Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na ką šiandien LABAI didelis (na bent man) trolių apsipirkimas buvo blush2.gif
Labai norėjau Jūsų dovanotą karoliuką ir vyro dovanotą pakabinti ant fantazijos blush2.gif
tai vą mano nauji troliai ax.gif

user posted image

user posted image

nauja fantazija, oniksas, jūsų dovanota coliukė,vyro dovanota kūdikis mergaitė, nykštukas su pelyte blush2.gif

esu labai laiminga,nes labai man patinka ir sakė vyras ,kad labai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 16, 20:51)
na ką šiandien LABAI didelis (na bent man) trolių apsipirkimas buvo  blush2.gif
Labai norėjau Jūsų dovanotą karoliuką ir vyro dovanotą pakabinti ant fantazijos  blush2.gif

labai labai nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 16, 21:17)
labai labai nuostabu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū ax.gif iškart užsidėjau ir maiviausi kaip kokia paauglė doh.gif lotuliukas.gif prieš vyrą,o tas tik gyrė tik gyrė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 16, 21:20)
ačiū  ax.gif iškart užsidėjau ir maiviausi kaip kokia paauglė  doh.gif  lotuliukas.gif prieš vyrą,o tas tik gyrė tik gyrė  blush2.gif

įsivaizduoju lotuliukas.gif aš tokį grožį turėdama lygiai taip pat daryčiau biggrin.gif o dar kai yra kas pagiria tai išvis maivytis norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 16, 21:20)
ačiū  ax.gif iškart užsidėjau ir maiviausi kaip kokia paauglė  doh.gif  lotuliukas.gif prieš vyrą,o tas tik gyrė tik gyrė  blush2.gif

na tai kad tik girti ir belieka toki grozi pamacius bigsmile.gif -labai fain mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 16, 21:24)
įsivaizduoju  lotuliukas.gif  aš tokį grožį turėdama lygiai taip pat daryčiau  biggrin.gif  o dar kai yra kas pagiria tai išvis maivytis norisi  biggrin.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 06 16, 21:26)
na tai kad tik girti ir belieka toki grozi pamacius  bigsmile.gif -labai fain mirksiukas.gif

ačiū merginos blush2.gif
Atsakyti
Užpavydėjau žiauriai ir susimąsčiau, kad man gal irgi reikia. Bet kol kas tikrai nea, o vaiko dar vieno negimdysiu tikrai biggrin.gif

Panos, kurios ką pirkot iš belaruso, jie atsakė jums į laiškus? Taip ir negavau atsakymo, jau trečia diena g.gif Kiba vėl kibint, o tai įpieš man muitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 16, 21:30)
ačiū merginos  blush2.gif

Nugi neraudonuok... ax.gif Labai grazu, ir tu to verta.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 06 16, 21:34)
Panos, kurios ką pirkot iš belaruso, jie atsakė jums į laiškus? Taip ir negavau atsakymo, jau trečia diena g.gif Kiba vėl kibint, o tai įpieš man muitą doh.gif

Kibink, greiciau...butinai mirksiukas.gif
Atsakyti

aš pirkau porą kartų - neprašius užžymėjo kaip gift'ą mirksiukas.gif

Kikirike, gražu bigsmile.gif
Atsakyti

pirkau ta pacia diena kaip ir tu, jokiu ziniu schmoll.gif , nei issiunte nei ka, tylu, ramu, ot uzknisa jau mane tie amerikonai doh.gif jau buvau sau davus zodi is jos nieko nepirkt, ale kai pamatau tokias kainas ..... blush2.gif neatsilaikiau, bet jau paskutinis kartas, vsio, geriau ieskot kur arciau smile.gif

Kikirike labai grazu thumbup.gif , o sakykit mergos, fantazijos buna be uzsegimo? ar kaip? reikia turbut atskirai pirkt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 16 birželio 2010 - 20:42
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 16, 19:51)
na ką šiandien LABAI didelis (na bent man) trolių apsipirkimas buvo  blush2.gif
Labai norėjau Jūsų dovanotą karoliuką ir vyro dovanotą pakabinti ant fantazijos  blush2.gif
tai vą mano nauji troliai  ax.gif

Super thumbup.gif Labai labai gražu wub.gif Sveikinu su nuostabiu pagausėjimu wub.gif
Atsakyti
Užpavydėjau žiauriai ir susimąsčiau, kad man gal irgi reikia. Bet kol kas tikrai nea, o vaiko dar vieno negimdysiu tikrai biggrin.gif

nu tai ir negimdant galima gi įsigyti ax.gif žinok iš pradžių man jos tiesiog reikėjo,bet kai užsidėjau tai net negalėjau nusiimti - ir beto dar matavausi su privertais karoliukais visokiais,tai man taip patiko ax.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 06 16, 21:37)
Nugi neraudonuok... ax.gif Labai grazu, ir tu to verta..  thumbup.gif

ačiū ax.gif

QUOTE(Sinuhas @ 2010 06 16, 21:37)

Kikirike, gražu bigsmile.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti