Losjonas kunui - sakyciau tokios vidutines konsistencijos, viduriukas tarp riebaus ir lengvo. Turiu Pink Grapefruit, fainas kvapas, neikyrus, bet po sporto isejus is duso negaliu naudoti, nes rubai neuzsimauna

Sviestas - turejau kazkoki levandu kvapa, pats kvapas ziema buvo pats tas, bet jau riebumas jo

To pacio kvapo pirkau duso geli bei putas i vonia. Putos vis dar sandeliuke tebestovi

Dar man labai patinka ju antibakteriniai muilai, ypac drekinantis bei putu pavidalu

Na ir dar turiu kvapus i namus. Va tokius http://www.bathandbo...oductId=3107647
Esu isbandzius keleta kvapu, visi buvo fainus, tik ju neimanoma kambary laikyti, man per daug kvapu, tai tualetui bei voniai pats tas

Ir paskutine priemone - koncentruotas purskiamas purskalas namams. Pirma karta nzn, kad jis tooooks stiprus, papurskiau kaip pagal instrukcija - pora kartu...

Aplamai vienintelis minusas man yra tas, jog ju pardej nera nemokamo shippo, plius prekes sveria, tai brangoka siustis...

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 06 18, 19:36)
O kitos prekes neitin - kvapai man daznai per astrus ir specifiniai....
Kas del kvapu, tai tikrai yra kai kurie erzinantys ir laaabai greit atsibostantys

QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 07, 18:44)
per praejusias kaledas buvau uzsipirkusi spanguoliu kvapo, nerealios
man patiko, kvepejo visas kambarys, o kas labiausia patiko - kad nebuvo to degimo kvapo, kai jaucias dumas nuo zvakes. dovanojom jas taip pat, sake visiems patiko
dabar prisisakiau kitu kvapu, tai ziuresim kaip cia bus 
kvapas gan ilgai issilaiko, ir kol laikiau neuzdengtas nedeginant buvo toks svelnus kvapas kambary

man patiko, kvepejo visas kambarys, o kas labiausia patiko - kad nebuvo to degimo kvapo, kai jaucias dumas nuo zvakes. dovanojom jas taip pat, sake visiems patiko

kvapas gan ilgai issilaiko, ir kol laikiau neuzdengtas nedeginant buvo toks svelnus kvapas kambary

Sugundei su tom zvakem, reiks pabandyti parsisiusti