Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(melynesne @ 2011 10 26, 20:35)
diu, jį reikia tepti ne dėl kvapo, o dėl šlapumo. Jeigu dar šlapumo nejaučiate, tai ir netepkite Driclor, tepkite tuomet kai pajusite, kad poveikis jau baigėsi. Todėl ir diskutuojame ką naudoti tarpuose tarp Driclor tik dėl kvapo palaikymo. O laiko tarpas kiekvienai individualiai, mano draugė tepasi kažkur kas 3-4 dienas, man užtenka ir kas 2 savaites, o dabar jau ir dar rečiau.

Atrodo tiek prisiskaiciau apie ta Driclor'a,bet vadinasi nesupratau visvien smile.gif as galvojau kad ir nuo slapumo ir nuo kvapo,tai gerai kad nusipirkau ta be jokiu aliuminiu,nes jau baisoka butu ir Driclor ir dar koki Rexona tepliotis kasdien.O slapumas tai kaip dingo taip dingo,atrodo kaip nebuve net thumbup.gif
O jus bagyra9,kai tepat i savaite karta,tai tiesiog viena vakara tepat ar kelis is eiles?
Atsakyti
Reikėtų pagal viską tepti vieną vakarą, negalima jo kelis iš eilės tepti smile.gif aš irgi ieškosiu to paprasto dezodoranto be aliuminio naudoti, nes tikrai tų nesveikų šalia padidintos Driclor dozės nebetepsiu schmoll.gif o purškiami man kažkaip neprilimpa, lėksiu rytoj į norfą ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diu @ 2011 10 27, 22:34)
O jus bagyra9,kai tepat i savaite karta,tai tiesiog viena vakara tepat ar kelis is eiles?

Viena kartą tik tepu. Kelis iš eilės tepiau tik pradėjus naudoti ir buvo tokia situacija, kad beveik 2 menesius Driclor visai nenaudojau, tai kai vėl pradėjau naudoti tepiau 3 vakarus iš eilės (tiesiog prakaituodavau, tai ir tepiau kol "atlaikė" daugiau nei parą). Nežinau, bet man nebūna, kad pažastys būtų sausos, o kvapas jaustūsi. Todėl aš tarpuose nenaudoju jokių kitų priemoniu, tiesiog rytais gerai nuprausiu, o jei jau jaučiu, kad dienos gali neatlaikyti tai papurškiu paprastu dezonorantu tuo pačiu su kuriuo ir taip pasikvepinu (kitom dienom naudoju kvepalus). O šiaip oda labai sausėja pažastų, bet aš kai tepuosi kūną losjonu, tai būtinai visada ir pažastis pasitepu. Kolkas man užtenka taip. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 27 spalio 2011 - 22:23
Girdėjau, kad daugumai nuo Driclor sausėja pažastys, bet aš dar kolkas to nepajutau, tikiuosi ir nepajusiu unsure.gif gal todėl, kad man kažkaip jis labai ilgam suveikė ir nebeatsimenu kada tepiau biggrin.gif o mergaitės, gal esate radusios kokį nors purškiamą paprastą dezodorantą arba rutulinį (bet be tų chloridų), kad būtų bekvapis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 28, 12:52)
o mergaitės, gal esate radusios kokį nors purškiamą paprastą dezodorantą arba rutulinį (bet be tų chloridų), kad būtų bekvapis?  g.gif

Pvz THAI firmos, yra vaistinese. Jis slipina prakaito kvapa, o ne pati prakaita. Ir šiaip dauguma ekologisku atlieka ta pati. THAI firma gamina tokius "akmenukus" pedom, bet galima visur naudoti, yra ir spec rutulinis pazastim, bent man jo kvapas nesijaucia beveik
Atsakyti
va va reikės paieškoti, nes kažkaip man tie kvapai nepatinka, kadangi naudoju kvepalus unsure.gif
Atsakyti
As naudoju driclor i 3 men karta,man pakanka,o prakaituodavau tikrai gausiai,zodziu esu juo labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Aš galvojau čia man vienai taip nesveikai suveikė biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o Driclor prakaitavima tik tam kartui sustabdo? Kazkur skaiciau, kad jis gydo . As pati seniau naudojau, dabar vel pradesiu, nes jau nusibodo slapios pazastys visada ir visur .. Parasykit i az , kur gauti pigiau ..
Atsakyti
Taip, jis sustabdo ilgesniam laikui, negu paprasti dezodorantai. Šiaip aš irgi žinau, kad jis naudojamas ir skirtas tiems, kurie ypač gausiai prakaituoja, serga, o ne šiaip pakeisti įprastus, tai galbūt gydo. Tačiau dauguma naudojančių tai su tuo ir susiduria, kad galima sakyti vos apsirengus jau drabužių pažastys tampa šlapios.

Aš tiesiog ieškojau internete, pilna įdėta skelbimų kas pardavinėja, o kainos tai jau vienodos jų, už 75ml atrodo mokėjau 35Lt.
Atsakyti
As labai dziaugiuosi,kad atradau Driclor thumbup.gif Pagaliau atsikraciau savo komplekso ir dabar galiu deveti bet kokius rubus-tamsius,sviesius,spalvotus,trumpom,ilgom rankovem thumbup.gif Vasara tepdavau i savaite karta,o dabar jauciu,kad uztenka ir karto i pora sav.
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 11 05, 09:08)
As labai dziaugiuosi,kad atradau Driclor  thumbup.gif Pagaliau atsikraciau savo komplekso ir dabar galiu deveti bet kokius rubus-tamsius,sviesius,spalvotus,trumpom,ilgom rankovem  thumbup.gif Vasara tepdavau i savaite karta,o dabar jauciu,kad uztenka ir karto i pora sav.

Tikras gėris tas Driclor smile.gif
Atsakyti