nesuprantu,kuo jums gali nepatikti sis darzelis,man jis npats geriausias mano sunus ji lanko ,mano sese ji taip pat lanke,as ji lankiau ir nematau jokiu blogu dalyku jame
beveik visas aukletojas pazistu labai senai ir galiu visas tik pagirti,nuostabios moterys!o vedeja isvis super
mamytes ir teveliai galiu pasakyti tiktiek kad galit nesijaudindami palikti savo vaikucius siame darzelyje.o jei jie dar nepriprato tai tik laikas pades o ne aukletoju(ar grupiu) keitimas.sekmes jums
"Valio, valio Australijai!!!!" Langus keicia darzelyje!!!!!
Tai savo atzalas ziema pa triusikam galesim leist- maziau skalbti reiks
Visas mamytes ir ju atzaleles, bei darzelio personala sveikinu su tokia svente
!!!!!!!!!
QUOTE(Ice tea @ 2006 10 03, 09:36)
"Valio, valio Australijai!!!!" Langus keicia darzelyje!!!!!
Tai savo atzalas ziema pa triusikam galesim leist- maziau skalbti reiks
!!!!!!!!!
Dėl langų tai tikrai šaunu
Bet šiaip tai nuotaikos siaubingos, pagaliau po visų ligų pirmadienį bandysim eit į daržiuką, jau dabar beproto jaudinuos, nes nežinau kaip bus, o šiaip tai ir nelabai išeis palikt pusei dienos, nebent dar ką nors sugalvosim.
Ice Tea, ligoninėj gulėjom su tavo drauge vienoj palatoj
Jos sūnelio vardas Kristupas, bet pačios vardo nežinau
Bet šiaip tai nuotaikos siaubingos, pagaliau po visų ligų pirmadienį bandysim eit į daržiuką, jau dabar beproto jaudinuos, nes nežinau kaip bus, o šiaip tai ir nelabai išeis palikt pusei dienos, nebent dar ką nors sugalvosim.
Ice Tea, ligoninėj gulėjom su tavo drauge vienoj palatoj
Mes ir po ligu su Inesa atejom, 2 savaites nebuvom, ale labai jaunorejom i darzeli. Kai vezdavau Ineta darzelin, tai Inesa masinoja verkdavo, kad darzelin nori. Tai vakar buvo labai laiminga, kai nuejo
ir dziaugesi kai atejom pasiimti.
Ineta kai ruosemes vesti po savaites nebuvimo, tai vakara pries klausinejo, liuda bus
, mes - bus, manvydas bus- bus, gabija bus- bus, antanas bus - bus, skomantas bus- bus ir t.t.
Ineta kai ruosemes vesti po savaites nebuvimo, tai vakara pries klausinejo, liuda bus
QUOTE(lile @ 2006 10 03, 15:46)
Mes ir po ligu su Inesa atejom, 2 savaites nebuvom, ale labai jaunorejom i darzeli. Kai vezdavau Ineta darzelin, tai Inesa masinoja verkdavo, kad darzelin nori. Tai vakar buvo labai laiminga, kai nuejo
ir dziaugesi kai atejom pasiimti.
, mes - bus, manvydas bus- bus, gabija bus- bus, antanas bus - bus, skomantas bus- bus ir t.t. 
Bet kaip taviškės gerai kalba
o mes irgi jau dvi dienos i darzeli zygiavom
i boruzeliu grupe. na lyg ir viskas neblogai, ir neverkem labai, ir valge pati, ir i puoduka dare
ir su kazkokia gerdute draugavo, ir prie vieno musaleikos bande prisiblatint
) na kol kas smagu :)tikiuos taip ir toliau
Ingrida.S cia daugiau viena mano pana, kita maziau prisimena 
Ingrida. Tai ir jus i ta pati darzeli einat
Ingrida. Tai ir jus i ta pati darzeli einat
QUOTE(Ingrida. @ 2006 10 03, 22:26)
o mes irgi jau dvi dienos i darzeli zygiavom
i boruzeliu grupe. na lyg ir viskas neblogai, ir neverkem labai, ir valge pati, ir i puoduka dare
ir su kazkokia gerdute draugavo, ir prie vieno musaleikos bande prisiblatint
) na kol kas smagu :)tikiuos taip ir toliau
Tas musaleika speju kad bus maniskis Manvydas
Labai visu atsiprasau uz savo vaiko elgesi
Bet jis zinokit geras vaikis, labai stipriaimoka apsikabinti ir pabuciuoti
Smagu kad langus keicia, del ju mes siandien namuose ir sedim, tikiuosi ryt jau bus galoima vezti vaika i darzeli
QUOTE(Blue @ 2006 10 04, 10:52)
Tas musaleika speju kad bus maniskis Manvydas
Nu prasau labai nepykit ant mano to vaiko, as nezianu is kur pas ji tas musismasis atsirado, ir kaip ji aukleti
jau bijom ir su kaimynu vaiakis susitikti, visus nuskriaudzia
pamatysist kai visos panaos grupeje bus isbuciuotos
Smagu kad langus keicia, del ju mes siandien namuose ir sedim, tikiuosi ryt jau bus galoima vezti vaika i darzeli
jo jo tas pats, is foto pazinau
as pati darzely irgi taip dariau, su pestukais stengiaus drauge but, nes pamaciau kad taip naudingiau
As tai manau, kad darzelis yra ta vieta, kur vaikai ismoksta uz save pastoveti arba susirasti kas uz juos pastoves, kai pats nesugebes
Ir visai normalu, kad jie truputi apsikumsciuoja, apsikandzioja, svarbu kas tai nesibaigtu krauju
Bet tam yra aukletojos ir jos neleis vaikams suzvereti
Maniskis irgi gudrus pasidare- prie manes vaidina auka, tipo ji visi skriaudzia (jau buvau issigandus, kad mano vaikas atpirkimo ozys), bet kai pamaciau kaip jis bendrauja su kitais man nematant, tai vos spejau kita vaika gint nuo jo- tikras parazitas. Man svarbiausia kad neskriaustu mergaiciu, nes moteru musti negalima, o su vyrais reikia aiskintis santykius
QUOTE(Ice tea @ 2006 10 11, 09:40)
As tai manau, kad darzelis yra ta vieta, kur vaikai ismoksta uz save pastoveti arba susirasti kas uz juos pastoves, kai pats nesugebes
Ir visai normalu, kad jie truputi apsikumsciuoja, apsikandzioja, svarbu kas tai nesibaigtu krauju
Bet tam yra aukletojos ir jos neleis vaikams suzvereti
Maniskis irgi gudrus pasidare- prie manes vaidina auka, tipo ji visi skriaudzia (jau buvau issigandus, kad mano vaikas atpirkimo ozys), bet kai pamaciau kaip jis bendrauja su kitais man nematant, tai vos spejau kita vaika gint nuo jo- tikras parazitas. Man svarbiausia kad neskriaustu mergaiciu, nes moteru musti negalima, o su vyrais reikia aiskintis santykius