Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

o yra kas naudoj Driclor ant veido? g.gif man ziauriaj prakajtuoja antakiaj ir usaj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 19 rugpjūčio 2010 - 22:07
As labai dziaugiausi pabandziusi,buvau nustojusi prakaituoti ir viskas ciki piki buvo,jokio perstejimo,nieko. Deja,po poros men kazkas nebegerai, tepuosi tikrai labai retai,karta i 2 ar net 3 sav, bet pazastys kazkokios baisiai jautrios,niezti nuolatos,pasikasau,tai dar labiau persti doh.gif nzn ka daryti verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
Jūsų komentarų pasiskaičiusi nusipirkau Driclor. Pasitepiau vakar prieš miegą ir jau po 40 min. lėkiau praustis kaip griaužė. Šiandien pasitepiau prieš 30 min. ir jaučiu, kad ilgai netversiu. Prausiausi, Jūsų paklausiusi prieš 2 val. Kaip elgtis: ar mesti šį reikalą ar dar kankintis? Niežti peršti taip, kad nė per kur neužmigsi.....deja
Atsakyti
Dricloras man tikras atradimas, pasitepu karta i savaite, ar reciau ir visai pamirsau kas yra praikaitas, ar nemalonus kvapas, rubai nesugadinti del baltu demiu bigsmile.gif Nereikia kas ryta pries rengiantis tepti dezodoranto ir laukti kol isdzius, rubus galiu rinktis kokius noriu, nebijodama, kad jei suprakaituosiu matysis slapios demes. Naudoju jau apie 2 menesius, ir manau man to 60ml buteliuko dar labai ilgam uzteks, zodziu vien pliusai thumbup.gif
Tik teko i kelione pasiimti buteliuka, ir isbego kazkiek skyscio, gerai, kad buvo maiselyje, tai nieko nesugadino ir siaip man tas rutuliukas nepatinka, nes tepant isleidzia daug skyscio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 02 rugsėjo 2010 - 21:08
Jelerny, o kokie pojūčiai pasitepus?
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2010 09 02, 21:07)
Jelerny, o kokie pojūčiai pasitepus?

Pirmus 2 kartus griauze, pakentejau, o dabar tepu labai maza plota odos, tik ten kur auga plaukeliai, tepu ant nedepiliuotos odos, kita diena po panaudojimo depiliuoju elektriniu epiliatorium. Visada naudoju tik ant sausos odos. Na ir kas dar..... rolleyes.gif ai, kai man griauze, tai miegojau pakelus rankas aukstyn, na radau tokia patogia poza ir gerai buvo biggrin.gif o dabar visikai negriauzia odos, neneizti, viskas ok
Atsakyti
taip gal rytoj jau negrauž g.gif patepiau truputį didesnį plotelį nei kur plaukeliai auga, gal todėl taip ėda, bet pažiūrėjau, kad plaukai auga labai siauru ploteliu, tai praplėčiau. Na tiesiog sunku patikėt, kad rytoj gali toks ėdimas dingti g.gif o kažin, jei tik 2 val. palaikai, tai jau bus poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2010 09 02, 21:23)
taip gal rytoj jau negrauž g.gif patepiau truputį didesnį plotelį nei kur plaukeliai auga, gal todėl taip ėda, bet pažiūrėjau, kad plaukai auga labai siauru ploteliu, tai praplėčiau. Na tiesiog sunku patikėt, kad rytoj gali toks ėdimas dingti  g.gif o kažin, jei tik 2 val. palaikai, tai jau bus poveikis?

Nezinau, bandykite visaip, nes ziuriu visoms labai skirtingai, vienom veikia kitom ne, vienom griauzia kitom ne, cia kiekvienai individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2010 09 02, 18:52)
sveikos,
Jūsų komentarų pasiskaičiusi nusipirkau Driclor. Pasitepiau vakar prieš miegą ir jau po 40 min. lėkiau praustis kaip griaužė. Šiandien pasitepiau prieš 30 min. ir jaučiu, kad ilgai netversiu. Prausiausi, Jūsų paklausiusi prieš 2 val. Kaip elgtis: ar mesti šį reikalą ar dar kankintis? Niežti peršti taip, kad nė per kur neužmigsi.....deja

sveikute.pasakysiu is savo patirties-geriau palauk kuri laika ir jo nenaudok!naudojau Diclor puse metu ir buvau patenkinta.o dabar kazkas pasidare-ziauriai niezti,persti...bandau patept,o jua po keliu val turiu nuplauti,nes negaliu net uzmigti...viena karta bandziau kentet iki ryto,tai ryte vos e verkdama ploviau as ta Diclora nuo pazastu...gera savaite vaiksciojua negaledama nuleist ranku,nes pazastys dege,nuejo puslytem!!!!!dabar su siaubu prisimenu ta savaite blink.gif blink.gif blink.gif dabar esu nusipirkusi Perspirex,tai kol kas jis man dar nesukelia tokiu nemaloniu pojuciu schmoll.gif tai vat,tokia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
pirmus kartus ir man nieko visai buvo del grauzimo,bet viena karta irgi taip nugrauze,kad vos ne zaizdom,as ji tepu i kokius 2 men karta,man uztenka pilnai,tik jauciu bandysiu ilgiau nedepiliuoti pazastu tada tepti,nes jei is vakaro bunu depiliavus,vistiek man taip niezti,kad net rekt norisi lotuliukas.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Jei norite pirkti/parduoti/mainytis, keliaukit į Skelbimų lentą.
Atsakyti
Pasakysiu savo nuomone apie sia priemone smile.gif
Niekuomet gyvenime jos nenaudojau ir nenaudosiu, neatrodo normalu, kad pasitepus ja neprakaituoji kazkuri laika, juk prakaituoti normalu, tai tuomet kur tas prakaitas dingsta viduje, organizme uzsilieka??? be to ten tiek daug aliumin...... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti