QUOTE(nyliuke @ 2010 07 03, 17:46)
Sveikos, įkėliau iš savo statybų kelias nuotraukas viskas eina pagal planą

Po švenčių dažys lubas ir reikia galvoti apie sienas.Dar kita pirmadienį ateina meistras klijuoti plytelių ,o aš dar ne visas turiu ,nu biški ir kiekis 150m2.Su lauko apdaila viskas baigta,tik trūksta terasai grindų.
Gal kam reikia židiniuj spec.nedegios vatos ,man liko apie 4m2.
Nu bet jusu planas toks greitas, m
Kokios firmos dazus imsit?
Daug plyteliu
Man tai tavo pirma fotke patinka

ir kur katinas ilsisi gera
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 07 03, 20:24)
aš buvau vakar užsukusi į juneką dėl virtuvinio (jie prekiauja ir lietuviškais, ir latviškais, čekiškais, vokiškais), tai jie sakė gamina apie mėnesį (www.juneka.lt).Šiaip pasirinkimas neblogas, turi naujovę virš stalviršio dedamą stiklą ant sienos, nors kaina minėjo brangiau išeina nei plytelės.
Pas viena forumiete maciau, tai jos interjere atrode super. ji albume idejus foto, gali paziureti, nickas RENNA. (jei neistrinta

)
------------------------------------
KOKIAM AUKSTY DEDAT SVIESOS JUNGTUKUS??? Standartas 90cm. (iki vidurio mygtuko). Pas mus visi mygtukai ne pries patalpa, o iejus i patalpa, sone, tai man vaidenas, kad nepatogu

. MB vel nepatenkintas, kad as prisigalvoju kitaip

. O dar miegamajam visa eile rozeciu per zemai padare, reiks kelt

. Ir ofise sudejo visus mygtukus ne ten kur norejau

, bet kalta, pati nepasakiau, o manes nieks ir neklause, dejo kaip standarta

. Isprotesiu as su ta elektra

. MB jau sake, daryk ka nori ir kaip nori, manes nieko neklausinek, nes vistiek padarysi kaip tau reikia

.
Dier, MB pries kokias 3-4 dienas isstumde zemes pas tave, a matei

?
Papildyta:
QUOTE(liliux4 @ 2010 07 04, 08:44)
sveikos,
Rytine kava, sveikinimai Tau ir tavo sesės šeimynai

. Leliukai tobuli

. Matau , kad jau trinkeles dėsit? Bus šokiai kieme

. Patiko idėja pas
Rają ir
RK kur laiptelis apatinis užapvalintas ir platesnis. Taip ir norisi prisėsti. Išsisaugojau nuotraukas

. Mačiau, kažkada
IEvike skaitė, parašyk kaip sekasi, kaip mergytės auga, kaip statybos juda ? Idomus tas jūsų pasirinktas variantas surenkamas

.
Sese sake, kad toj foto leliukai kazkaip dideli atrodo, o siaip jie ten po 2kg., sake, kad i delna telpa

. Dabar jau per menesi po 1kg. priaugo. Bus tuoj krikstynos, nes kita vasara sunku butu jau sugaudyt juos

.
Mes tai nedesim trinkeliu, ner kapeiku pakolkas. Cia Indruciukas apie jas svaigsta
Tai kada pas jus mazas leliukas i pasauli turetu belstis

?