Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 03, 16:32)
thumbup.gif lb grazus wub.gif

drinks_cheers.gif musiskiai panasus tik nesuapvalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2010 08 04, 17:36)
drinks_cheers.gif musiskiai panasus tik nesuapvalinti smile.gif

man jie tokie paprastuciai, bet tikrai ne prasti ir lb grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai įdomi idėja su pirštų antspaudais, bet kaip tai padaroma?
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 08 04, 19:34)
Labai įdomi idėja su pirštų antspaudais, bet kaip tai padaroma?

cia gal koki sablona uzdeda, nes nemanau, kad karsta metala liestu zmogaus pirstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 04, 18:37)
cia gal koki sablona uzdeda, nes nemanau, kad karsta metala liestu zmogaus pirstas smile.gif

Tikriausiai rolleyes.gif
Atsakyti
Mielos mergaitės,

noriu parekomenduoti puikų juvelyrą Kaune - Algis Kinčinas. 4u.gif
Gaminomės savo vestuvinius žiedus pagal mūsų pateiktą paveiksliuką. Tik akmenukai pas mane du maži, vietoj vieno pailgo.
user posted image

Tai jis viską pamatavo, patarė kaip geriau ir gražiau, koks žiedas vyrui patogesnis būtų. Žiedų laukti reikėjo apie mėnesį. Bet rezultatas nei kiek nenuvylė, o tik maloniai nustebino.

Jis dirba buvusiam Vitebske, Lukšio g. IKI parduotuvėje.
Jei kuriai bus aktualu, jo kontaktus ir darbų pavyzdžių galite rasti čia:
http://sites.google....elyropaslaugos/
Atsakyti
QUOTE(ievuze123 @ 2010 08 06, 10:12)
Mielos mergaitės,

noriu parekomenduoti puikų juvelyrą Kaune - Algis Kinčinas.  4u.gif

o gal butu galima pamatyti jusu ziedelius pagamintus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze123 @ 2010 08 06, 07:12)
Mielos mergaitės,

noriu parekomenduoti puikų juvelyrą Kaune - Algis Kinčinas.  4u.gif
Gaminomės savo vestuvinius žiedus pagal mūsų pateiktą paveiksliuką. Tik akmenukai pas mane du maži, vietoj vieno pailgo.
user posted image

Tai jis viską pamatavo, patarė kaip geriau ir gražiau, koks žiedas vyrui patogesnis būtų. Žiedų laukti reikėjo apie mėnesį. Bet rezultatas nei kiek nenuvylė, o tik maloniai nustebino.

Jis dirba buvusiam Vitebske, Lukšio g. IKI parduotuvėje.
Jei kuriai bus aktualu, jo kontaktus ir darbų pavyzdžių galite rasti čia:
http://sites.google....elyropaslaugos/

rasiau as jam pries savo gaminantis ax.gif tai uz tuos pacius ziedus,kur artogeia bryoni darem,norejo 200 maziau...
bet man nepatiko tas dalykas,kad pvz musu pasirinktu ziedu foto,grynai is ab puslapiuko,buciau gal ir susidomejus,jei butu jo darbo foto ideta...is interneto bet kuris mandras prisirinkti,o su pagaminimu ne visiems ir gaunasi ax.gif

smagu,kad nenusivylet 4u.gif parodykit foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2010 08 03, 23:21)
Darėmės Joniškyje smile.gif

O dėl kainos, tai sunkus čia klausimas smile.gif
Už viską sumokėjome 1400Lt, bet mes pridavėme apie 7g. aukso, kurio kainą išminusavo iš žiedų dainos.

Bet žiedukai nėra iš smulkiūjų.
Papildyta:
Tai jau tikrai smile.gif

Sakyciau daugokai sumokejot, jei dar patys aukso davet g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 06, 15:15)
Sakyciau daugokai sumokejot, jei dar patys aukso davet  g.gif

Briliantukai nemažą dalį sumos sudaro..
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 06, 10:29)
o gal butu galima pamatyti jusu ziedelius pagamintus 4u.gif

Pamėginsiu namie nufotografuoti ir įdėti 4u.gif

QUOTE(EdAn)
rasiau as jam pries savo gaminantis ax.gif tai uz tuos pacius ziedus,kur artogeia bryoni darem,norejo 200 maziau...
bet man nepatiko tas dalykas,kad pvz musu pasirinktu ziedu foto,grynai is ab puslapiuko,buciau gal ir susidomejus,jei butu jo darbo foto ideta...is interneto bet kuris mandras prisirinkti,o su pagaminimu ne visiems ir gaunasi ax.gif

Na jis, kai mums skaičiavo kainą, tai skaičiuoja aukso kainą+akmenukai+jo darbas. Tai savo darbą jis įvertino 300Lt. Tai tik šiuos pinigėlius nuo žiedų kainos visos sau ir pasiima. Man neatrodo, kad tai daug. Gal Jūsų artogea bryoni žiedai labai sudėtingi kažkokie buvo ir už tai darbo daugiau ir brangiau.
O puslapiuke tam kur aš daviau, tai ten sakė jo gaminti žiedai...

QUOTE(Vėjubė)
Briliantukai nemažą dalį sumos sudaro..

Vienas mažas briliantukas tik 40Lt. Taip kad tikrai ne didelė dalis, sakyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze123 @ 2010 08 06, 13:25)
Pamėginsiu namie nufotografuoti ir įdėti 4u.gif
Vienas mažas briliantukas tik 40Lt. Taip kad tikrai ne didelė dalis, sakyčiau  ax.gif

na,as ir sakau,ad jis maziau norejo,nei mes mokejom ax.gif visu 200lt maziau,bet pasilikau ties ab,tik todel,kad jo sitame puslapiuke,musu pasirinktas modelis,yra tikrai is ab paimtas,ten kelios foto yra pasiskolintos is ab puslapio,matosi akivaizdziai...na ne esme biggrin.gif o siaip tai grazus ziedukai,kurie man nesukele itarimo,kad ne jo darbas smile.gif
laukiam nuotraukyciu mirksiukas.gif

isvis nzn kodel vis sita tema seku g.gif susituokus jau senai,ziedus jau pasikeiciau...ir vis nepalieku jusu blush2.gif na,bet guodzia tai,kad ne as viena cia tokia biggrin.gif GUCCi man kompanija palaiko biggrin.gif o gal ir daugiau tokiu yra... 4u.gif
Atsakyti