QUOTE(Simonne @ 2010 07 03, 00:00)
nemanau kad halogenu eilute is vis reikalinga

langas nemazas, prie spintos vaikam nelabai ir reikia, as kazkaip galvoju kad jiems tas pats

gal geriau prie lovos koks apsvietimas (ar sieninis, ar torseras) + jei bus kada rasomasis stalas tai staline lempa. Na nebent turite labai tolima vizija i ateiti ir ten prireiks halogenu eilutes
P.s. mane uosvis protino - nepamirsk kad kai degs visos tos lempos, elektros skaitliukas suksis kosminiu greiciu
Aciu
uzmirsau parasyti (nes dar neturiu nusiziurejusi koki),kad prie lovos bus kokia tai lempike su laidu(nu nesugebejau kai paisem elektra apsispresti,kurioje vietoje stoves lova

)- rozete tam numatyta...
pas mane dabar salionas ~16kv- lempa is 3 lempuciu- taip uztenka,bet jau kai prie kompo su popieriais sedu tai norisi biski didesnes sviesos...
sviesa kambari isijungtu su skirtingais mygtukais (na vienas jungtukas is dvieju knopkiu)- vaikas tai nesuziures, bet vat kazkaip galima padaryti,kad vienas mygtukas "neveiktu"... jei tikrai sviesos bus uztektinai
Viziju nera, bet pamastymas toks yra,kad gal vaikas nores kraustytis i pirma auksta- darbo kambari kada kai pauges

et apsvietimas cia nelabai prie ko...
Tai cia su vaiko kambariu dar normaliai, bet kaip su holu apsisresti
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 02, 23:42)
O tai ne elektrikai tas skyles daro lempom

?
kol neparasei apie tuos lempu cm, buvau isitikinusi kad ne

galvojau,kad apdailininkai padaro skyles, o elektrikai pajungia lempas ir jas istato ar pakabina