Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. G. Mečėjus

Sveikutes,
as pas Meceju gimdziau pries 6 metus. Ji man rekomendavo nemazai pazistamu moteru, kurios pas ji gimde ir liko patenkintos rolleyes.gif Dar jos visos juokavo, jei nori mergaites eik gimdyti pas Meceju, taip ir padariau biggrin.gif Dabar turiu dukryte, nors visi pranasavo berniuka bigsmile.gif Dabar planuoju antra vaikeli ir turiu galimybe gimdyti Baltojis klinikoje, bet kazkaip sirdis linksta prie Mecejaus, vienintelis didelis minusas, tai antakalnio klinikos, nes demesio mamoms ir leliukams ten nera schmoll.gif . O gal kas ir pasikeite per tiek metu. Vienu zodziu, sis gydytojas yra geras, mielas ir savas 4u.gif
Papildyta:
Baltijos Amerikos klinikoje norejau parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bigliuke @ 2008 02 27, 14:42)
Sveikutes,
as pas Meceju gimdziau pries 6 metus. Ji man rekomendavo nemazai pazistamu moteru, kurios pas ji gimde ir liko patenkintos   rolleyes.gif  Dar jos visos juokavo, jei nori mergaites eik gimdyti pas Meceju, taip ir padariau  biggrin.gif  Dabar turiu dukryte, nors visi pranasavo berniuka  bigsmile.gif  Dabar planuoju antra vaikeli ir turiu galimybe gimdyti Baltojis klinikoje, bet kazkaip sirdis linksta prie Mecejaus, vienintelis didelis minusas, tai antakalnio klinikos, nes demesio mamoms ir leliukams ten nera  schmoll.gif . O gal kas ir pasikeite per tiek metu. Vienu zodziu, sis gydytojas yra geras, mielas ir savas  4u.gif
Papildyta:
Baltijos Amerikos klinikoje norejau parasyti  ax.gif

Neseniai mano sesuo gimde Antakalnio klinikose. Personalas paliko tikrai gera ispudi, bet salygos.. schmoll.gif Mane istikdavo depresija, kai ten pabudavau. Vaiku ciuzinukai( mamu palatose) ivilkti i melynus siuksliu maisus( tipo, kad neprasysiotu), ant palangiu antklodes( tipo kad nepustu), antikvarine orlaide ant kabliuko, kuris issitrauke is remo, kai bandziau sandariau uzdaryti. Zodziu, salygos - panieka gimimo stebuklui.
Bet naujiena tokia, kad nuo liepos menesio cia bus diiidelis remontas. Bus siuolaikiskos palatos ir t.t.Bus ir pagerintos mokamos palatos. Sesuo irgi turejo galimybe gimdyti BA klinikoje, bet ten kaip geram viesbutyje, bet jeigu kas exstra, tai leliuka ir mama veza i Santariskes, nes nera labai gera aparatura.
Tad pasirinko prastesnes salygas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 28 vasario 2008 - 22:48
Pries metus jis mane operavo ir operavo du kartus 3 ju dienu begyje.Nieko apie nezinojau kaip apie daktara, tiesiog operavaus ir tiek.Bet kai nakti reikejo skubiai operuot antra karta, labai suabejojau, galvojau,, pridare jau kazka,,.Tuo metu , ta zodzio prasme, man buvo sokas, nespejau atsigaut is po narkozes ir vel,,migdys,,.Aciu dievui , viskas baigesi gerai.Ir tik jo deka. Nors iki siolei nezinau, kodel mane antra kart operavo, kas man buvo negerai biggrin.gif As tik dziaugiuos, kad viskas baiges thumbup.gif , kas ten zino, kaip but pasibaigusi mano operacija Anyksciuose g.gif ,
Fainuolkis daktariukstis bigsmile.gif mirksiukas.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oda: 15 kovo 2008 - 01:20
QUOTE(bigliuke @ 2008 02 27, 14:42)
Sveikutes,
as pas Meceju gimdziau pries 6 metus. Ji man rekomendavo nemazai pazistamu moteru, kurios pas ji gimde ir liko patenkintos  rolleyes.gif  Dar jos visos juokavo, jei nori mergaites eik gimdyti pas Meceju, taip ir padariau  biggrin.gif  Dabar turiu dukryte, nors visi pranasavo berniuka  bigsmile.gif  Dabar planuoju antra vaikeli ir turiu galimybe gimdyti Baltojis klinikoje, bet kazkaip sirdis linksta prie Mecejaus, vienintelis didelis minusas, tai antakalnio klinikos, nes demesio mamoms ir leliukams ten nera  schmoll.gif . O gal kas ir pasikeite per tiek metu. Vienu zodziu, sis gydytojas yra geras, mielas ir savas  4u.gif
Papildyta:
Baltijos Amerikos klinikoje norejau parasyti  ax.gif

Gal kas zinote, gydytojo telefono nr , ku riuo ji butu galima rastI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2008 06 26, 12:14)

Jo mobilus 8-698 87881, galima rasti ir privačiam kabinete Neliga, kur jis dirba, registratūros nr 2312337 arba 8-61475427
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponka: 26 birželio 2008 - 12:25
QUOTE(Vidara @ 2008 06 26, 13:14)

Sveikute
Žinau, bet, deja, daktaras gimdymų jau nebepriima. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 06 26, 12:26)
deja, daktaras gimdymų jau nebepriima.  verysad.gif

Tikrai? Kodėl nebepriima gimdymų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 06 26, 13:26)
Sveikute
Žinau, bet, deja, daktaras gimdymų jau nebepriima.  verysad.gif

Man reikalinga ginekologine konsultacija. Gimdyti nebeplanuoju. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponka @ 2008 06 26, 13:25)
Jo mobilus 8-698 87881, galima rasti ir privačiam kabinete Neliga, kur jis dirba, registratūros nr 2312337 arba 8-61475427

Labai aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
Oi, as taip pat noriu pasakyti geru zodziu apie si gydytoja. Tikrai geras profesionalas, labai ramus ir gerai nuteikiantis. Man teko pas ji lankytis, kai poliklinikos gydytoja pasake, kad vaisius neauga. Labai buvau issigandusi, tai kol visko neisziurejo, skaiciavo datas, vaisiaus dydi ir t.t., tol manes nepaleido. Viskas buvo gerai biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Tiesa ir man sake, kad gimdymu priimineti nenori unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyyyyle: 01 liepos 2008 - 12:41
QUOTE(trudeme @ 2008 06 26, 13:26)
Sveikute
Žinau, bet, deja, daktaras gimdymų jau nebepriima.  verysad.gif

Kaip gaila verysad.gif ,o aš kaip tik pas šį gydytoją norėjau gimdyt,net nežinau,ką dabar reikės daryt g.gif.O kažin kodėl,ar jis AK jau nebedirba?
Atsakyti
AK dirba, ginekologijos skyriaus vedėjas, operacijas daro, bet gimdymų nenori priimti, nes seniai to nebedaro, anot jo paties... Gal nebenori rizikuoti, nebesijaučia, kad įgūdžių turi, jei kurį laiką neužsiėmė...
Atsakyti
Bet dar pries metus tikrai priiminejo g.gif
Atsakyti