Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

Musiskis tai viskai priesingai- net savaitgaliais klausia ar darzelis dirba? tongue.gif Ir rytais noriai islydi mane pro duris. Net kai ateinu pasiimti klausia ar ryt eis i darzeli. Kazi nuo ko tai priklauso?? g.gif
Atsakyti
O musu dabar serga tai vis su asarom, kada eis pas vaikus klausia. Na aisku dar savo kalba, bet mes suprantam ka turi omenyje smile.gif As manyciau cia dar priklauso nuo vaikiuko budo, musu nuo kudikystes nebuvo jokios problemos su kuo liks svarbu zaisliuku yra,o veliau vaikais labai susidomejo:)
Atsakyti
Na mes pasveikom ir vel temperatura staigiai uzkilo...o po dienos vel sveikas g.gif tai kaip cia dabar yr?galvoju gal nuo dantuku..

o blondinuku tai tikrai yr thumbup.gif maniskis tiesiais ilgesniais plaukuciais, maziausias ten is visu..idomu ar kas pastebejot ar labai zyzia jis ten g.gif nu man taip idomu kaip jis ten elgiasi kai manes ner smile.gif baisiai rupi.

o dar yra vienas blondinukas, irgi mazikas, garbanius, tai tas pribego prie manes ir sako mama biggrin.gif tai net aukletojos sake, kad labai panasi as i jo mama biggrin.gif paskui kai suprato pabego aisku smile.gif
Atsakyti
šiaip kiek ten teko pabūti, tai labai zyzaliukų nebuvo - viskas ten ok turbūt smile.gif
Atsakyti
Ech gaila cia tik ziogeliukai lankosi:), o taip norisi su boruziukais paplepet:(
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 09, 14:04)
O musu dabar serga tai vis su asarom, kada eis pas vaikus klausia. Na aisku dar savo kalba, bet mes suprantam ka turi omenyje smile.gif As manyciau cia dar priklauso nuo vaikiuko budo, musu nuo kudikystes nebuvo jokios problemos su kuo liks svarbu zaisliuku yra,o veliau vaikais labai susidomejo:)

gal po praito penktadienio sergate?? doh.gif Mes irgi pirmadieni jau neejom i darzeli, nes perzalo vaikelis -- penktadieni atejom pasiimti---visi vaikiukai naprengti prie lango, langas atviras, salta salta... brrr doh.gif Tipo vedinam mes doh.gif blink.gif
Mano vaikas pribego---nuregtas, tik su viena maikute, nes per pietus svarkiuka apsiliejo (nors turi pilna spintele drabuzeliu), saltas saltas...net drebejo, zodziu.. verysad.gif
o auklyte tokia tamsiais plaukais buvo... net nepaziurejo i musu puse, kai isejom... Pirma karta maciau ta auklyte... siaip man kitos auklytes labai patinka...
Tai dabar pikstu blink.gif 4u.gif
Atsakyti
mes treciadieni grizom su temperatura. as irgi sakiau aukletojai pora priekaistu pasakysiu. Atseit kai kita ryta paskambinau sako tai as zinau gi issivedet su temperatura. (jai kitos auklytes pranese) O as kai atejau pasiimti man ne zodzio, turejom daug reikalu atvaziavau specialiai anksciau tai poto tampem mazaji po visas parduotuves, tai jei pamatavo ir mate, kad temperatura yra tai ka mamai sunku pasakyti? Buvo 37 su truputuka taigi ant vaiko net nesimato,o man aisku per ta greituma ir ne i galva...
Dar vis aukletojos klausiu del musu vienos bliuskytes kuria mazius labai megsta irgi kazkokiam kitam vaikui aprenge ir ji atgal i darzeli nesugrizo. Nezinau man tai kazkaip nepatinka, ta bliuskyte beveik nauja vaikas isitvere ryte ir uzdejau... Cia ne del to, kad gaila ismestu 35 Lt, bet taip neturetu buti, jei nemusu kas nors mes visada atnesame atgal...
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 12, 09:32)
mes treciadieni grizom su temperatura. as irgi sakiau aukletojai pora priekaistu pasakysiu. Atseit kai kita ryta paskambinau sako tai as zinau gi issivedet su temperatura. (jai kitos auklytes pranese) O as kai atejau pasiimti man ne zodzio, turejom daug reikalu atvaziavau specialiai anksciau tai poto tampem mazaji po visas parduotuves, tai jei pamatavo ir mate, kad temperatura yra tai ka mamai sunku pasakyti? Buvo 37 su truputuka taigi ant vaiko net nesimato,o man aisku per ta greituma ir ne i galva...
Dar vis aukletojos klausiu del musu vienos bliuskytes kuria mazius labai megsta irgi kazkokiam kitam vaikui aprenge ir ji atgal i darzeli nesugrizo. Nezinau man tai kazkaip nepatinka, ta bliuskyte beveik nauja vaikas isitvere ryte ir uzdejau... Cia ne del to, kad gaila ismestu 35 Lt, bet taip neturetu buti, jei nemusu kas nors mes visada atnesame atgal...

Turekit kantrybes ir naglumo- lyskit kiekviena diena aukletojom i akis del rubeliu, nes tikrai yra mamu, kurios pasisavina rubelius ir naglu veidu negrazina. Jei paskaitytumet tema auksciau, tai rastumet musu istorija su megztuku thumbup.gif Reziume ta, kad po dvieju menesiu megztuka atgavom clap.gif
O del temperaturos ir vaikiuku neaprengimo, tai sakykit aukletojai is karto, neapsileiskit. Geriau jau slyksti mama tongue.gif , nei sergantis vaikas verysad.gif
Papildyta:
Ir dar- visas "naujas darzelio mamytes" apie vaikucius diskutuoti kvieciu i http://www.supermama...?...56&t=127397, nes cia tikslingiau butu sneketi apie pati darzeli, kad butu konkreciau mamoms norincioms pradeti vesti vaikiukus i si darzeli. Aciu uz supratima ax.gif 4u.gif
Atsakyti
ir as noresjau savo klecka vesti i si darzeli...bet po truputi noras praeina..be to musu dar nepriima, nes tik 1.3m. tai daba nzn ar toliau stengtis i si darzeli uzrasyt (o norim, nes ir kaimynu vaikis eina, tai smagu butu, jei dar i ta pacia grupe (ziogeliu) papultu ax.gif )
ar tirkai nera tokiu mazu vaikuciu darzelio grupese? g.gif
Atsakyti
ok persikraustom i kita temele:) O Eglienei galiu pasakyti,kad sis darzelis tikrai neblogas, nes kai lankem kita dieve padek:(
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2007 10 12, 10:37)
ir as noresjau savo klecka vesti i si darzeli...bet po truputi noras praeina..be to musu dar nepriima, nes tik 1.3m. tai daba nzn ar toliau stengtis i si darzeli uzrasyt (o norim, nes ir kaimynu vaikis eina, tai smagu butu, jei dar i ta pacia grupe (ziogeliu) papultu  ax.gif )
ar tirkai nera tokiu mazu vaikuciu darzelio grupese? g.gif

As irgi siulau sita darzeli, tikrai nera blogai, nes vaikas akyse tobuleja thumbup.gif O visokiu kuriozu pasitaiko ir namuose, todel nereikia noreti, kad dvi moterys suziuretu 15 mazuciu vienodai. O del amziaus, tai nesvarbu, svarbu, kad vaikiukas pats vaiksciotu, bet siais metais vaiku tikrai labai daug. Lopselio grupese po 15-16, o didesniu po 20, tai pacios pamastykit. Todel siulau jums palaukti pavasario ir tada bandyti, o del Ziogeliu grupes, tai tikrai galit bandyt su direktore sneketi, kad butent i ta grupe. Manau, atsizvelgs, kad lankytu su draugu drinks_cheers.gif Sekmes jums thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 12 spalio 2007 - 14:40
Sveikos mamos 4u.gif
greičiausiai pradėsim lankyt šį daržiuką, nes atsiliepimai geri rolleyes.gif . Maniškiui vaikinui jau ketveri, todėl labai norėčiau daugiau sužinoti apie "dičkių" grupes, nes čia daugiau kalbama apie mažiukus. Kokios auklėtojos, ar netvyro grupėse įtampa, ar nuoširdžiai užsiimama su vaikais? ir tt. mastau.gif
Atsakyti