Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(gintarelele @ 2010 08 20, 22:14)

Faina thumbup.gif Reikia visiem vaziuot is Vilniaus darytis i mazesnius miestus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 08 20, 20:48)
60 litu uz abu. Mano 5mm, vyro 7mm. abu apie 11.5 gr

tikrai labai pigiai čia jums padarė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
esu čia naujokė. Norėčiau sužinoti Jūsų nuomones apie Vilniaus Akropolyje esantį juvelyrą (netoli Ermitažo). Atrodo vadinasi "Valma" tas lombardas. Gal kas darėsi ten žiedukus?
Atsakyti
QUOTE(MildaTU @ 2010 08 24, 11:31)
Sveikos,
esu čia naujokė. Norėčiau sužinoti Jūsų nuomones apie Vilniaus Akropolyje esantį juvelyrą (netoli Ermitažo). Atrodo vadinasi "Valma" tas lombardas. Gal kas darėsi ten žiedukus?

Kazkurioj temoj esu skaicius,kad nelabai patenkinti liko zmones,bet nepamenu del ko doh.gif Bet kazkuri mergina atrodo rase,kad jiem patiko,tai net nzn blush2.gif Jei Vilniuje reikia,galiu rekomenduoti Pilymo g.34 esancia juvelytine,ji labai paprasta,patalpos neisgrazintos,bet dirba gerai ir nebrangiai. Mes daremes savo ziedus pas juos ir likom labai patenkinti, mano sese irgi ten dare,tai irgi gerai padare thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau irgi turim žiedelius assa.gif kaip faina yess.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 16:54)
Mes jau irgi turim žiedelius assa.gif kaip faina yess.gif

Tai nuotraukyte gal mums idesit? mirksiukas.gif Suprantu Jusu dziaugsma, as pirmas dienas atsiziuret negalejau,o dbr jau guli spintelej ramiai ir vestuviu laukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 25, 17:06)
Tai nuotraukyte gal mums idesit?  mirksiukas.gif Suprantu Jusu dziaugsma, as pirmas dienas atsiziuret negalejau,o dbr jau guli spintelej ramiai ir vestuviu laukia blush2.gif

Paprasti klasikiniai, bet patys brangiausi (auksą gavom iš tėvelių) wub.gif
Nešiosiu turbūt kartu su sužadėtuviu wub.gif
Atsakyti
Klasika nemiršta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 08 25, 17:28)
Klasika nemiršta smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 17:19)

Man irgi klasikiniai patys graziausi wub.gif Is nuotraukos tai atrodo,kad smulkuciai, bet ant jusu rankos graziai atrodo thumbup.gif koks svoris ju ir plotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 18:19)

gražūs thumbup.gif aš irgi sakiau su sužadėtuvių turbūt nešiosiu
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 25, 21:04)
gražūs  thumbup.gif  aš irgi sakiau su sužadėtuvių turbūt nešiosiu

Man tai asmeniskai graziau kai suzadetuviu buna ant kitos rankos, bet cia tik mano nuomone ir niekam jos nepersu mirksiukas.gif Pati tai tikrai nesiosiu ant kaires, nes visu pirma spalva skiriasi (suzadetuviu balto aukso,vestuviu-geltono),o visu antra musu ziedai masyvesni tokie ir gana platus,tai visai netiktu ten dar suzadetuviu uzmautas biggrin.gif
Atsakyti