Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

Aciu uz gerus zodzius 4u.gif
snd buvome abu kelias valandas, tai man pasirode visai nieko tongue.gif Auklyte Rasa labai rupesinga, tai su vienu, tai su kitu uzsiema (aisku negali zinot, kaip is tiesu, kai mamu nebuna), bet siaip matosi, kad vaikuciai ja myli bigsmile.gif
Per tas kelias valandas susipazinau su vaikuciais, jau ir marcia sunui isrinkom biggrin.gif Maciau ir asaru ir pestyniu doh.gif vajej, geriau nematyti, bo paskui pergyvensiu labai.
Auklyte sake, kad sy 4dieni bus susirinkimas musu grupes, nes jau pilna grupe, daugiau naujoku nebebus biggrin.gif mes paskutiniai (na tokie paskutiniai, kad net lovytes nebeliko, ieskom dabar issisiepe po visa Kauna)
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2010 10 25, 15:06)
Aciu uz gerus zodzius  4u.gif
snd buvome abu kelias valandas, tai man pasirode visai nieko  tongue.gif  Auklyte Rasa labai rupesinga, tai su vienu, tai su kitu uzsiema (aisku negali zinot, kaip is tiesu, kai mamu nebuna), bet siaip matosi, kad vaikuciai ja myli  bigsmile.gif
Per tas kelias valandas susipazinau su vaikuciais, jau ir marcia sunui isrinkom biggrin.gif Maciau ir asaru ir pestyniu  doh.gif  vajej, geriau nematyti, bo paskui pergyvensiu labai.
Auklyte sake, kad sy 4dieni bus susirinkimas musu grupes, nes jau pilna grupe, daugiau naujoku nebebus  biggrin.gif  mes paskutiniai (na tokie paskutiniai, kad net lovytes nebeliko, ieskom dabar issisiepe po visa Kauna)

Tai kuri marčiukė? bigsmile.gif Gal maniškė? hihihi.gif Šiaip tai mano dukrytei (Lėjai) patinka baisiausiai ši auklėtoja, bet auklytė dar didesnė draugė. Su kuo daugiau pasimaivysi ar kasytes susiriši - nė draugių nereikia irnesakyk.gif

Manau, kad greitai pritapsit 4u.gif Gaila, kad negalėsiu susirinkime dalyvauti, nes iš darbo negaliu išeit.. Bet vyras mano bus, tai jei ką svarbaus praleis, į Jus kreipsiuos informacijos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute*: 26 spalio 2010 - 07:01
Oi geras..... marcuke tavo mergyte issirinkome thumbup.gif super mergaiciuke, sauni, drasi ir laaaabai energinga. Vis prasho, kad kasyte su gumute surishiau, kai pas savo kleckuti ateinu 4u.gif
Niu vat, mama, teks giminiuotis tongue.gif

Snd buvau jau palikusi 2 val viena, planavau iki pietu net, bet auklytei paskambinau, tai sake, gal atvaziuok anksciua, verkia...iesko, pazaidzia ir vel prisimines asaroja verysad.gif tai atlekiau zaibo greiciu blink.gif O mano vyrukas sau ramiausiai su panom "arbatyte" geria prie tos virykles biggrin.gif tai apsidziauge mane pamates, nuvede masinu rodyti smile.gif Rytoj vel bandysime iki pietu palikti, ziuresim. Nes jau nuo kitos sav i darbeli leksiu, nebus kada zaisti...
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2010 10 26, 12:26)
Oi geras..... marcuke tavo mergyte issirinkome  thumbup.gif  super mergaiciuke, sauni, drasi ir laaaabai energinga. Vis prasho, kad kasyte su gumute surishiau, kai pas savo kleckuti ateinu  4u.gif
Niu vat, mama, teks giminiuotis  tongue.gif

Snd buvau jau palikusi 2 val viena, planavau iki pietu net, bet auklytei paskambinau, tai sake, gal atvaziuok anksciua, verkia...iesko, pazaidzia ir vel prisimines asaroja  verysad.gif  tai atlekiau zaibo greiciu  blink.gif  O mano vyrukas sau ramiausiai su panom "arbatyte" geria prie tos virykles  biggrin.gif  tai apsidziauge mane pamates, nuvede masinu rodyti smile.gif  Rytoj vel bandysime iki pietu palikti, ziuresim. Nes jau nuo kitos sav i darbeli leksiu, nebus kada zaisti...

Oj, su tom kasytėm tai lotuliukas.gif doh.gif N kartų per dieną įsek - išsek smile.gif Pamaiva mano wub.gif Ačiū už pagyrimus 4u.gif O Jūsų mažiaus koks vardukas? Reikės ateiti su žentuku susipažint hihihi.gif
Atsakyti
Dziaugsmas didziausias mergytems tos kasytes mirksiukas.gif Maniskis Gustas smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

mano mergaite taip pat nuo rugsejo lanko Boruziukus. Smalsu paskaitineti, kokios kitu mamyciu nuomones apie aukletojas ir grupes kasdienybe. Taip pat laukiu sio ketvirtadienio susirinkimo ir dziaugiuosi kad dar vinas naujokas berniukas, nes ju musu grupeje truksta. Kaip sake pacios aukletojos joms net geriau dirbti su mergaitemis ir pestyniu maziau smile.gif Taip smalsu butu suzinoti ka mamyte pirmadieni mate grupeje......gal ten mano mazoji pesesi.....siaip ji rami mergaite, bet ka gali zinoti kaip aplinkoje su vaikais
Papildyta:
QUOTE(julkisr @ 2010 10 27, 11:53)
sveikos mamytes,

mano mergaite taip pat nuo rugsejo lanko Boruziukus. Smalsu paskaitineti, kokios kitu mamyciu nuomones apie aukletojas ir grupes kasdienybe. Taip pat laukiu sio ketvirtadienio susirinkimo ir dziaugiuosi kad dar vinas naujokas berniukas, nes ju musu grupeje truksta. Kaip sake pacios aukletojos joms net geriau dirbti su mergaitemis ir pestyniu maziau smile.gif Taip smalsu butu suzinoti ka mamyte pirmadieni mate grupeje......gal ten mano mazoji pesesi.....siaip ji rami mergaite, bet ka gali zinoti kaip aplinkoje su vaikais

va dar noriu pridurti, Rasa yra pagrindine grupes aukletoja, kai kuriomis dienomis (viena savaite I ir V, o kita savaite II) dirba kita dar aukletoja Edita Bespaloviene (nes ju ten dvi), aukletojos padejeja Dalia Matoniene. Man asmeniskai Edita tokia rimta ir nesisypsanti.....Rasa manau vaikai labiau priima
Atsakyti
QUOTE(julkisr @ 2010 10 27, 11:03)
va dar noriu pridurti, Rasa yra pagrindine grupes aukletoja, kai kuriomis dienomis (viena savaite I ir V, o kita savaite II) dirba kita dar aukletoja Edita Bespaloviene (nes ju ten dvi), aukletojos padejeja Dalia Matoniene. Man asmeniskai Edita tokia rimta ir nesisypsanti.....Rasa manau vaikai labiau priima

Mergaitės, nepamirškit, kad forumą ĮDĖMIAI skaito ir personalas, mėgstantis VISKĄ interpretuoti savaip doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa, del lovytes. Ir as kazkada pasiimdama maziuke po miegelio paskaiciavau kad grupeje 14 mediniu lovyciu, kai vaikuciu 15 priima, nu viena tokia gelezine buvo nezinau ar ji dabar dar yra, bet negi tokioje dar vaikai turi miegoti.... aukletojos tada ir minejo, kad paskutiniam vaikuciui kliuva prasciausia lovyte sad.gif ten dar tokia lovyte- maniezas prikrautas zaisliuku stovi, manau laikinai vis geriau nei i gelezine. Gaila kad taip neranda lesu vienai lovelei... ir vis teveliams beda. Paziurekite per www.skelbiu. lt daug padevetu ir beveik nauju loveliu pardavineja zmones, vis pigiau.
Atsakyti
Vis dar ieskome lovytes tongue.gif Jau beveik buvau radusi skelbiu.lt uz 60,- bet kols susigriebeme nuvaziuoti ir nupirko is po nosies doh.gif ieskome toliau. Kazkaip kiti labai jau daug praso uz jau siek tiek padeveta daikta blink.gif nepraradame vilties, jei nerasime iki 1dienio, vesime savo. O zuikis gaus nauja ir didele bigsmile.gif
As irgi esu smalsute, taip ir norisi kuo daugiau suzinoti, kitu nuomones isgirsti.
Ei, mamos, o jus savo vaikus skiepjate nuo gripo arba Pneumo vakcina? Mes ruosiames sia vakcina skiepytis (ji brangoka) bet jei tai pades isvengti ligu, tai negaila nei vieno lito 4u.gif
Atsakyti
tos vakcinos vieniems padeda kitiems ne, taip sako.... as ir apie jas mastau, nesinori kad daznai sirgtu, gaila maziuku
Atsakyti
jei tik butu tokia "darzelio" vakcina... smile.gif
Atsakyti
sweikos mamytes 4u.gif o kad kazkas skaito negalima issakyti savo nuomones? mane labai domintu atsiliepimai apie priesmokykline grupe g.gif
Atsakyti