Nesu girdejus, kad butu buve nepatikimu pardaveju. Patikimiausia VAISTINEJE. Logiska

Aš įsigudrinau rytais pažastis teptis ne kokiais kitais antiperspirantais ar pan, o kūno pieneliu. Ir odą drėkina (nes driclor man tikrai žiauriai išsausina pažastis
), ir kvepia maloniai.. Arba kokosų aliejum.
O dėl niežėjimo padeda kaip kažkuri jau rašė marškinėliai trumpom rankovėm... Ir ruošdamasi driclor tepimui stengiuos porą dienų neskust pažastų...

O dėl niežėjimo padeda kaip kažkuri jau rašė marškinėliai trumpom rankovėm... Ir ruošdamasi driclor tepimui stengiuos porą dienų neskust pažastų...

Pazastu negalima skusti 24h pries ir 24h po tepimo.
Nepamirskit nusiplauti ryte pazastis po tepimo ir neniezes.
O su [pieneliu ar aliejumi tikrai gera iseitis, nes dichloras tikrai sausina, ypac jautresne oda...
Nepamirskit nusiplauti ryte pazastis po tepimo ir neniezes.
O su [pieneliu ar aliejumi tikrai gera iseitis, nes dichloras tikrai sausina, ypac jautresne oda...
Sveikos
turiu ir aš prakaitavimo problemą
buvau parsisiuntus iš ebay Certain dry, lyg patiko, bet dabar neberandu už normalią kainą
o šitas Driclor kažkaip prisiskaičiau, kad būna jų tipo neoriginalių
ale poveikio kažkokio negarantuoto
radau dabar dar tokį Perspi -guard pas lietuvius pirkt. Gal šitą kas bandėt? ar verta?

turiu ir aš prakaitavimo problemą

Na žinokit, mane tai šitas Driclor'as išgelbėjo! Pasiskaičiau Jūsų pasisakymus, nusipirkau (Eurovaistinėj, 37 lt) ir užteko poros vakarų,kad pažastys būtų sausutėlės! Vaikštau sau per šituos karščius nerealius ir visiškai jokio prakaito

QUOTE(Lidute @ 2011 07 23, 11:56)
Na žinokit, mane tai šitas Driclor'as išgelbėjo! Pasiskaičiau Jūsų pasisakymus, nusipirkau (Eurovaistinėj, 37 lt) ir užteko poros vakarų,kad pažastys būtų sausutėlės! Vaikštau sau per šituos karščius nerealius ir visiškai jokio prakaito

Tai jau taip... Aš taip pat labai labai patenkinta šiuo tepaliuku..

O niekas nenaudoja jo nugarai?Nes man čia tikriausiai dar didesnė problema nei pažastys... Ar čia jau nelabai normalu nugarą teptis..?

Galit pabandyti,bet nesu isitikinus ar pades nes bandziau padus kazkada tept tai nesuveike

QUOTE(smilsee @ 2011 07 24, 12:25)
Galit pabandyti,bet nesu isitikinus ar pades nes bandziau padus kazkada tept tai nesuveike 

Veikia veikia ir padams

Tinka rankoms, kojoms.
Gali bandyt ir nugarai. Blogiau nebus.
Gali bandyt ir nugarai. Blogiau nebus.
QUOTE(oge @ 2011 07 24, 15:20)
Man nesuveike

QUOTE(smilsee @ 2011 07 24, 21:46)
Kai pati pirma karta tepiau delnus ir padus - nesuveike, reikejo gal triju kartu, kol pajutau rezultata. Dabar poveikis yra po vieno karto