Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

QUOTE(Ingrida.S @ 2006 09 04, 10:33)
Sveikos
Šiandien buvo pirma diena darželyje  doh.gif  Pati nebuvau, maže buvo su tėčiu tai nelabai įsivaizduoju kas ten vyko  ax.gif  Bet pasirodo ji pati mažiausia grupėj  unsure.gif  Ir bailiausia  unsure.gif

Sakė reikia nupirkt indukus, tai gal galit pasakyt kur pirkot? Nes nebus kada daug ieškot  ax.gif

Mums parode butent kokiu reikia, kad nepripirktume skitingu nei yra, ir pirkome maximoje, o jei tiksliau Mole
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2006 09 04, 13:36)
Mums parode butent kokiu reikia, kad nepripirktume skitingu nei yra, ir pirkome maximoje, o jei tiksliau Mole

Ir mums parodė, tik nežinojau kokioj pardoj ieškot ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes siandien pirma diena Boruzelese:) Maciau ir jusu vaikiukus. Manvydas labai saunus vaikiukas, labai bendraujantis, tik padukes. Tai gales su maniskiu viens kitam i kaulus duot tongue.gif , nes Azuolas irgi neblogas museika- toks labai "viskas man ir mano" schmoll.gif . O Saulute darzelyje buvo ganetinai trumpai unsure.gif . Maciau is pradziu, kai mes tik atejom, o veliau, kai pasirode tevelis, tai mergyte pradejo verkti ir tetis gavo namo ja pasiimti blush2.gif .

Bet norejau pas boruziuku mamas paklausti, ar jums tikrai patinka sios grupes aukletojos????? As siandien buvau iki pietu miego su jais, tai jos visa laika sedejo sau ir plepejo, o su vaikiukais zaidziau as viena. Man dar kas nepatiko, tai kad kai grizau po "apipirkimo" Mole lotuliukas.gif , tai visu vaiku snargliukai buvo iki keliu verysad.gif . Ir tik kai garsiai pasakiau, kad "einu, Azuolai, ir nuvalysiu tau nosyte", tada viena is ju tokia auksta tamsesniais plaukais( bent man taip pasirode, kad ji tamsi, nors nesu tuo tikra g.gif ) paeme ir kitiems pypliukams nuvale nosiukus. Man tai labai nepatiko blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 09 04, 14:08)
Sveikos. Mes siandien pirma diena Boruzelese:) Maciau ir jusu vaikiukus. Manvydas labai saunus vaikiukas, labai bendraujantis, tik padukes. Tai gales su maniskiu viens kitam i kaulus duot  tongue.gif , nes Azuolas irgi neblogas museika- toks labai "viskas man ir mano" schmoll.gif . O Saulute darzelyje buvo ganetinai trumpai  unsure.gif . Maciau is pradziu, kai mes tik atejom, o veliau, kai pasirode tevelis, tai mergyte pradejo verkti ir tetis gavo namo ja pasiimti blush2.gif .

ji miegot eina apie 10-11, tai todel trumpai ir buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
O kaip jūsų vaikai įėjo į darželio miegojimo ritmą? Nes maniškei tai sunku bus labai g.gif
Atsakyti
Mes tai palaisniui jau namie pratinomes, bet dar ir dabar pries pat miega buna baisiai piktas ir irzlus, nes anksti jam keltis 7 ir po to eiti miego tik 12:30, bet manau, pripras, nes bus uzsiemes su vaikais. Tik dar viena problema, kad jis kai buna piktas pries miega, valgyti nelabai nori- maivosi ir laksto po namus. Kazin ar ji ten kas gaudys, kad nors kelis kasnius prarytu??? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 09 04, 14:02)
ji miegot eina apie 10-11, tai todel trumpai ir buvo  mirksiukas.gif
Papildyta:
O kaip jūsų vaikai įėjo į darželio miegojimo ritmą? Nes maniškei tai sunku bus labai  g.gif

QUOTE(Ice tea @ 2006 09 04, 14:20)
Mes tai palaisniui jau namie pratinomes, bet dar ir dabar pries pat miega buna baisiai piktas ir irzlus, nes anksti jam keltis 7 ir po to eiti miego tik 12:30, bet manau, pripras, nes bus uzsiemes su vaikais. Tik dar viena problema, kad jis kai buna piktas pries miega, valgyti nelabai nori- maivosi ir laksto po namus. Kazin ar ji ten kas gaudys, kad nors kelis kasnius prarytu??? essen.gif

aš irgi jau pratinu namie, kol kas miegot einam apie 12 arba 12.30, bet keliamės tik 8. Bet miegam su soske, ar yra dar tokių?
O dėl valgymo aš kažkaip nelabai jaudinuos - ir namie nelabai rimtai valgo, negaudau aš jo, kad kelis kąsnius prarytų, manau išalks ir pavalgys 4u.gif Ir šiaip valgo kategoriškai tik pats, nelabai galiu pati su šaukšteliu maitint doh.gif
Atsakyti
Jo, pastebejau, kad ten visi savarankiskai ir puikiai valgo. Tikri saunuoliai thumbup.gif . O del soskes, tai sake, kad paduos ir jei reikia isims smile.gif .
O kaip jums del puodulio? Ar prasotes, ar laisvai i kelnias darot???
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 09 04, 14:47)
Jo, pastebejau, kad ten visi savarankiskai ir puikiai valgo. Tikri saunuoliai  thumbup.gif . O del soskes, tai sake, kad paduos ir jei reikia isims  smile.gif .
O kaip jums del puodulio? Ar prasotes, ar laisvai i kelnias darot???

tik į pampersą sad.gif į puodelį padaro tik žiūrėdamas teletabius doh.gif
Atsakyti
Mūsiškis irgi su soske tik užmiega, ir tik į pampersą tedaro. Bet kiek susidūriau iki šiol, auklėtojos čia labai užsiima tais atpratinimais: mūsiškiui jau nebereikejo tiūtes prieš vasaros sezoną. O su pampersu irgi panašiai bus - kai matys, kad jau laikas ir imsis to. Kantrybės, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Jo mes ir tiutes bandom atsisakyti. Tikekimes pavyks. Kol kas 3 naktis miegojom ir uzmigom be tu daikciuku. Butu gerai atprasti, nes jau pakankamai dideles, kad nebutume priklausomos nuo ciulptuku smile.gif
Atsakyti
Bet norejau pas boruziuku mamas paklausti, ar jums tikrai patinka sios grupes aukletojos????? As siandien buvau iki pietu miego su jais, tai jos visa laika sedejo sau ir plepejo, o su vaikiukais zaidziau as viena. Man dar kas nepatiko, tai kad kai grizau po "apipirkimo" Mole lotuliukas.gif , tai visu vaiku snargliukai buvo iki keliu verysad.gif .

Taigi labai noriu atsiprasyti boruziuku aukletoju 4u.gif . Esu labai emocionali ir per greitai padariau isvadas. Aukletojos tikrai rupestingos ir nuosirdzios. Sorrrrrrrryyyyy doh.gif !!!! Supratau, kad mamoms nera ka veikti grupeje, nes tik maiso vaikams pritapti, todel esu rami, palikdama savo atzala, ir tikrai pasitikiu siomis aukletojomis wub.gif . Dar karta atsiprasau. Draugaukim 4u.gif !!!!
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 09 04, 13:08)
Sveikos. Mes siandien pirma diena Boruzelese:) Maciau ir jusu vaikiukus. Manvydas labai saunus vaikiukas, labai bendraujantis, tik padukes. Tai gales su maniskiu viens kitam i kaulus duot  tongue.gif , nes Azuolas irgi neblogas museika- toks labai "viskas man ir mano" schmoll.gif . O Saulute darzelyje buvo ganetinai trumpai  unsure.gif . Maciau is pradziu, kai mes tik atejom, o veliau, kai pasirode tevelis, tai mergyte pradejo verkti ir tetis gavo namo ja pasiimti blush2.gif .

Bet norejau pas boruziuku mamas paklausti, ar jums tikrai patinka sios grupes aukletojos????? As siandien buvau iki pietu miego su jais, tai jos visa laika sedejo sau ir plepejo, o su vaikiukais zaidziau as viena. Man dar kas nepatiko, tai kad kai grizau po "apipirkimo" Mole lotuliukas.gif , tai visu vaiku snargliukai buvo iki keliu verysad.gif . Ir tik kai garsiai pasakiau, kad "einu, Azuolai, ir nuvalysiu tau nosyte", tada viena is ju tokia auksta tamsesniais plaukais( bent man taip pasirode, kad ji tamsi, nors nesu tuo tikra  g.gif ) paeme ir kitiems pypliukams nuvale nosiukus. Man tai labai nepatiko  blink.gif .

Kas liecia aukletojas ir vaiku svaruma, tai Jusu pastebeta tiesa, pradzioje man labai nepatikdavao kai rasdavau vaiko visa apdziuvusi snargliais schmoll.gif ir taip budavo pastoviai, ir jau nekalbu apie vaiku uzpakaliukus verysad.gif , del to buvo kiles tarp musu konflikas, tai aukletoja Rasa tai dar nieko, bet ta vadinama auklyte (tokia trumpais plaukais, nei sviesi nei tamsi) tai... suskonfliktavom ir po siai dienai nekalba su manim. O vaiko uzpakalis - kojytes buvo nusutintas iki zaiozdu, taip kad nenustebkit blink.gif
Rugpjucio men paskutinemis savaitemis pavaduojanti aukletoja-sesele buvo thumbup.gif ir vaikui patiko ir mums, ir visada budavo svarus thumbup.gif
Atsakyti