Sveikos, mano nuomone, tai šis darželis yra geras, auklėtojos fainos, auklytės taip pat, o ir mano dukrytei laaabai ten patinka. Dabar jai yra.,ta prasme greit sueis 3metai, ir aš matau didelį skirtumą, kaip ji noriai eina i šį darželį. Mes anksčiau ją leidom į l/d "Čiauškutį", bet gal dar ji buvo per maža( jai tada buvo 1,6mėnesiai), bet kažkaip ten nepritapo, ir irzli būdavo, ir šeip nelabai noriai eidavo. O dabar tai net smagu žiūrėt, kaip vaikui gera. Mes einam į " Žuvyčių" grupę. Kiek skaičiau, tai daugiausiai rašoma apie "Žiogelių" grupę, bet vien geri atsiliepimai, tai net faina skaityti. Aš tikuosi, kad ir toliau bus taip gerai. Sėkmės!
Mes jau atstovaujam boružėles ir drugelius šiame darže
Viskas
, auklytės fainos, aplinka tvarkinga, belieka tik nesirgti ir džiaugtis darželiu

Sveikutės, labai norėčiau sužinoti, gal kas dalyvavo susirinkime"žuvyčių"grupėje, nes man neteko dalyvauti, kadangi mūsų mažė apsirgo, tik žinau, kad rinko pinigėlius į fonda, ir už senelį šaltį, gal atsirastų kas nors, kuris ten dalyvavo, nes man įdomu, kaip bus dėl dovanėlių vaikučiams?
QUOTE(violetaagne @ 2007 12 01, 11:48)
Sveikutės, labai norėčiau sužinoti, gal kas dalyvavo susirinkime"žuvyčių"grupėje, nes man neteko dalyvauti, kadangi mūsų mažė apsirgo, tik žinau, kad rinko pinigėlius į fonda, ir už senelį šaltį, gal atsirastų kas nors, kuris ten dalyvavo, nes man įdomu, kaip bus dėl dovanėlių vaikučiams?
parasiau i AZ

Labutis, labai dėkui už atsakymą, mano el.paštas- violeta.jaremiciene@gmail.com.
Tai mes kaip tik pirmadienį nunešime pinigėlius, paduosime auklėtojai, o auklėtoja paduos mamytei, ten kuri renka pinigėlius. Ir dar labai norėčiau žinoti, ką atsinešti į šventę, ta prasme iš vaišių, ar jau čia kaip kas galės? Ir kiek žinau auklėtoja sakė, kad vaikučius puošti kaip norime. Iš anksto dėkui
Tai mes kaip tik pirmadienį nunešime pinigėlius, paduosime auklėtojai, o auklėtoja paduos mamytei, ten kuri renka pinigėlius. Ir dar labai norėčiau žinoti, ką atsinešti į šventę, ta prasme iš vaišių, ar jau čia kaip kas galės? Ir kiek žinau auklėtoja sakė, kad vaikučius puošti kaip norime. Iš anksto dėkui
QUOTE(violetaagne @ 2007 12 02, 11:17)
Labutis, labai dėkui už atsakymą, mano el.paštas- violeta.jaremiciene@gmail.com.
Sveikutė

mamytės iš Žuvinto plepa apie darželio reikaliukus štai čia .
Prisijunk ir tu, viską išsiaiškinsi ir pabendrausim

Toliau plepam cia: http://www.supermama...?...=257429&st=
Neradau kitos temeles, tai rasau cia, ar kas ruosiasi i si darziuka nuo rugsejo?

QUOTE(Orina @ 2009 02 22, 22:12)
Mes ruošiames į lopšelį nuo rugsėjo

QUOTE(mamulaitė @ 2009 03 18, 16:06)
Aa, Jums du metukai sueis, maniskei tai trys bus ant nosies - lapkriti sueis, tai kazi i kokia grupe mus paskirs - lopselio ar darzelio?

QUOTE(Orina @ 2009 03 18, 20:18)
Aa, Jums du metukai sueis, maniskei tai trys bus ant nosies - lapkriti sueis, tai kazi i kokia grupe mus paskirs - lopselio ar darzelio?
Ir kada jau ten reikia eit klaust, kas ir kaip? Mes jau seniai uzsirase, kai mazgei buvo puse metu.

Dar gali ir i lopseli, bet as tavo vietoj prasyciau, kad pas vyresnius leistu, nes triju metu vaikui su 1.5m vaikiukais bus nesmagu, geriau su vyresneliais

Pasiskambinti direktorei gali bet kada