Musiskis tai viskai priesingai- net savaitgaliais klausia ar darzelis dirba?
Ir rytais noriai islydi mane pro duris. Net kai ateinu pasiimti klausia ar ryt eis i darzeli. Kazi nuo ko tai priklauso??
O musu dabar serga tai vis su asarom, kada eis pas vaikus klausia. Na aisku dar savo kalba, bet mes suprantam ka turi omenyje
As manyciau cia dar priklauso nuo vaikiuko budo, musu nuo kudikystes nebuvo jokios problemos su kuo liks svarbu zaisliuku yra,o veliau vaikais labai susidomejo:)
Na mes pasveikom ir vel temperatura staigiai uzkilo...o po dienos vel sveikas
tai kaip cia dabar yr?galvoju gal nuo dantuku..
o blondinuku tai tikrai yr
maniskis tiesiais ilgesniais plaukuciais, maziausias ten is visu..idomu ar kas pastebejot ar labai zyzia jis ten
nu man taip idomu kaip jis ten elgiasi kai manes ner
baisiai rupi.
o dar yra vienas blondinukas, irgi mazikas, garbanius, tai tas pribego prie manes ir sako mama
tai net aukletojos sake, kad labai panasi as i jo mama
paskui kai suprato pabego aisku
o blondinuku tai tikrai yr
o dar yra vienas blondinukas, irgi mazikas, garbanius, tai tas pribego prie manes ir sako mama
šiaip kiek ten teko pabūti, tai labai zyzaliukų nebuvo - viskas ten ok turbūt
Ech gaila cia tik ziogeliukai lankosi:), o taip norisi su boruziukais paplepet:(
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 09, 14:04)
O musu dabar serga tai vis su asarom, kada eis pas vaikus klausia. Na aisku dar savo kalba, bet mes suprantam ka turi omenyje
As manyciau cia dar priklauso nuo vaikiuko budo, musu nuo kudikystes nebuvo jokios problemos su kuo liks svarbu zaisliuku yra,o veliau vaikais labai susidomejo:)
gal po praito penktadienio sergate??
Mano vaikas pribego---nuregtas, tik su viena maikute, nes per pietus svarkiuka apsiliejo (nors turi pilna spintele drabuzeliu), saltas saltas...net drebejo, zodziu..
o auklyte tokia tamsiais plaukais buvo... net nepaziurejo i musu puse, kai isejom... Pirma karta maciau ta auklyte... siaip man kitos auklytes labai patinka...
Tai dabar pikstu
mes treciadieni grizom su temperatura. as irgi sakiau aukletojai pora priekaistu pasakysiu. Atseit kai kita ryta paskambinau sako tai as zinau gi issivedet su temperatura. (jai kitos auklytes pranese) O as kai atejau pasiimti man ne zodzio, turejom daug reikalu atvaziavau specialiai anksciau tai poto tampem mazaji po visas parduotuves, tai jei pamatavo ir mate, kad temperatura yra tai ka mamai sunku pasakyti? Buvo 37 su truputuka taigi ant vaiko net nesimato,o man aisku per ta greituma ir ne i galva...
Dar vis aukletojos klausiu del musu vienos bliuskytes kuria mazius labai megsta irgi kazkokiam kitam vaikui aprenge ir ji atgal i darzeli nesugrizo. Nezinau man tai kazkaip nepatinka, ta bliuskyte beveik nauja vaikas isitvere ryte ir uzdejau... Cia ne del to, kad gaila ismestu 35 Lt, bet taip neturetu buti, jei nemusu kas nors mes visada atnesame atgal...
Dar vis aukletojos klausiu del musu vienos bliuskytes kuria mazius labai megsta irgi kazkokiam kitam vaikui aprenge ir ji atgal i darzeli nesugrizo. Nezinau man tai kazkaip nepatinka, ta bliuskyte beveik nauja vaikas isitvere ryte ir uzdejau... Cia ne del to, kad gaila ismestu 35 Lt, bet taip neturetu buti, jei nemusu kas nors mes visada atnesame atgal...
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 12, 09:32)
mes treciadieni grizom su temperatura. as irgi sakiau aukletojai pora priekaistu pasakysiu. Atseit kai kita ryta paskambinau sako tai as zinau gi issivedet su temperatura. (jai kitos auklytes pranese) O as kai atejau pasiimti man ne zodzio, turejom daug reikalu atvaziavau specialiai anksciau tai poto tampem mazaji po visas parduotuves, tai jei pamatavo ir mate, kad temperatura yra tai ka mamai sunku pasakyti? Buvo 37 su truputuka taigi ant vaiko net nesimato,o man aisku per ta greituma ir ne i galva...
Turekit kantrybes ir naglumo- lyskit kiekviena diena aukletojom i akis del rubeliu, nes tikrai yra mamu, kurios pasisavina rubelius ir naglu veidu negrazina. Jei paskaitytumet tema auksciau, tai rastumet musu istorija su megztuku
O del temperaturos ir vaikiuku neaprengimo, tai sakykit aukletojai is karto, neapsileiskit. Geriau jau slyksti mama
Papildyta:
Ir dar- visas "naujas darzelio mamytes" apie vaikucius diskutuoti kvieciu i http://www.supermama...?...56&t=127397, nes cia tikslingiau butu sneketi apie pati darzeli, kad butu konkreciau mamoms norincioms pradeti vesti vaikiukus i si darzeli. Aciu uz supratima
ir as noresjau savo klecka vesti i si darzeli...bet po truputi noras praeina..be to musu dar nepriima, nes tik 1.3m. tai daba nzn ar toliau stengtis i si darzeli uzrasyt (o norim, nes ir kaimynu vaikis eina, tai smagu butu, jei dar i ta pacia grupe (ziogeliu) papultu
)
ar tirkai nera tokiu mazu vaikuciu darzelio grupese?
ok persikraustom i kita temele:) O Eglienei galiu pasakyti,kad sis darzelis tikrai neblogas, nes kai lankem kita dieve padek:(
QUOTE(egliene @ 2007 10 12, 10:37)
ir as noresjau savo klecka vesti i si darzeli...bet po truputi noras praeina..be to musu dar nepriima, nes tik 1.3m. tai daba nzn ar toliau stengtis i si darzeli uzrasyt (o norim, nes ir kaimynu vaikis eina, tai smagu butu, jei dar i ta pacia grupe (ziogeliu) papultu
)
As irgi siulau sita darzeli, tikrai nera blogai, nes vaikas akyse tobuleja
Sveikos mamos
greičiausiai pradėsim lankyt šį daržiuką, nes atsiliepimai geri
. Maniškiui vaikinui jau ketveri, todėl labai norėčiau daugiau sužinoti apie "dičkių" grupes, nes čia daugiau kalbama apie mažiukus. Kokios auklėtojos, ar netvyro grupėse įtampa, ar nuoširdžiai užsiimama su vaikais? ir tt.
greičiausiai pradėsim lankyt šį daržiuką, nes atsiliepimai geri