Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(charizmaa @ 2011 05 24, 13:23)
O gal kas nors bandete sias priemones?

http://www_antiperspirantai_lt/

As esu isbandziusi AHC20 sensitive, ir esu labai patenkinta.smile.gif Kandangi priemone pagaminta Sveicarijoje, jauciasi kokybe. Buvau susileidusi pora kartu botulino injekcijas, kurios labai mane nuvyle.
Lyginant su Diclor, si firma gamina AHC20 classic, tai pats bazinis jos gaminys. AHC20 sensitive, jau yra praturtinas augalinemis zolelemis ir skirtas itin jautriai odai, ir nedirgina taip odos. AHC 30 forte skirtas- prakaiuojancios pedoms ir delnams, kadangi ten oda storesne tai kitos priemones buna per silpnos.
Atsakyti
QUOTE(Fejafeja @ 2011 05 27, 22:11)
As esu isbandziusi AHC20 sensitive, ir esu labai patenkinta.smile.gif Kandangi priemone pagaminta Sveicarijoje, jauciasi kokybe. Buvau susileidusi pora kartu botulino injekcijas, kurios labai mane nuvyle.
Lyginant su Diclor, si firma gamina AHC20 classic, tai pats bazinis jos gaminys. AHC20 sensitive, jau yra  praturtinas augalinemis zolelemis ir skirtas itin jautriai odai, ir nedirgina taip odos. AHC 30 forte skirtas-  prakaiuojancios pedoms ir delnams, kadangi ten oda storesne tai kitos priemones buna per silpnos.

aciu uz atsakyma 4u.gif meginsiu sias priemones, nes Driclor taip grauzia, kad nebegaliu kenteti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2011 05 28, 07:01)
aciu uz atsakyma 4u.gif  meginsiu sias priemones, nes Driclor taip grauzia, kad nebegaliu kenteti  doh.gif

Tarp kitko, kompanija JV-Cosmetics zmonems, kuriems sudirgsta oda nuo antiperspirantu naudojimo,yra sukurusi priemone nuozuliui ir grauzimui mazinti Nutric2 re-aktive.
Atsakyti
Gal žinot, kuo skiriasi
user posted image
ir
user posted image ?
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 06 02, 14:55)
Gal žinot, kuo skiriasi
?

niekuo smile.gif tik talpa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sylvergirl: 02 birželio 2011 - 15:42
QUOTE(Agnikiii @ 2011 03 29, 19:19)
As nusipirkau Driclor ir prisiskaiciau, kad jis kruties vezi sukelia g.gif  Tai ka, nusinesiau pas gydytoja, jis paskiate ten viska, sako nereikia taip giliai kapstyti, jei tinka, nealergizuoja, tai ir galima naudoti. sake tikrai nekenksmingas preparatas tongue.gif

kaip as sakau, tai juk nezinai, zmogau, nuo ko numirsi... doh.gif

leksiu ir as i vaistine pirkti driclor, nes jau pavargau nuo slapiu pazastu, visa laika turiu galvoti, ka rengiuosi, net ir ziema, nes buna, kad prakaituoja pazastys, o as sau neleidziu kitiem to demonstruoti. dabar eurovaistineje akcija su medaus kortele, 20ml kainuoja kazkas apie 30lt. tik man idomu, kuriam laikui jo uztektu g.gif is manodrabuziai.lt ir skelbiu.lt kazkaip prisibijau pirkti, nepatikima atrodo...
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 04, 14:42)
kaip as sakau, tai juk nezinai, zmogau, nuo ko numirsi...  doh.gif

leksiu ir as i vaistine pirkti driclor, nes jau pavargau nuo slapiu pazastu, visa laika turiu galvoti, ka rengiuosi, net ir ziema, nes buna, kad prakaituoja pazastys, o as sau neleidziu kitiem to demonstruoti. dabar eurovaistineje akcija su medaus kortele, 20ml kainuoja kazkas apie 30lt. tik man idomu, kuriam laikui jo uztektu  g.gif  is manodrabuziai.lt ir skelbiu.lt kazkaip prisibijau pirkti, nepatikima atrodo...

patikima ten viskas mirksiukas.gif gausit už tą pačią kainą didesnį kiekį, parsiųstą iš užsienio 4u.gif pati ebay pirkau rolleyes.gif o užteks ilgam, metams tai tikrai.. nes aš tą didesnį turiu jau metus ir pabaigos nesimato... aišku nepiktnaudžiauju tepu kas kokias 2-3 savaites, bet pastebėjau kad man nebeveikia taip gerai kaip ankščiau verysad.gif dabar jau ir pirmom dienom po naudojimo pažastys drėgnos būna, aišku neprakaituoju taip stipriai kaip seniau bet, vistiek gaila kad nebe padeda unsure.gif
Atsakyti
as naudoju Driclor kokius 3 metus ir man irgi jau nebeveikia taip kaip anksciau, nebebuna, kad isvis neslaptu verysad.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 06 04, 18:33)
patikima ten viskas  mirksiukas.gif gausit už tą pačią kainą didesnį kiekį, parsiųstą iš užsienio  4u.gif pati ebay pirkau rolleyes.gif  o užteks ilgam, metams tai tikrai.. nes aš tą didesnį turiu jau metus ir pabaigos nesimato... aišku nepiktnaudžiauju tepu kas kokias 2-3 savaites, bet pastebėjau kad man nebeveikia taip gerai kaip ankščiau verysad.gif dabar jau ir pirmom dienom po naudojimo pažastys drėgnos būna, aišku neprakaituoju taip stipriai kaip seniau bet, vistiek gaila kad nebe padeda  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2011 06 04, 18:37)
as naudoju Driclor kokius 3 metus ir man irgi jau nebeveikia taip kaip anksciau, nebebuna, kad isvis neslaptu  verysad.gif

o didesnės pertraukos nebandėt daryt? gal padėtų unsure.gif bet kai vasara tai kur čia pertrauką padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 06 04, 18:33)
patikima ten viskas  mirksiukas.gif gausit už tą pačią kainą didesnį kiekį, parsiųstą iš užsienio  4u.gif pati ebay pirkau rolleyes.gif  o užteks ilgam, metams tai tikrai..

jei zinot kokia patikima pardaveja, tai mestelekit kontaktus i az 4u.gif
Atsakyti
Man prasciau sulaiko prakaita Driclor, kai buteliuka ta pati ilgai naudoju, matyt alkoholis isgaruoja. Kai panaudoju nauja, veikia taip pat, kaip pirma karta pasitepus pries 5 metus. Nors ir neisnaudoju buteliuko 60 ml per metus, bet perku nauja.
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2011 06 04, 22:34)
Man prasciau sulaiko prakaita Driclor, kai buteliuka ta pati ilgai naudoju, matyt alkoholis isgaruoja. Kai panaudoju nauja, veikia taip pat, kaip pirma karta pasitepus pries 5 metus. Nors ir neisnaudoju buteliuko 60 ml per metus, bet perku nauja.

tai gal ir pasimoka tada pirkti 20 ml talpos buteliuka ax.gif g.gif , nebus gaila mesti ir pirkti kita
Atsakyti