Įkraunama...
Įkraunama...

Bath and Body works

tokios temos neradau, tada kuriu nauja.

pirmas mano pirkinys sios firmos buvo plauku kondicionierius. ziauriai vele plaukus. bet dabar per didiji ispardavima uzsipirkau losjonu, duso geliu, kuno purskikliu ir sveitikliu. viskuo labai patenkinta wub.gif

internetine parduotuve:
http://www.bathandbo.../home/index.jsp
Atsakyti
As jau kelinti metai naudoju sios firmos priemones kunui, labai patinka wub.gif Ypac kuno sviestai ir losjonai wub.gif Ir duso zele labai geros 4u.gif Turejau ir sampuna su kondicionierium, taip pat visai patiko 4u.gif
Vienus kvepaliukus esu turejus, bet labai trumpai laiko kvapas, bent jau man ax.gif
Atsakyti
Esu turejusi duso zeles ir kuno losjona - tikrai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nu labai jau apetitnai atrodo gaminiai bigsmile.gif ir daug nuolaidu yra.. aisku i LT nesiuncia doh.gif unsure.gif o kiek kainuoja siuntimas usa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 birželio 2010 - 21:09
Pati nuolat naudoju antibakterinius skyscius rankoms (sanitizer), dar skysti ranku muilai patinka, bet nera nieko ypatingo. O kitos prekes neitin - kvapai man daznai per astrus ir specifiniai....

amber123: va cia yra siuntimo kainos JAV SIUNTIMAS
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 18, 19:36)
amber123: va cia yra siuntimo kainos JAV SIUNTIMAS

Dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
isbandziau stai tokius kuno pilingus 9tik kitokiu kvapu). labai patiko ir tikrai pirksiu dar. wub.gif

user posted image

shopingai, ju parduotuve smirda labai, bet pacios priemones man pasirode neikyrios. Ir tai taip pat vienintele firma, kur radau gaiviu kvapu ir jis nebuvo sintetinis, o apieskojau daug pardziu....
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 07 03, 06:20)
shopingai, ju parduotuve smirda labai, bet pacios priemones man pasirode neikyrios. Ir tai taip pat vienintele firma, kur radau gaiviu kvapu ir jis nebuvo sintetinis, o apieskojau daug pardziu....

Na man ne parduotuve smirda (tiesa sakant man ten kvepia joje), o ju patys produktai kai kurie tiesiog dvokia - na o kiti kvepia labai skaniai (cia jau nuo kvapo priklauso), bet esme tokia, kad jauciu tie kvapai man greitai ikyretu... ax.gif Siaip stengiuosiu pirkt kuo naturalesnius viska, bet va sugreisinau su TBS neseniai: yra keli ju kvapai, kurie neikyrus ir gana svelnus. O siaip man naturaliu priemoniu parduotuvese (kad ir 'Whole Foods') yra laaabai daug priemoniu su skaniu, neikyriu ir gaiviu kvapu, tai ten pagrinde ir apsipirkineju.
Atsakyti
Man ju zvakes labai patinka ir rankoms skysti muiliukai kreminiai thumbup.gif
namams kvepalu neperku, kazkada buvau pabandzius, bet kvapai buvo per intensyvus.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 07 03, 06:20)
isbandziau stai tokius kuno pilingus 9tik kitokiu kvapu). labai patiko ir tikrai pirksiu dar.  wub.gif 

turiu ir as toki scruba - idar uzsisakiau visa serija sito Japanese Cherry Blossom! (kremai, duso zele, sviestai )Kaifuoju nuo sito kvapo!
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 07, 10:43)
Man ju zvakes labai patinka...

O kaip zvakes? Ne per intensyvus kvapai? Nes is indelio uostant, tai stipriai kvepia, maniskis sake ne pirkimui. Bet dabar galvoju, kad gi degant tai vistiek svelniau sklinda kvapas. Nes turiu kitu firmu svelnesnes zvakes, tai ilgiau palaikius jauti kvapa, bet toki labai lengva, o noretusi intensyviau.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 07, 16:56)
O kaip zvakes? Ne per intensyvus kvapai? Nes is indelio uostant, tai stipriai kvepia, maniskis sake ne pirkimui. Bet dabar galvoju, kad gi degant tai vistiek svelniau sklinda kvapas. Nes turiu kitu firmu svelnesnes zvakes, tai ilgiau palaikius jauti kvapa, bet toki labai lengva, o noretusi intensyviau.

per praejusias kaledas buvau uzsipirkusi spanguoliu kvapo, nerealios wub.gif
man patiko, kvepejo visas kambarys, o kas labiausia patiko - kad nebuvo to degimo kvapo, kai jaucias dumas nuo zvakes. dovanojom jas taip pat, sake visiems patiko thumbup.gif dabar prisisakiau kitu kvapu, tai ziuresim kaip cia bus biggrin.gif
kvapas gan ilgai issilaiko, ir kol laikiau neuzdengtas nedeginant buvo toks svelnus kvapas kambary wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 07 liepos 2010 - 17:45