Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. G. Mečėjus

QUOTE(trudeme @ 2008 09 01, 08:36)
Aš taip pat  ax.gif

as jau ir buvau nusiteikus pas ji gimdyt, bet kai cia paskaiciau, kad jis gimdymu nebepriima, tai ir pasimeciau, ka reiks daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 09 01, 08:46)
as jau ir buvau nusiteikus pas ji gimdyt, bet kai cia paskaiciau, kad jis gimdymu nebepriima, tai ir pasimeciau, ka reiks daryt  g.gif

o kada tau terminas gimdyt?nes bet kokiu atveju jis AK dirba o daba rten baisu...man gruodi gimdyt ir tai jis sake kad geriau nereikia nes nespes suremontuot
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 09 01, 12:07)
o kada tau terminas gimdyt?nes bet kokiu atveju jis AK dirba o daba rten baisu...man gruodi gimdyt ir tai jis sake kad geriau nereikia nes nespes suremontuot

man spalio pab.
bet as skaiciau, kad ir VGN kazka remontuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(valeradix @ 2008 08 12, 13:32)
Super gydytojas, profesionalas kokiu reta.jei tikrai reikia issamios echoskopijos ir tvirtos nuomones rekomenduoju butent si gydytoja,nors kartais reikia ir palaukti jo , bet tikrai verta.
be to gydytojas nezada nieko tusciai, jei negali priimti gimdymo tai tiesiai ir pasako,manau taip elgiasi kaip tikras profas.

Mielos mamytes, gal galite parasyti, kokios kainos privaciai konsultuotis pas si gydytoja kabinete? Bent kokiose ribose. Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 09 01, 12:22)
man spalio pab.
bet as skaiciau, kad ir VGN kazka remontuoja  g.gif

gali but g.gif del to as ir planuoju gimdyt RK

QUOTE(Vidara @ 2008 09 01, 18:33)
Mielos mamytes, gal galite parasyti, kokios kainos privaciai konsultuotis pas si gydytoja  kabinete? Bent kokiose ribose. Buciau labai dekinga. 4u.gif

jis dirba grybo gatvej ir rudninku gatvej. Kiek grybe kainuoja tai nezinau, o rudniku tai vizitas apie 60 lt. jei daro echo tai siek tiek brangiau..kiek atsimenu tai mokejau apie 110lt su echo (man truputi skleroze blush2.gif )
Atsakyti

jis dirba grybo gatvej ir rudninku gatvej. Kiek grybe kainuoja tai nezinau, o rudniku tai vizitas apie 60 lt. jei daro echo tai siek tiek brangiau..kiek atsimenu tai mokejau apie 110lt su echo (man truputi skleroze blush2.gif )
[/quote]

Labai aciu! 4u.gif
Atsakyti
V.Grybo Medicinos diagnostikos centre jo konsultacija su echoskopija kainuoja apie 250 Lt., bet nėra tokių eilių kaip Rūdninkų gatvėje.. Gavosi kaip humoreskoje - včera bolšyje, no po piat, segodnia po tri, no malenkije lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha rudininkuose reikia ilgai palaukti kol uzregistruoja.., grybe greiciau kazkaip.gydytojas ten dirba berods kas antra penktadieni porinem dienom.konsultacija pirmoji kaip med.dr 120-140, pakartotine 80, na ir plius dar echoskopija ir priklausomai nuo to ka daro.Siaip pasakysiu daktaras nesvaistys jusu pinigeliu be reikalo, bet tikrai as taip pasitikiu juo, kad jei sako kad nereikia ten visokiu tepineliu tai ir valio.nu bet tikrai dar ir jo ,,glaz almaz,,kaip jis viska nuspeja.. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
rudininku man reikejo laukt 2 savaites mirksiukas.gif o jeigu jums labai skubu su ta administratore galima susikalbet mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai taip galima paspausti administratore arba registratore blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 09 04, 12:55)
rudininku man reikejo laukt 2 savaites  mirksiukas.gif o jeigu jums labai skubu su ta administratore galima susikalbet mirksiukas.gif

o gal galit rudininku kokias koordinates parasyt, adresa ar telefona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 09 04, 13:03)
o gal galit rudininku kokias koordinates parasyt, adresa ar telefona blush2.gif

Rudninku 6-1. tel. 2312337. Jis dirba tik pirmadieniais jei neklystu 4u.gif
Atsakyti