Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

Na taip, tikiu kad Driclor nesveika, bet... Nuolatinis kompleksas dėl šlapių pažastų irgi ne kas. schmoll.gif O prakaitas, manau, pasišalina kitur, t.y. pradėjus naudoti šią priemonę man pagausėjo kitų vietų prakaitavimas (pvz. kojų). Kiekvienam spręsti kas geriau smile.gif
Atsakyti
deja, as irgi nebegaliu naudoti - is pradziu buvo visai nieko, bet savaites neiskentejau, nes man kaip ir daugumai, tiesiog net trukde miegoti. Dabar net i savaite karta negaliu teptis juo, nes vistiek atsiranda begalinis niezejimas. Deja, o taip tikejausi, kad pagelbes sita priemone... verysad.gif
Atsakyti
super priemonė, dažnai nenaudoju, bet tenka, nes darbas beprotiškai įtemptas, tai bent dėl prakaitavimo jaučiuosi rami smile.gif o kokie pašaliniai poveikiai nuo jo pasireiškia? na be to niežėjimo..
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2010 09 22, 10:57)
Na taip, tikiu kad Driclor nesveika, bet... Nuolatinis kompleksas dėl šlapių pažastų irgi ne kas.  schmoll.gif O prakaitas, manau, pasišalina kitur, t.y. pradėjus naudoti šią priemonę man pagausėjo kitų vietų prakaitavimas (pvz. kojų). Kiekvienam spręsti kas geriau  smile.gif

as labai atsiprasau, kad cia kalbesiu ne apie Driclor, bet galiu jums pasakyti viena, as kaip ir visi normalus zmones prakaituoju, nezinau, atrodo kartais, kad net per daug, o kai ateina saltas metu laikas, tai is viso, kazkodel prakaitavimas padideja doh.gif
kankinausi as taip ilgai, bet stai pries tris dienas nusipirkau Sebamed priemone be alium ir t.t ir rezultatas stulbinantis, zinoma, kad prakaituoju, bet kvapo jokio(net prakaito susimaisiusio su dez.kvapu) bigsmile.gif tai gal pabandykite sia priemone, gal padetu??? beje pazastis nera sauso, bet ir neslapios, tiesog dregnos, bet nepersigeria per drabuzius ta dregme bigsmile.gif zodziu as kol kas patenkinta thumbup.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai forume draudžiami!
Atsakyti
man driclor padejo pirma men, po to pradejo ziauriai nestet pazastys, kaip tik juo pasitepu, padariau pertrauka 2 men, pabandziau vel....si karta nieko neperstejo, bet jis man visai net nepadejo, prakaitavau kaip visada... g.gif man panasiai jau buvo, su kita priemone nuo prakaito, pora kartu pasitepiau, ir organizmas gal priprato, o po to jokio poveikio nebuvo schmoll.gif matyt ir cia organizmas priprato per 1 men. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ARTOS @ 2010 09 28, 17:46)
man driclor padejo pirma men, po to pradejo ziauriai nestet pazastys, kaip tik juo pasitepu, padariau pertrauka 2 men, pabandziau vel....si karta nieko neperstejo, bet jis man visai net nepadejo, prakaitavau kaip visada... g.gif  man panasiai jau buvo, su kita priemone nuo prakaito, pora kartu pasitepiau, ir organizmas gal priprato, o po to jokio poveikio nebuvo  schmoll.gif  matyt ir cia organizmas priprato per 1 men.  blink.gif

Man lygiai tas pats.
Atsakyti
Aš prieš tokias priemones. Kur dedasi prakaitas ?? kaupiasi kažkur liaukose, nes išeit į išorę negali doh.gif Taip galima įsivaryt kokią baisią ligą. Žinau atveju, kai susidarydavo guzai pažastyse, nenustebčiau, kad ir krūtyse gali susidaryt. Kalbu ne apie šią priemonę, bet apie tokias stiprias aplamai.
Atsakyti
Prakaituojame ne tik per pažastis, taigi tas prakaitas niekur nesikaupia wink.gif
Atsakyti
Diclor naudoju jau 2 metus 3 k per savaite.
Dabar pastojau, prakaituoju.lt nerandu tokios info, o informacini lapeli ismeciau. ar galiu ji naudoti budama nescia?
Atsakyti
mergaites, as noriu pasakyti del nieztejimo, grauzimo ir pan.netepkite ant suerzintos odos. netgi nusiprausus ir svelniai nusisluoscius ranksluosciu oda yra sudirginama. doh.gif todel prauskites koki pora val pries tepant driclor, o pazastis sluostykite priglausdamos ranksluosti ir sausindamos, o ne braukydamos ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Kam peršti bandykit tepti mažesnį kiekį nei įprastai 4u.gif
Atsakyti