Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(Šagrenė @ 2010 07 30, 19:28)
Ar esate garantuoti, kad plotis 5 mm? Pažiūrėjus manuosius, kurie yra 8 mm ir 8.5 mm. tai net nepanašu. O gal čia taip nuotraukoje atrodo.

Jau negarantuota biggrin.gif išmatavau žiedus: vyro - 9mm, o mano 6mm 4u.gif Kažkodėl buvau įsitikinusi, kad mūsų žiedai po 5mm blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 07 30, 18:46)
Wou  wub.gif Mano svajonių žiedai, jeigu kada tekėsiu žinoma  rolleyes.gif

Dėkoju. Mes ilgokai tokių ieškojome, kurių ir plotis ir aukso svoris mums būtų priimtinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 21:24)
Jau negarantuota  biggrin.gif  išmatavau žiedus: vyro - 9mm, o mano 6mm  4u.gif  Kažkodėl buvau įsitikinusi, kad mūsų žiedai po 5mm  blush2.gif
Papildyta:
Dėkoju. Mes ilgokai tokių ieškojome, kurių ir plotis ir aukso svoris mums būtų priimtinas  smile.gif

nu va, visi suabejojo, tai pasitikrinai smile.gif nes man keista pasidarė, nes mano 8 mm, net taip neatrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 16:19)
Na nežinau, Vilniuje juvelyrai tikrai nemažai nori.  smile.gif
Va kaip tik pamatavau mūsų žiedus. Vyro - 9mm, o mano žiedo - 6mm  smile.gif

Mes ir daremes Vilniuje,tai tikrai pigiau nei parduotuvese. Kiek ziurejau, tai mazdaug tokio svorio ir plocio,kaip musiskiai,mums kainuotu ne maziau 3000 Lt. Jei Jusu plociai tokie dideli, tai koks svoris tada? Nes negali but,kaip minejot,kad 6gr per abu g.gif Jei tokie platus ir svorio daug,tai kazkaip labai jau pigiai Jus nusipirkot tuos ziedus, parduotuvese tokiu kainu nera, tik zymiai siauresnius ir plonesnius uz 1000 Lt gausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 31, 12:40)
Mes ir daremes Vilniuje,tai tikrai pigiau nei parduotuvese. Kiek ziurejau, tai mazdaug tokio svorio ir plocio,kaip musiskiai,mums kainuotu ne maziau 3000 Lt. Jei Jusu plociai tokie dideli, tai koks svoris tada? Nes negali but,kaip minejot,kad 6gr per abu g.gif  Jei tokie platus ir svorio daug,tai kazkaip labai jau pigiai Jus nusipirkot tuos ziedus, parduotuvese tokiu kainu nera, tik zymiai siauresnius ir plonesnius uz 1000 Lt gausi blush2.gif

Svoris 6g tai ne per abu žiedus, o kiekvienas žiedas po tiek, vyro gal truputi daugiau man atrodo - 7g aukso. Na mes 1000lt mokėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 29, 21:06)
Mes nusipirkome klasikinius tik storus žiedus. Vis gundėmės, su išgaubtu vidumi, bet paskui supratome, kad jie mums būtų patys nepatogiausi.

http://www.ipix.lt/desc/53857809/

Gražūs žiedukai.
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 13:39)
Už žiedus sumokėjome 1000lt. Moteriškas žiedukas buvo pigesnis, vyriškas brangesnis  smile.gif  Iš pradžių ir mes galvojome gamintis, bet kiek buvome pas juvelyrus, tai labai jau brangiai jie nori, o be to ir auksas labai prastas - turkiškas. Pas mus auksas rusiškas - skaitosi pats geriausias ir tvirčiausias, ir be to mūsų žieduose jo yra kažkur po 6 gramus  smile.gif
Papildyta:
Tai va, kad visi sako jog su išgaubimu patys patogiausi, bet mes pagalvojome, kad jokių išgaubtų žiedų ne esame nešioję, pirštai prie tokių nebus pripratę, tai bus nepatogūs. Tikiuosi neapsirikome  g.gif

As galiu pasakyti, kad pati bandziau ir man buvo nepatosus schmoll.gif

QUOTE(flixe @ 2010 07 30, 20:24)
Jau negarantuota  biggrin.gif  išmatavau žiedus: vyro - 9mm, o mano 6mm  4u.gif  Kažkodėl buvau įsitikinusi, kad mūsų žiedai po 5mm  blush2.gif
Papildyta:
Dėkoju. Mes ilgokai tokių ieškojome, kurių ir plotis ir aukso svoris mums būtų priimtinas  smile.gif

thumbup.gif cia gerai pavaret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 31, 14:28)
Svoris 6g tai ne per abu žiedus, o kiekvienas žiedas po tiek, vyro gal truputi daugiau man atrodo - 7g aukso. Na mes 1000lt mokėjom  biggrin.gif

O kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 31, 16:59)
O kur pirkote?

Vienoje Alytaus parduotuvėje. Pavadinimo dabar tikrai nepasakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 31, 18:30)
Vienoje Alytaus parduotuvėje. Pavadinimo dabar tikrai nepasakysiu  4u.gif

Ne sostinej pigiau manau, kad ir kaip ten bebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 07 31, 16:30)
Vienoje Alytaus parduotuvėje. Pavadinimo dabar tikrai nepasakysiu  4u.gif

as is Alytaus gal nupasokut mazdaug kur?
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 31, 20:01)
as is Alytaus gal nupasokut mazdaug kur?

Nebent į až biggrin.gif mes ten visokių peripetijų yra su tuo pirkimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliss @ 2010 06 16, 13:59)
Mes vakar uzsisakem tokius ziedelius...Tik vyro 6mm, o mano 4mm plocio...
Mano suzadetuviu ziedelis toks, tik su deimanciuku - princese ir 3 mm plocio, tai manau gerai, kad deres tarpusavyje.... 4u.gif

user posted image
user posted image

jie nedengti niekuom, toks baltas auksas...Man jie labai  wub.gif ...
Paprasti, bet puosnus ir elegantiski...

ooo:) grazus ziedai tikrai smile.gif
MB butent toks kaip ir sioje foto, o mano su deimantukais smile.gif

jei pavyks ikelsiu ir foto
Beje ar Jūs pirkote iš Fasion Gold ar arėtės pas juvelyrą?
Atsakyti