Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 28, 12:26)
O kam ta praba reikalinga? nebent parduot zadetumete.Mano net keli ziedai be prabos, nes daryti pas juvelyra per pazystamus, ir vestuvinis be prabos, bet verte nuo to juk nesikeicia.Manyciau tikrai neverta del to nerimauti.

4u.gif Aciu labai nuraminote mane.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 28, 11:00)
cia baltas ir ruzavas auksas? kazkaip nelb kokybiska foto ir nesimato tu tikruju spalvu g.gif

geltonas ir baltas. Kai užsakinėjom, tai juvelyrė "balaganą " padarė, sumaišė spalvas kažkaip, tai nesimatė kur kokia. pasakiau, kad perdarytų, juolab kad lb kokybišką foto atnešėm, kur gerai matėsi kokia ir kur spalva turi būti, parašiau net išmatavimus visus. kai perdarė, viskas čiki. Ir paprasti, ir tuo pat metu gražiai atrodo.
Atsakyti
mes svarstom ar pirkti cia Jav ziedus sau, ar geriau paprasyti, kad is Lietuvos atveztu ax.gif Gal zinot kokiu internetiniu psl, kur butu galima apsiziureti kas yra pardavime ir kokios kainos? Google nelabai padejo doh.gif
Pvz mes cia galvojam apie tokius vyriskus mazdaug:
user posted image
Man kyla klausimas ar LT isvis tokiu yra ir kokios kainos g.gif Cia toks kainuoja 1300$, na gal imanoma rasti ir uz 700$ gerai paieskojus g.gif
Moteriska renkuosi is tokiu paciu kaip suzadetuviu buna, nes cia pas mus iprasta tokie vestuviniai ziedai, na pvz:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 01 rugsėjo 2010 - 22:40
o cia musu ziedai, tik darem placia juosta balto aukso, o siaura geltono....
norejau platesnio,tai MB padare man 9mm o sau 7, visai gerai atrodo thumbup.gif
http://www.vestuvini...i_ziedai_p8.jpg
Papildyta:
va tokie
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 08 28, 00:49)

Atsakyti
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 20, 09:07)
Sveikos,
vakar atsiėmiau žiedelius  thumbup.gif Galiu drąsiai kaunietėms rekomenduoti Monodiją, Savanorių pr. 8.
Likom labai patenkinti tiek žiedų kokybe, tiek aptarnavimu, labai šaunus vaikinukas ten dirba smile.gif
Darėmės žiedus iš savo aukso, turėjom beveik 20 gr. raudono, bet darėmės geltono aukso. Abu žiedai finale svėrė ~15 gr., plotis po 6 mm. Modeliukas - klasikinis, bet labai gerai atrodantis. Kaina už darbą, prabavimą ir graviravimą - 300Lt, nes dar atsiminusavo aukso likutis iš bendros kainos.

user posted image user posted image

Koks grožis wub.gif
O aš su tokių klausimu g.gif Ar kas nors darotės žiedukus iš platinos?
Atsakyti
as turiu klausymuka viena, turiu geltono aukso, tai nunesus juvelirui jis is jo nepagamintu geltono aukso ziedukus, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 09 03, 12:55)
as turiu klausymuka viena, turiu geltono aukso, tai nunesus juvelirui jis is jo nepagamintu geltono aukso ziedukus, ar ne?

jeigu ten tikras auksas, kodėl nepagamins? Pagamins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 02, 00:40)
mes svarstom ar pirkti cia Jav ziedus sau, ar geriau paprasyti, kad is Lietuvos atveztu  ax.gif Gal zinot kokiu internetiniu psl, kur butu galima apsiziureti kas yra pardavime ir kokios kainos? Google nelabai padejo  doh.gif
Pvz mes cia galvojam apie tokius vyriskus mazdaug:
user posted image
Man kyla klausimas ar LT isvis tokiu yra ir kokios kainos  g.gif Cia toks kainuoja 1300$, na gal imanoma rasti ir uz 700$ gerai paieskojus  g.gif
Moteriska renkuosi is tokiu paciu kaip suzadetuviu buna, nes cia pas mus iprasta tokie vestuviniai ziedai, na pvz:
user posted image

Lt nemanau, kad rasit kazka panasaus nusipirkti, nes jusu parodytas vyriskas ziedas kaip moteriskas pas mus Lt, o moteriskas ziedas tai isvis tokiu net nera tarp vestuviniu. nebent visa tai gamintis pas juvelyra smile.gif
Atsakyti
oi ne taip uzklausia jai auksas rauduonas tai tikriausiai jo neperdarysi i geltona, jai nesi rauduona ta rusiska 585, tai ir gales tik tai is rauduono metalo pagamint
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 09 03, 17:35)
oi ne taip uzklausia jai auksas rauduonas tai tikriausiai jo neperdarysi i geltona, jai nesi rauduona ta rusiska 585, tai ir gales tik tai is rauduono metalo pagamint

niu zinok, cia iasku reikia klausti, bet mes nesem rusiska auksa, tai pagamino geltonus-baltus smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, taip ir maniau, kad LT nelabai tokiu bus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 03 rugsėjo 2010 - 18:18
QUOTE(Iceland @ 2010 09 02, 12:06)
Koks grožis  wub.gif
O aš su tokių klausimu  g.gif Ar kas nors darotės žiedukus iš platinos?

nu man tokie ziedeliai klasikiniai tokie grazus wub.gif wub.gif su MB vis svarstom kokio svorio imt, nes neissirenkam kur jau tikrai bus geri ax.gif
Atsakyti