QUOTE(Blue @ 2006 08 31, 09:47)
Labai gaila, kad Boruzeliu grupeje siuo metu dirbanti aukletoja, siandien dirba paskutine diena, ji tik pavadavo atostogaujancia aukletoja Rasa. Mums ji buvo

ir patiko nuo pat pirmu susitikimu
Aš ir vakar su ja šnekėjau, aš ir galvojau kad ji auklėtoja, o pasirodo ji seselė, bet man ji irgi patiko, ai ištikrųjų man visos boružėlių grupės auklėtojos labai malonios ir fainos.
QUOTE(mucka @ 2006 08 31, 10:35)
O kaip jūsų vaikučiai užigdavo pietų iki darželio?
Maniškis niekaip nepripranta vienas užmigt

turiu jį glostyt
Aš kai pradėjau leisti savo mažių į darželį, mes dar beveik visų pajėgumu valgėm mamos pienelį ir be jo neužmigdavom, bet kažkaip ten viskas daug lengviau, jie juk vienas nuo kito viską kopijuoja, tai mato jei vienas miega tai miegos ir kitas, ir tikrai viskas jam lopšelyje daug lengviau sekasi.
QUOTE(O_N_O @ 2006 08 31, 11:05)
sveikute

.. mes ir jau eisim i BORUZELES nuo pirmadienio, tik maniskis retai kada sutinka uzmigti be mano pieno, tai itariu jis ten visai nemiegos
Miegos miegos, nors maniškis ir dabar dar valgo mamos pienuką, bet kažkaip nesakė kad yra problemų su miegojimu, tik aš pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes man ir buvo aktualu kaip jam seksis miegot, bet problemų nebuvo.
O pavargsta aišku jei ten labiau, ir labai svarbu po to namie laikytis panašaus režimo, mes saviškį migdom apie 9, bet jau žiūriu apie 8 jis pradeda pykti, o keliasi irgi anksti apie 6.30. tik va savaitgalį šiek tiek ilgiau pamiega.