Tai mums lygiai taippat buvo atsakyta,ir si rudeni mums jau 1,8 tai ir soliuosim is kito darzelio i si...
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 08 28, 08:36)
Tai mums lygiai taippat buvo atsakyta,ir si rudeni mums jau 1,8 tai ir soliuosim is kito darzelio i si...
o kaip su darbo valandom???siandien buvom apsiziureti ziogeliuose tai pasake kad dirba tik iki 17val! laiku suzinojom

Po to vaikučius veda i prailgintą grupę, kuri dirba ar iki 18.30 ar iki 19 valandos

eikit sau negasdinkit as dirbu iki 17.30, o vyras geriausiu atveju 17 val baigs darba ir per kamscius 17.30 atlektu... Skambinuosi direktorei klausti...
Papildyta:
Na tai issiaiskinau viskas ok, yra prailiginta grupe ir be jokiu problemu visi vaikuciai i ja vedami jei teveliai ilgiau dirba... Ir sake nesibaiminkit tikrai tokiu nemazai...
Papildyta:
Na tai issiaiskinau viskas ok, yra prailiginta grupe ir be jokiu problemu visi vaikuciai i ja vedami jei teveliai ilgiau dirba... Ir sake nesibaiminkit tikrai tokiu nemazai...

QUOTE(rimvyda1 @ 2007 08 29, 14:34)
eikit sau negasdinkit as dirbu iki 17.30, o vyras geriausiu atveju 17 val baigs darba ir per kamscius 17.30 atlektu... Skambinuosi direktorei klausti...
Papildyta:
Papildyta:

aisku

aš iš pradžių pradėjau dirbt nepilnu etatu, kad spėčiau iki 17 val. pasiimt vaiką
o dabar jau einam ir į prailgintą grupę...

mergaitės, kurios vedat į lopšiuką, gal matėt ar Ugnius priskirtas į Žiogelius 
nes iš vyro taip normaliai ir nesupratau

nes iš vyro taip normaliai ir nesupratau

Siaip tai as zinau, kituose darzeliuose jei teveliai sutinka buna surinkti pinigeliai aukletojai kaip priedas uz papildoma laika... Kaip siame as nezinau
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 08 30, 11:04)
Siaip tai as zinau, kituose darzeliuose jei teveliai sutinka buna surinkti pinigeliai aukletojai kaip priedas uz papildoma laika... Kaip siame as nezinau
jokie pinigeliai nerenkami, mes mokam uz darzeli normaliai, o darzelio darbo laikas yra iki 18.30 ar 19h, tiksliai nebezinau. Dirba 1 ar 2 prailgintos grupes, ir jokiu problemu nera. Tose grupese lieka po viena zmogu, ir jos ten keiciasi,kas antra diena ar kazkaip...
va
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 08 30, 12:04)
QUOTE(Blue @ 2007 08 30, 12:28)
jokie pinigeliai nerenkami, mes mokam uz darzeli normaliai, o darzelio darbo laikas yra iki 18.30 ar 19h, tiksliai nebezinau. Dirba 1 ar 2 prailgintos grupes, ir jokiu problemu nera. Tose grupese lieka po viena zmogu, ir jos ten keiciasi,kas antra diena ar kazkaip...
va
va
as galvoju geriau visdelto surinkti tuos pinigelius uz ta valanda, nei kad tasytu ta vaika is vienos grupes i kita...ir taip baisu ji ten palikti, o ir vel i kita grupe

niu va, mano mažiukas bus "žiogelis"
o dėl tų pinigėlių tai man atrodo nesvaikit... tvarka yra tvarka, ir nėra taip baisu tos prailgintos grupės
aišku, mums vos vieną ar du kartus yra tekę vyresnėlį iš ten pasiimti, bet nieko blogo tikrai nėra
vaikai ten pažaidžia - kaip tik įdomiau pakeisti aplinką
čia aišku mano nuomonė

o dėl tų pinigėlių tai man atrodo nesvaikit... tvarka yra tvarka, ir nėra taip baisu tos prailgintos grupės

aišku, mums vos vieną ar du kartus yra tekę vyresnėlį iš ten pasiimti, bet nieko blogo tikrai nėra

vaikai ten pažaidžia - kaip tik įdomiau pakeisti aplinką

čia aišku mano nuomonė

QUOTE(latoya @ 2007 08 30, 20:26)
as galvoju geriau visdelto surinkti tuos pinigelius uz ta valanda, nei kad tasytu ta vaika is vienos grupes i kita...ir taip baisu ji ten palikti, o ir vel i kita grupe
kiti vaikuciai gal priprate ir jiems viskas ok...o as zinau kad bus sunku mums, tuo labiau man paskaitos nuo 16, tai tas laikas ir svarbiausias kad galeciau ji palikti...

tikrai nesvaikit nesamoniu, darzelyje yra tvarka ir tos pacios auklytes pasikeisdamos dirba, tai kokia dar gali buti kalba, kad sedetu su 1 ar 2 ar 3 vaikais vienoje grupeje, vaikams patiems dar smagiau buna nueiti i naujesne vieta, susidraugauti su kiek vyresniais vaikais, pazaisti su kitais zaislais. nuo pat pirmu dienu maziukas musu ejo ir nieko neatsitiko, uzaugom ir einam kaip eje

cia Jums tik pradzioje taip baisiai atrodo, musiskis pradejo si darza lankyti nuo 13 men ir dabar labai tuo dziaugiuosi