Įkraunama...
Įkraunama...

Bath and Body works

As ir esu isnabdzius keleta priemoniu is sios parduotuves, vienos maziau patiko, kitos labiau... Pabandysiu pakomentuoti smile.gif

Losjonas kunui - sakyciau tokios vidutines konsistencijos, viduriukas tarp riebaus ir lengvo. Turiu Pink Grapefruit, fainas kvapas, neikyrus, bet po sporto isejus is duso negaliu naudoti, nes rubai neuzsimauna biggrin.gif

Sviestas - turejau kazkoki levandu kvapa, pats kvapas ziema buvo pats tas, bet jau riebumas jo blink.gif Mano sausa oda ciut sugerdavo, tai nusprendziau daugiau nebepirkti schmoll.gif

To pacio kvapo pirkau duso geli bei putas i vonia. Putos vis dar sandeliuke tebestovi doh.gif O duso gelis laaabai fainas wub.gif Jauciasi, jog oda lieka sudrekinta thumbup.gif

Dar man labai patinka ju antibakteriniai muilai, ypac drekinantis bei putu pavidalu wub.gif Vis perku ir perku, kai tik pasibaigia rolleyes.gif

Na ir dar turiu kvapus i namus. Va tokius http://www.bathandbo...oductId=3107647

Esu isbandzius keleta kvapu, visi buvo fainus, tik ju neimanoma kambary laikyti, man per daug kvapu, tai tualetui bei voniai pats tas drinks_cheers.gif Gaila, tik kad kvapas neilgai laikosi... unsure.gif Tenka pirkti papildymus...

Ir paskutine priemone - koncentruotas purskiamas purskalas namams. Pirma karta nzn, kad jis tooooks stiprus, papurskiau kaip pagal instrukcija - pora kartu... doh.gif Galvojau isprotesiu nuo kvapo intensyvumo doh.gif Puoliau namu vedinti, bet vistiek galva skaudejo blink.gif Kad ir kaip ten bebutu, pirkiu dar blush2.gif Nes laaabai gerai uzmusa bloga kvapa, ilgai laiko ir, aisku, purskiu tik VIENU paspaudimu biggrin.gif

Aplamai vienintelis minusas man yra tas, jog ju pardej nera nemokamo shippo, plius prekes sveria, tai brangoka siustis... unsure.gif Ne bet per sale'us stengiuos uzsipirkti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 06 18, 19:36)
O kitos prekes neitin - kvapai man daznai per astrus ir specifiniai....

Kas del kvapu, tai tikrai yra kai kurie erzinantys ir laaabai greit atsibostantys unsure.gif

QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 07, 18:44)
per praejusias kaledas buvau uzsipirkusi spanguoliu kvapo, nerealios  wub.gif
man patiko, kvepejo visas kambarys, o kas labiausia patiko - kad nebuvo to degimo kvapo, kai jaucias dumas nuo zvakes. dovanojom jas taip pat, sake visiems patiko  thumbup.gif  dabar prisisakiau kitu kvapu, tai ziuresim kaip cia bus  biggrin.gif
kvapas gan ilgai issilaiko, ir kol laikiau neuzdengtas nedeginant buvo toks svelnus kvapas kambary  wub.gif

Sugundei su tom zvakem, reiks pabandyti parsisiusti smile.gif O jos daug sveria? g.gif
Atsakyti
As irgi daug ivairiu dalykeliu sios firmos turiu smile.gif Esu ziauriai patenkinta plauku balzamukais ir kreminiais muiliukais thumbup.gif: Turiu koncentruotus purskiamus purskalus namams ir duso gelius, dar ranku kremukus. Zodziu, per ispardavima griebiu ne po viena vienieta biggrin.gif
Atsakyti
Vakar gavau losjona Dark Kiss maza buteliuka, tai net nebandziau konsistencijos, nes toooks salsvas kvapas, bet nesinorejo ant rankos biskutuka issibandyti schmoll.gif O BBW dabar taaaip ji reklamina doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 09, 13:44)
Vakar gavau losjona Dark Kiss maza buteliuka, tai net nebandziau konsistencijos, nes toooks salsvas kvapas, bet nesinorejo ant rankos biskutuka issibandyti  schmoll.gif  O BBW dabar taaaip ji reklamina  doh.gif

user posted image

pirkot neuoscius kvapo?...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 09 09, 14:03)
pirkot neuoscius kvapo?...

O kaip juos pauostyt USA, kai as LT biggrin.gif Kainavo tik 1$, todel ir pirkau pabandymui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 09, 13:19)
O kaip juos pauostyt USA, kai as LT  biggrin.gif  Kainavo tik 1$, todel ir pirkau pabandymui  tongue.gif

Ups! As irgi laukiu unsure.gif negalejau atsispirti tokiai kainai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 09 13, 14:52)
Ups! As irgi laukiu  unsure.gif  negalejau atsispirti tokiai kainai  schmoll.gif

Kvapas skonio reikalas, gal jums jis itin patiks mirksiukas.gif
Atsakyti

user posted image

O man visai nieko tas kvapas rolleyes.gif Aisku, yra skanesniu, bet ir sitas gan geras 4u.gif
Atsakyti
as taip pat pirkau mini losjona dark kiss, man per stiprus kvapas, pats losjonas gerai isigeria ir drekina. pastebejau, kad is sios pardes kvapai lb stiprus, gerai jei pataikai su kvapu, bet jei ne tai erzina.
taip pat pirkau krema rankoms jazminu ir vaniles kvapo

user posted image
drekina gerai, bet kvapas ne jazminu man, antra kart nepirkciau.

taip pat ismeginau anibakterini muila rankoms, lb patiko wub.gif skanus kvapas: jaucias ir vanile ir uogytes thumbup.gif ir tikrai svarios rankos atrodo, tas muilas su tokiais dar smulkiais burbuliukais, taip atrodo kad nusveicia rankas nuo visu nesvarumu. tikrai pirksiu dar
user posted image
pirkau kitu rusiu muilus ramnkoms, bet dar nesibandziau. smile.gif

taip pat domina sios pardes blizgiai lupoms, gal kuri bandet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 09 18, 19:00)
as taip pat pirkau mini losjona dark kiss, man per stiprus kvapas, pats losjonas gerai isigeria ir drekina. pastebejau, kad is sios pardes kvapai lb stiprus, gerai jei pataikai su kvapu, bet jei ne tai erzina.
taip pat pirkau krema rankoms jazminu ir vaniles kvapo

user posted image
drekina gerai, bet kvapas ne jazminu man, antra kart nepirkciau.

taip pat ismeginau anibakterini muila rankoms, lb patiko wub.gif skanus kvapas: jaucias ir vanile ir uogytes  thumbup.gif ir tikrai svarios rankos atrodo, tas muilas su tokiais dar smulkiais burbuliukais, taip atrodo kad nusveicia rankas nuo visu nesvarumu. tikrai pirksiu dar
pirkau kitu rusiu muilus ramnkoms, bet dar nesibandziau. smile.gif

taip pat domina sios pardes blizgiai lupoms, gal kuri bandet? smile.gif

Issitepiau ir as losjonu kuna, na pati tekstura gera, sudrekino oda, bet vistiek kavapas toks salsvas, erzina unsure.gif Is tikro labai atsargiai ir atidziai reikia rinktis kvapus, kad neuzsisakyti bet ko mirksiukas.gif

Kaip jums sis kremukas rankoms? 4u.gif Kazkaip niekada demesio neatkreipiau... g.gif Turejau losjona rankoms, tai nepatiko, nes nieko nedrekino, dabar laukiu irgi ranku kremo, tik kitokio, tikiuos bus geresnis.

Mano mylimukai muilai rankoms yra putu pavidalo, bet kad taip jau greit baigiasi... unsure.gif Nespeju uzsakineti doh.gif

Kazkaip blizgiu dar nebandziau, nes nenoriu keisti savo VS i nieka kita rolleyes.gif
Atsakyti
kremas ranku patiko, isskyrus kvapa. rankos tikrai jaucias, kad sudrekintos. bet del kvapo nepirksiu dar kart, norisi pabandyti kitu kvapu:) gal labiau patiks smile.gif o va antibakterinis muilas, tai tikrai greit eina, bet geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_25: 23 rugsėjo 2010 - 21:04
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 09 23, 22:02)
kremas ranku patiko, isskyrus kvapa. rankos tikrai jaucias, kad sudrekintos. bet del kvapo nepirksiu dar kart, norisi pabandyti kitu kvapu:) gal labiau patiks smile.gif o va antibakterinis muilas, tai tikrai greit eina, bet geras dalykas thumbup.gif

Galetumet ideti foto ar bent parasyti, kokius kvapus turit... ax.gif
Atsakyti