbu kas tai nesibaigtu krauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tam yra aukletojos ir jos neleis vaikams suzvereti protest.gif Maniskis irgi gudrus pasidare- prie manes vaidina auka, tipo ji visi skriaudzia (jau buvau issigandus, kad mano vaikas atpirkimo ozys), bet kai pamaciau kaip jis bendrauja su kitais man nematant, tai vos spejau kita vaika gint nuo jo- tikras parazitas. Man svarbiausia kad neskriaustu mergaiciu, nes moteru musti negalima, o su vyrais reikia aiskintis santykius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 10 11, 09:40)
As tai manau, kad darzelis yra ta vieta, kur vaikai ismoksta uz save pastoveti arba susirasti kas uz juos pastoves, kai pats nesugebes box.gif Ir visai normalu, kad jie truputi apsikumsciuoja, apsikandzioja, svarbu kas tai nesibaigtu krauju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet tam yra aukletojos ir jos neleis vaikams suzvereti  protest.gif Maniskis irgi gudrus pasidare- prie manes vaidina auka, tipo ji visi skriaudzia (jau buvau issigandus, kad mano vaikas atpirkimo ozys), bet kai pamaciau kaip jis bendrauja su kitais man nematant, tai vos spejau kita vaika gint nuo jo- tikras parazitas. Man svarbiausia kad neskriaustu mergaiciu, nes moteru musti negalima, o su vyrais reikia aiskintis santykius  drinks_cheers.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif tik kad jie ziopliukai dar neskiria kas yra kas (ar mergaite ar berniukas) jiem dabar kaip isivaizduoju visi lygus cool.gif
Atsakyti