QUOTE(Ice tea @ 2006 09 04, 13:08)
Sveikos. Mes siandien pirma diena Boruzelese:) Maciau ir jusu vaikiukus. Manvydas labai saunus vaikiukas, labai bendraujantis, tik padukes. Tai gales su maniskiu viens kitam i kaulus duot

, nes Azuolas irgi neblogas museika- toks labai "viskas man ir mano"

. O Saulute darzelyje buvo ganetinai trumpai

. Maciau is pradziu, kai mes tik atejom, o veliau, kai pasirode tevelis, tai mergyte pradejo verkti ir tetis gavo namo ja pasiimti

.
Bet norejau pas boruziuku mamas paklausti, ar jums tikrai patinka sios grupes aukletojos????? As siandien buvau iki pietu miego su jais, tai jos visa laika sedejo sau ir plepejo, o su vaikiukais zaidziau as viena. Man dar kas nepatiko, tai kad kai grizau po "apipirkimo" Mole

, tai visu vaiku snargliukai buvo iki keliu

. Ir tik kai garsiai pasakiau, kad "einu, Azuolai, ir nuvalysiu tau nosyte", tada viena is ju tokia auksta tamsesniais plaukais( bent man taip pasirode, kad ji tamsi, nors nesu tuo tikra

) paeme ir kitiems pypliukams nuvale nosiukus. Man tai labai nepatiko

.
Kas liecia aukletojas ir vaiku svaruma, tai Jusu pastebeta tiesa, pradzioje man labai nepatikdavao kai rasdavau vaiko visa apdziuvusi snargliais

ir taip budavo pastoviai, ir jau nekalbu apie vaiku uzpakaliukus

, del to buvo kiles tarp musu konflikas, tai aukletoja Rasa tai dar nieko, bet ta vadinama auklyte (tokia trumpais plaukais, nei sviesi nei tamsi) tai... suskonfliktavom ir po siai dienai nekalba su manim. O vaiko uzpakalis - kojytes buvo nusutintas iki zaiozdu, taip kad nenustebkit
Rugpjucio men paskutinemis savaitemis pavaduojanti aukletoja-sesele buvo

ir vaikui patiko ir mums, ir visada budavo svarus