Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

Visikai pritariu Blue thumbup.gif Tik jums taip atrodo, kad mazuliams bus sokas- patinka jiems su tais vyresneliais. Tikrai viskas gerai su tom prailgintom grupem, o dirba jos iki 18:30.

Atsakyti
Nu moteros jei taip sakot ax.gif nuraminot siek tiek smile.gif ziuresim smile.gif

Atsakyti
As tai is to bedos visai nedarau, tiesiog papasakojau kaip buna kituose darzeliukuose...smile.gif
O siaip tai maniskiui visai patinka vyresni vaikiukai gal netgi labiau nei bendraamziai. Cia mes taip pastebejom, kad jis labai verziasi pas vyresnius.
Mes siandien jau pasiemem pazyma darzeliui ir pirmadieni keliausim, nors jau lankydavomes kitame vistiek sirdele dreba kaip jam nauja vieta, nauja aukletoja, nauji draugai patiks ar ne? Tai isivaizduoju kaip jauciasi tos mamytes kurios atves pirma karta, oi sunku sunku atiduoti vaikus...
Atsakyti
viskas bus gerai wub.gif iš pradžių kiek sunkiau bus, kol pripras vaikučiai smile.gif o paskui jau gerai wub.gif
na, kas dar būsit naujieji Žiogeliai ? biggrin.gif
Atsakyti
O mes jau isaugom is Boruziuku 2.gif ir esam darzelinukai Zuviukai bye1.gif
Atsakyti
O ka cia is Boruzeliu nieko nera?
Va mes siandien nuvedem savo mazaji tai truputi nusimine, taciau parodem visokias masinytes ir tada visai ramiai nuejo zaisti. Dar va pries pusvalandi skambinau aukletojai truputi nerimavau, bet aukletoja sako viskas gerai net paciai keista beveik visiems leliams pirma diena,o jie tokie ramus zaidzia laksto net nesitiki... smile.gif
Atsakyti
na va musu pirmoji diena - visai nieko bigsmile.gif o taip bijojau doh.gif buvo ir mamaaaa ir asaru, bet sake nedaug...ir valgyt bande, bet sunkiai sekes..o kai atejau jis ten soko kazka, plepejo nors manes nemate...o buvau pasiruosus asaru pakalnems smile.gif kol kas patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Niu tai liuks liuks, sekmes Jums
Atsakyti
mes irgi buvom iki pietų ax.gif
tai sakė kėdę palei langą pasistatė ir žiūrėjo ax.gif
Sakė, kad ne verksniukas, bet su charakteriu ... tą tai mes žinom gerai blush2.gif lotuliukas.gif

kaip nors priprasim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes irgi lankom darzeli nuo naujuju metu, tai is pradziu buvom ziogeliu grupeje. pratintis prie grupes ir aukletoju teko su asaromis, bet niekis dabar kas ryta su malonumu einam i darzeli, tik gaila kad vel ligos puola.
Dabar einam i zuvyciu grupe, tai ten beveik vien berniukai.

QUOTE(latoya @ 2007 08 23, 13:37)
Mes irgi papuolem thumbup.gif  i ziogeliu grupe nuo rugsejo.....ui kaip as bijau...o jei jis verks visa laika?kaip ji ten pripratinti?ir dar del valgymo, kaip maciau dar mazesnius vaikus leidzia tai turbut juos ten pamaitina?maniskis su maistu nelabai draugauja doh.gif jau maitinamas sunkiai valgo, reikia zaisti, o sauksto i rankas isvis neima arba jei ima tai zaidzia tik doh.gif

Viska ismoko labai greitai ir problemu su valgymu nebebuvo. As tik visuomet ka nors vaikuciui idedu papildomai pakramtyti ar obuoliuku ar sausainiuku, nes kiek buvau dirbusi tai zinau kad vaikams norisi tarp pusryciu ir pietu pakramtyti.

QUOTE(Ice tea @ 2007 08 27, 14:06)
Per pora savaiciu pamatysit skirtuma mirksiukas.gif -vaikai ir valgys, ir miegot eis noriai, ir prasysis rankytes nuplaunami, ir batus mokes nusiauti, ir... Zodziu- darzelis tik i gera  thumbup.gif  thumbup.gif  Tik pradzioj reiks susitaikyti, kad kas dien ant mazuciu rubeliu matysit ka vaikas valge pusryciams, pietums ir vakarieniai  essen.gif

Man atrodo musu vaikkuciai i ta pacia grupe eina smile.gif

QUOTE(mucka @ 2007 08 29, 16:22)
aš iš pradžių pradėjau dirbt nepilnu etatu, kad spėčiau iki 17 val. pasiimt vaiką smile.gif o dabar jau einam ir į prailgintą grupę...

Kaip jusu vaikuciui darzelyje einasi? Speju irgi vienoj grupej lankomes
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 09 03, 11:38)
O ka cia is Boruzeliu nieko nera?
Va mes siandien nuvedem savo mazaji tai truputi nusimine, taciau parodem visokias masinytes ir tada visai ramiai nuejo zaisti. Dar va pries pusvalandi skambinau aukletojai truputi nerimavau, bet aukletoja sako viskas gerai net paciai keista beveik visiems leliams pirma diena,o jie tokie ramus zaidzia laksto net nesitiki... smile.gif

Sveikutes, mamytes,

mes nuo rugsejo pradzios lankom boruzeliu grupe 4u.gif
musu boruziukas pats maziausias wub.gif
kol kas patenkinti, bet jau pasirgti spejome..... verysad.gif
kaip jums sekasi?
Atsakyti
mano mažiukas irgi nuo rugsėjo lanko smile.gif
tik Žiogelių grupę smile.gif
palankė 2sav ir susirgo sad.gif
bet jau pirmadienį eisim pas gydytoją - gal išleis vėl...
nors baisu šiaip ar taip, kad vėl susirgs, nes tokie orai "lievi"...

čia gal ne į temą, bet kaip rengiat savo mažiukus? po kelnytėm dedat pėdkelnes ar tik kojinytes?
aš mažajam tai pėdklenes, o didžiajam kolkas tik kojinytes, bet galvoju, ar nereik pėdkelnių jau...
grupėj su jom gal ir per šilta, dėl lauko abejoju...
nors jei vertint pagal save, tai dar pėdkelnių kaip ir nereikėtų, bet ... na, pasimetus esu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti