Įkraunama...
Įkraunama...

Bath and Body works

QUOTE(Sunreja @ 2010 09 28, 14:40)
As nuo paprasto ju kvapo negalejau kambary buti, o cia jei eletroninis  doh.gif  Pati laukiu pabandymui Cool Tropical Breeze, gal nebus baisiai aitrus?..  unsure.gif

Neuoscius negaleciau ju kvapu pirkt (na ir ne tik ju), nes apibudinimas buna wow, o pauoscius buna fui (arba atvirksciai). As zvakes uosciau, joms akcija, bet pagalvojau elektroninis lengviau naudot, nereikia sedet, neuzmirst ir tt. Nu bet tas 'Caramel apple' man per stiprus ir neskaniai visgi kvepejo namuose.... Net galva isiskaudejo vakar, tai atjungiau, bet paskui sugalvojau 'Frosted cranberry' isidet, tai to isvis nejauciau kvapo doh.gif Laaabai jau svelnus. Jauciu keliaus abu i parduotuve atgal, nes ne man sitie dalykai.

Kazkaip aliejukai iki siol man geriausias budas pakvepint namus. ax.gif O dar nuziurejau toki BBW aparata su batareikem, kad jame esantis fenas pakleidzia aliejuko kvapa i ora. Tik galvoju gal si isbandyt - atrodo patogu kai nesinori aliejuko degint. ax.gif
Atsakyti
user posted image
va isbandziau si muila, skirta virtuvej.labai skaniai kvepia mandarinais ir tikrai pasalina visus nemalonius kvapus. tik sis muila neputoja
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 10 25, 21:39)
user posted image
va isbandziau si muila, skirta virtuvej.labai skaniai kvepia mandarinais ir tikrai pasalina visus nemalonius kvapus. tik sis muila neputoja

turiu sitoki pat kvapa... bet manasis muilas putoja smile.gif o taip pat turiu tos paties kvapo losjona thumbup.gif cia toks mini komplektelis... man super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 27, 13:36)
  mano pats paciausias Coconut Lime Verbena doh.gif  wub.gif

Sitas kvapas tikrai labai geras, man irgi labai patiko drinks_cheers.gif
Dabar dar turiu kuno sviesta wub.gif
Atsakyti
Ne per seniausiai gavau kelis dalykelius is sios firmos, bet apsnekesiu tik tuos, kuriuos isbandziau ax.gif

Vyriskos duskes:
user posted image
Kvapas labai lengvas ir malonus, net sakyciau toks neutralus, tai gali ir moterys naudoti biggrin.gif

user posted image
Va sita duske tai smirda man schmoll.gif Pirkau dovanu sunenui, tikiuos tiks kvapas?... rolleyes.gif Nes grynai toks seno medzio kvapas doh.gif Taip pat padovanojau ir si dezika prie duskes:
user posted image

Noriu atsiimti savo blogus zodzius apie sio kvapo priemones blush2.gif Zinokit pripratau ir visai nieko, skanu bigsmile.gif Parsisiunciau krema rankoms ir body mist'a wub.gif
user posted image
user posted image

Taip pat labai fainas Caribean Salsa kvapas namams wub.gif Toks saldus citrusinis thumbup.gif

Na ir Gertutekos itaka nusipirkau zvake:
user posted image
Kol kas nebuvau uzdegus, bet jau spintele visa kvepia nuo jos wub.gif

Savo eiles laukia ir kvapas, kisamas i rozete, kai isbandysiu, parasysiu atsiliepima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 10 25, 21:39)
tik sis muila neputoja

Muilai yra 3 rusiu sios firmos: drekinantys, putu pavidalo ir antibakteriniai. Tai matyt pasirinkot ta, kuris neputojantis (o kuris tiksliai is ju nepasakysiu, man rodos drekinantis).

QUOTE(Sunreja @ 2010 10 26, 14:19)
Va sita duske tai smirda man  schmoll.gif  Nes grynai toks seno medzio kvapas  doh.gif 

O ko tikejotes is azuolo kvapo dusgelio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 26, 16:42)
O ko tikejotes is azuolo kvapo dusgelio?  biggrin.gif

Nzn is tikro, kazko skanaus, kaip ir kiti ju produktai biggrin.gif
Atsakyti
rašykit pavadinimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 26, 17:39)
rašykit pavadinimus  doh.gif

Sorriux, kita kart zinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 27, 09:32)
Merginos, gal kuri bandete kuno svitikli is BBW?  g.gif

bandziau su japaneese cherry, man lb patiko, o kavapas wub.gif
Papildyta:
[quote=Bonifacija,2010 07 03, 06:20]
isbandziau stai tokius kuno pilingus 9tik kitokiu kvapu). labai patiko ir tikrai pirksiu dar. wub.gif

user posted image
shopingai

sis nerealus!!!!!
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 10 28, 14:52)
bandziau su japaneese cherry, man lb patiko, o kavapas  wub.gif

Kad nera tokiu ju puslapyje.... unsure.gif
Atsakyti
Bath & Body Works produktų jau galima įsigyti Kaune, Daukšos g. 36, Senamiestyje.

http://www.facebook.com/home.php?#!/pa...156388427732590
Atsakyti