Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kikirike, nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 06 16, 21:40)
Super  thumbup.gif Labai labai gražu  wub.gif Sveikinu su nuostabiu pagausėjimu  wub.gif

Ačiū ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 16, 21:44)
Kikirike, nuostabu  wub.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 16, 21:42)
nu tai ir negimdant galima gi įsigyti  ax.gif

Tokių gražių daiktų reikia nusipelnyt. Už dyką nieks neduoda biggrin.gif

Sinuhas, anuka rodai ką papirkai cool.gif Tyli tyli, o pasirodo, perka paslapčia ir su kolektyvu džiagsmais nesidalina doh.gif

Tai rašyt tam belarusui laišką, nerašyt? Nes taip supykus esu, kad įpiešiu atitinkamą atsiliepimą komunikacijos tema wacko.gif
Atsakyti
As kai pirkausi is jo tai rasem ir daug laisku nes bijojau kad muito nereiktu pakloti bet jokiu ziniu schmoll.gif
O karoliukas atejo normaliai ir gan greitai thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,o kur gauti naslaites-kodel as ju pardavime nematau?Gal jau neber?Maciau pora temu atgal,kai tik ilindu,papirkusios buvot-siuntetes?ir as noriu...Labai jau grazios.Dar noriu karaliu,jei uzmatysit uz padoria kaina-saukit.Ir kaktusioko noriu.

P.s.-tai ar zvirbli kam uzpirkt?

Isidejau balinancias kapas burnon blink.gif ,tai tik su jumis cia ir sneketis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 16 birželio 2010 - 21:16
Išvažiuoju paatostogauti, tai atsisveikinu porai savaitėlių. Tikiuosi, per jas nebus vėl kokių "skladkių", kurias pramiegosiu unsure.gif O šiaip tai visko neišpirkit mirksiukas.gif Palik ir man, kad grįžus paišlaidaut galėčiau ax.gif
Atsakyti
Ruti,o ten kur atosotgausi,troliu nebus? lotuliukas.gif Faina-atostogos-man dar toli...
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 16, 21:47)
Tai rašyt tam belarusui laišką, nerašyt? Nes taip supykus esu, kad įpiešiu atitinkamą atsiliepimą komunikacijos tema wacko.gif

Aš taipgi iš jo siuntausi. Pažymėjo 9 usd vertę. Neprašytas. Neskubėk.
Atsakyti
QUOTE(charite @ 2010 06 16, 22:18)
Aš taipgi iš jo siuntausi. Pažymėjo 9 usd vertę. Neprašytas. Neskubėk.

Tai ir neskubu biggrin.gif Žinai gi, kad daug šūkauju, bet realiai niekam niekad nieko blogo neįpiešiu. Kaip durnė biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja temele 4u.gif

o kazkas zadejo isminty parodyt....

o vat penktadieni ir as vaziuosiu savo karoliu is savo kaimelio i didmiesti... ir po to niekam nerodysiu ka pasiimsiu vat kaip, jei jau taip beee.gif bebe.gif liezuvis.gif rolleyes.gif

einu geriau paziuret kaip graziai baltieji ir geltonieji griuvineja per fule flirt.gif

oij dar tiesa prasymas temu kurejai - prasome kita karta tokiu graziai nuostabiu apyrankiu foto nedeti ax.gif bo labai jau tada nagai niezti pildyt apyranke doh.gif

gero vakaro, supratingu vyru, ramiu vaiku ir graziu atostogu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 16, 21:17)
Ruti,o ten kur atosotgausi,troliu nebus?  lotuliukas.gif Faina-atostogos-man dar toli...

ne, ten nebus schmoll.gif nebent kur pakeliui g.gif biggrin.gif

QUOTE(ewidenta @ 2010 06 16, 22:09)
oij dar tiesa prasymas temu kurejai - prasome kita karta tokiu graziai nuostabiu apyrankiu foto nedeti  ax.gif  bo labai jau tada nagai niezti pildyt apyranke doh.gif

labai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.troliukaroliukai.lt/
thumbup.gif
Atsakyti