Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. G. Mečėjus

Laba diena man rudininku gatveje kainavo 160 Lt cia su onkocitologiniu ir echoskopija plius konsultacija mirksiukas.gif manau norma .Gydytojas normalus nepasikeles mirksiukas.gif thumbup.gif i visus klausimus atsako!!!
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 09 04, 16:48)
Rudninku 6-1. tel. 2312337. Jis dirba tik pirmadieniais jei neklystu 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Teko pabendrauti su Mečėjumi, po gimdymo apsilankiau pas ji apžiūrai, nes vis dar kraujavau ilgokai sakyčiau. Padarė jis man echoskopiją ir sako: kas čia per auglys? Isivaizduokite kaip suregavau, galvojau kad vėžys, aš jam sakau: auglys? kažkas blogai? mirsiu? O jis juokiasi ir sako: mes visi kažkada mirsime. Išėjau, iš kabineto, verkiu, mamai skambinu, sakau auglį rado. Mama šoke. Visi verkiam, aš kaip trys mėn. po gimdymo, kokie iš kur čia augliai. Nuvažiavau pas kitą gydytoją, o man įsivaizduokite sako: jokio čia auglio nėra, tiesiog policistinė kiaušidė, padidėjusi prieš mėnesines. Jėga galvoju. Tai ką tas Mečėjus matė. iki šiol Niekas jokių auglių neaptiko.
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2008 11 25, 14:36)
Teko pabendrauti su Mečėjumi, po gimdymo apsilankiau pas ji apžiūrai, nes vis dar kraujavau ilgokai sakyčiau. Padarė jis man echoskopiją ir sako: kas čia per auglys? Isivaizduokite kaip suregavau, galvojau kad vėžys, aš jam sakau: auglys? kažkas blogai? mirsiu? O jis juokiasi ir sako: mes visi kažkada mirsime. Išėjau, iš kabineto, verkiu, mamai skambinu, sakau auglį rado. Mama šoke. Visi verkiam, aš kaip trys mėn. po gimdymo, kokie iš kur čia augliai. Nuvažiavau pas kitą gydytoją, o man įsivaizduokite sako: jokio čia auglio nėra, tiesiog policistinė kiaušidė, padidėjusi prieš mėnesines. Jėga galvoju. Tai ką tas Mečėjus matė. iki šiol Niekas jokių auglių neaptiko.

Gal jau, gerbiamoji, nebekomentuokit apie tokius "netikusius" ginekologus, tiesiog šypseną sukelia Jūsų negatyvizmas.
Jūsų humoro jausmas turbūt nepakartojamas 4u.gif , linkim sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2008 11 25, 10:46)
Gal jau, gerbiamoji, nebekomentuokit apie tokius "netikusius" ginekologus, tiesiog šypseną sukelia Jūsų negatyvizmas.
Jūsų humoro jausmas turbūt nepakartojamas 4u.gif , linkim sėkmės.

Tiesa pasakius , nesupratau, apie ka ji cia g.gif
Atsakyti
Vaiva1, aš tiesiog labai džiaugiuosi jog jums puikiai sekasi apsilankyti pas pačius geriausius gydytojus. Gal jums čia moka kad jūs visus taip giriate. O man vat tiesiog taip atsitiko. Gal nepasisekė, ne ten pakliuvau. Tikriausiai šių gydytojų kompanijai priklausote?, Matomai sėdit visą dieną ir laukiat kas ką parašys. Teisybė AKIS BADO
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2008 11 25, 18:03)
Vaiva1, aš tiesiog labai džiaugiuosi jog jums puikiai sekasi apsilankyti pas pačius geriausius gydytojus. Gal jums čia moka kad jūs visus taip giriate. O man vat tiesiog taip atsitiko. Gal nepasisekė, ne ten pakliuvau. Tikriausiai šių gydytojų kompanijai priklausote?, Matomai sėdit visą dieną ir laukiat kas ką parašys. Teisybė AKIS BADO

Gal ir dėl manęs pasidžiaukite, p. Lobelija.. Džiaugiuosi, kad gydausi pas vieną geriausių gydytojų ginekologų - gyd. Gediminą Mečėjų.
Atsakyti
Jeigu man taip atsitiko, matyt jis buvo tuo metu ne nuotaikoj, svajojo ir nežiūrėjo į monitorių kai echoskopavo, visai nejuokinga man tada buvo.
Atsakyti
Gal tiesiog Lobelija nesuprato gydytojo tono, jis tikrai nebutu juokaves jei butu kazkas blogai, patikek.Reikia klausti jei kas neaisku blush2.gif
As stoju i gydytojo gerbeju gretas thumbup.gif vistiek.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2008 11 25, 21:29)
Jeigu man taip atsitiko, matyt jis buvo tuo metu ne nuotaikoj, svajojo ir nežiūrėjo į monitorių kai echoskopavo, visai nejuokinga man tada buvo.

Jums reikia su savimi daugiau padirbeti.. jums tikrai kazkas ne taip...
Visos forume pasisakancias jus itariate daktaru giminaitemis ar draugemis..
Geriausi Vilniaus daktarai jums neitinka..
Jau kitoje temoje sakiau, kad jums niekas neitiks..
A, tiesa, itiko, kaip jus rasete( kitoje temoje) greitosios pagalbos gydytoja..
Puiku. Nors viena...

Manau, kad jums nelengva...
Tikrai linkiu laimes, sekmes jums gyvenime.

Papildyta:
QUOTE(Lobelija @ 2008 11 25, 19:03)

Tai gal jums moka, kad jus visus peikiat?!!
Kokia ta jusu teisybe, kuri turi akis badyti?
Ko tada pati landziojate per gydytoju temas jeigu kiti jums itartini?
Dar jeigu argumentu tvirtu turetumete, o dabar kazkoks vaiku darzelis..
As- uz issame kritika, o ne kazkokius svaiciojimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 26 lapkričio 2008 - 14:34
Čia VAIVA1 ir POLONIA tikri vaiduokliai, jus ir čia vaidenatės. Visų pirma aš nieko nepeikiu SUPRNTAT. Visų antra aš pasakau taip kaip man buvo, o trečia aš turiu visišką teisę pareikšti savo nuomonę. Atrodo jus kitame forume VAIVA1 visiškai suvarė kažkas. Taip kad nuo jūsų abiejų jau bloga darosi. Štiš iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2008 11 26, 20:00)
Čia VAIVA1 ir POLONIA tikri vaiduokliai, jus ir čia vaidenatės. Visų pirma aš nieko nepeikiu SUPRNTAT. Visų antra aš pasakau taip kaip man buvo, o trečia aš turiu visišką teisę pareikšti savo nuomonę. Atrodo jus kitame forume VAIVA1 visiškai suvarė kažkas. Taip kad nuo jūsų abiejų jau bloga darosi. Štiš iš čia.

Man atrodo, kad oponuoti jusu nuomonei niekas netrukdo, kaip ir temose narsyti.
Tam ir forumas.
Prasom cia nesipravardziuoti, nuo jusu, beje, irgi bloga.
Ir tema cia apie G.Meceju.

Dar karta sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 26 lapkričio 2008 - 19:48