Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(ievuze123 @ 2010 08 06, 16:25)
Pamėginsiu namie nufotografuoti ir įdėti 4u.gif

butu saunu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze123 @ 2010 08 06, 16:25)
Pamėginsiu namie nufotografuoti ir įdėti 4u.gif
Vienas mažas briliantukas tik 40Lt. Taip kad tikrai ne didelė dalis, sakyčiau  ax.gif

oho blink.gif tai tikrai nedaug... Mes kur darėmės tai briliantukas- 120 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 08 07, 08:32)
oho  blink.gif  tai tikrai nedaug... Mes kur darėmės tai briliantukas- 120 lt doh.gif

Va va, sakau, kad kazkaip labai jau daug sumokejot blink.gif kur jus daretes? blush2.gif
Atsakyti
sveiki domina geras juvelyras Kaune, aisku sakysit ametistas geriausias, bet ten eiles lb ilgos. kokiu dar geru atsiliepimu yra paie kitus juvelyrus??
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 08 09, 18:02)
sveiki domina geras juvelyras Kaune, aisku sakysit ametistas geriausias, bet ten eiles lb ilgos. kokiu dar geru atsiliepimu yra paie kitus juvelyrus??

Mūsų žiedeliai, darytis juvelyrės Kaune, jei patinka darbai, galima į až kontaktų

http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
Papildyta:
QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 08, 16:55)
Va va, sakau, kad kazkaip labai jau daug sumokejot blink.gif kur jus daretes? blush2.gif

Mano mažytis briliantukas 100 lt kainavo g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas galit parekomenduoti gera juvelyra Klaipedoj? 4u.gif
Atsakyti
labukas esančioms žmonelėms ir būsimoms nuotakėlėms wink.gif 4u.gif norėjau paklausti gal žinot nebrangiai imančių juvelyrų ar parduotuvių kur galima nusipirkti vestuvinius žiedus.. suma maždaug iki 600lt. Pati esu iš Marijampolės, tai būtų gerai kad kažkur aplinkui kažką žinotumėt bet tiktų ir Kaune. jeigu galit, patarkit, parekomenduokit kur apsimoka o kur ne.. Galima į AŽ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 08 09, 18:02)

As tai siulyciau Algi Kincina, kuris dirba buvusiame Videbske (dabar Iki).patiko jis man kaip zmogus. Siandien einam pasiimti zieduku pas ji smile.gif labai jau smalsu ax.gif
Papildyta:
Vitebske turejo buti 4u.gif
Atsakyti
mes vakar zieduku ruosinius matavomes, labai gerai dydziai tiko, ir procesa paty pamatem, smagu. Dabar jau savaitgali eisim pabaigtu pasiimti. kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 11, 10:11)
mes vakar zieduku ruosinius matavomes, labai gerai dydziai tiko, ir procesa paty pamatem, smagu. Dabar jau savaitgali eisim pabaigtu pasiimti. kaip laukiu bigsmile.gif

Lauksim nuotraukyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LunRi @ 2010 08 11, 08:25)
As tai siulyciau Algi Kincina, kuris dirba buvusiame Videbske (dabar Iki).patiko jis man kaip zmogus. Siandien einam pasiimti zieduku pas ji smile.gif labai jau smalsu  ax.gif
Papildyta:
Vitebske turejo buti  4u.gif

idek foto paskui, arba atsiliepimus parasyk ar patenkinti darbu wink.gif
Atsakyti
butinai blush2.gif
Atsakyti