Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(*NeiDa* @ 2011 11 13, 17:09)
Si geri ir as isbandziau,ziauriai esu patenkinta,jau po pirmo patepimo rezultatai -sausos pazastys ir jokio kvapo..O anksciau net ir ziema,kai budavo salta pazastys visos slapios..apie vasara ne nekalbu tiesiog begdavo..

man budavo tas pats,dabar jau bedu nebeturiu
Atsakyti
Man slapumas iskart dingo,bet va su kvapu tai kovoju,cia ziuriu kai kurioms ir kvapas taip stebuklingai dingsta smile.gif .Tais paprastais antiperspirantais kazkaip prisibijau tepliotis po to kai pradejau Driclor naudoti,turiu nusipirkus ekologiska,be visu tu blogybiu,bet nelaiko man jis,tai gerai kai namie sedziu su vaiku,ir lakstau per diena po kelis kartus praustis ir teptis.Jau galvojau baigsis mano bedos.Bet kaip idomiai,kai tik pirma karta pasitepiau Driclor,dingo ir kvapas ir slapumas,gal man reikia dazniau teptis,kazkur kas 2 savaites dabar tepuosi.O jei neslapia gal reikia netept ilgiau.Ka jus galit man patarti?
Atsakyti
QUOTE(diu @ 2011 11 28, 14:43)
Man slapumas iskart dingo,bet va su kvapu tai kovoju,cia ziuriu kai kurioms ir kvapas taip stebuklingai dingsta smile.gif .Tais paprastais antiperspirantais kazkaip prisibijau tepliotis po to kai pradejau Driclor naudoti,turiu nusipirkus ekologiska,be visu tu blogybiu,bet nelaiko man jis,tai gerai kai namie sedziu su vaiku,ir lakstau per diena po kelis kartus praustis ir teptis.Jau galvojau baigsis mano bedos.Bet kaip idomiai,kai tik pirma karta pasitepiau Driclor,dingo ir kvapas ir slapumas,gal man reikia dazniau teptis,kazkur kas 2 savaites dabar tepuosi.O jei neslapia gal reikia netept ilgiau.Ka jus galit man patarti?

Kiek domėjausi, nes niekada nieko nepradedu naudoti nesužinojusi nuo A iki Z, tai jo negalima tepti daugiau ir dažniau nei reikia t.y. jis yra skirtas nuo šlapumo, o ne nuo kvapo, todėl reikia tepti atitinkamai žiūrint pagal prakaitavimą. Šiaip tikrai yra pilna ir purškiamų dezodorantų ir visokių rutulinių (tų nekenkiančių), tik reikia atrasti turbūt iš daugelio tinkantį.
Atsakyti
Kokia dabar butu jo kaina? Buvau pirkus eurovaistinej uz 30lt ta maza buteliuka, bet kaina buvo akcijine. internete matau skelbimu , kad siulo uz 30-35lt, 75ml talpos. O kazin, kaip kokybe, iseina gan pigiai, o kodel taip?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 12 13, 19:26)
Kokia dabar butu jo kaina? Buvau pirkus eurovaistinej uz 30lt ta maza buteliuka, bet kaina buvo akcijine. internete matau skelbimu , kad siulo uz 30-35lt, 75ml talpos. O kazin, kaip kokybe, iseina gan pigiai, o kodel taip?

Klausima reiktu formuluoti atvirksciai - kodel vaistinej taip brangu? mirksiukas.gif
Kokybe vienoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 12 13, 19:26)

Nepirkau iš vaistinės nei karto, dėl didelės kainos. Pirkau 75ml už 35Lt kažkur.. o atsakymas paprastas, kaip ir apie visas parduotuves, didelis antkainis ir visa kita.. o čia žmonės prisisiunčia ir pardavinėja.
Atsakyti
Ir as negaliu atsidziaugti thumbup.gif Anksciau vargino tos pacios bedos, gausus prakaitavimas, nemalonus kvapas, drabuzius nesiodavau tik juodus,kad nesimatytu slapios pazastys. Pirmus kartus Diclor tepiau kas 4-5 dienas, o dabar kas dvi savaites. Jokio perstejimo nejauciau ir nejauciu. Tik toks jausmas,kad koju padai pradejo labiau prakaituoti (bet manau per kazkur prakaitas vistiek turi iseiti?). smile.gif
Atsakyti
Taip, per kažkur turi. O aš išvis nebeatsimenu kada jį naudojau, nežinau kur ir kodėl, bet po driclor dingo mano tos bėdos išvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 04, 16:30)
Taip, per kažkur turi. O aš išvis nebeatsimenu kada jį naudojau, nežinau kur ir kodėl, bet po driclor dingo mano tos bėdos išvis  4u.gif

ir as pastebiu,kuo toliau, tuo reciau bereikia prisiminti kur padetas tas driclor biggrin.gif
Atsakyti
As va paskutini karta tepiausi ji rugsejo men,ir vis dar nejauciu poreikio ji tepti,kuo toliau tuo reciau ji tepu,super atradimas man jis thumbup.gif
Atsakyti
Aš tepuosi dabar maždaug į mėnesį kartą, prakaituoju minimaliai thumbup.gif
Atsakyti
nu kaip man tas daiktas padejo,negaliu atsidziaugti i men karta pasitepu ir jokio vargo 4u.gif
Atsakyti