Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

[quote=rytorasa,2010 07 03, 11:58]na, man plastikas niekada neatstos medžio...  ax.gif
[/quote]

kazkodel butent tokio atsakymo ir tikejausi .... hihihi.gif

na as ne prie tu ekologislu ir natiralistu blush2.gif man ir laminatas gerai, ir palanges specialiai dejau plastikines,o ne medines ir dar daug kur pasirinkau praktiskesni varianta nei naturaluma ar grozi...

mane domina to plastmasinio rinkinuko praktiskumas- nes kol nebus rasomo stalo- daug turto ir tam staleli galima sutalpinti ax.gif tik kazin kaip patvarumas tu baldeliu- ar pora metu atlaikys g.gif
Papildyta:
[quote=Raja28,2010 07 03, 12:04]
[/quote]
aisku, aciukas 4u.gif Dariausi uzvakar pirma karta , idomu paliko kur ir uz kiek daro kitur mirksiukas.gif

taip kai trinkeles daug svariau ir namuose, bet vasara basikom vistiek prisinesa, nes daugiau ir laksto, ir vaiksto pro visur, tad nusaugot sunkiau mirksiukas.gif
[/quote]

o kas mazajam buvo,kad crb daret unsure.gif

nu kaip as noriu trinkeliu iki iskeliant ax.gif Svaigstu as del tu trinku kaip RK del pulteliu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 03 liepos 2010 - 11:20
ne mazajam, o sau dariausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, įkėliau iš savo statybų kelias nuotraukas viskas eina pagal planą thumbup.gif Po švenčių dažys lubas ir reikia galvoti apie sienas.Dar kita pirmadienį ateina meistras klijuoti plytelių ,o aš dar ne visas turiu ,nu biški ir kiekis 150m2.Su lauko apdaila viskas baigta,tik trūksta terasai grindų.

Gal kam reikia židiniuj spec.nedegios vatos ,man liko apie 4m2.
Atsakyti
aš buvau vakar užsukusi į juneką dėl virtuvinio (jie prekiauja ir lietuviškais, ir latviškais, čekiškais, vokiškais), tai jie sakė gamina apie mėnesį (www.juneka.lt).Šiaip pasirinkimas neblogas, turi naujovę virš stalviršio dedamą stiklą ant sienos, nors kaina minėjo brangiau išeina nei plytelės.
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 07 03, 18:46)
Sveikos, įkėliau iš savo statybų kelias nuotraukas viskas eina pagal planą thumbup.gif Po švenčių dažys lubas ir reikia galvoti apie sienas.Dar kita pirmadienį ateina meistras klijuoti plytelių ,o aš dar ne visas turiu ,nu biški ir kiekis 150m2.Su lauko apdaila viskas baigta,tik trūksta terasai grindų.

smagu ziureti kokiais tempais jus dirbat-visoms cia nosis nusluostet thumbup.gif
kadangi tavo namo jau su pilna laujo apdaila, tai gal pasakysi kur pirkai lietvamzdzius, kokius ir uz kiek? pakalimui lentas kur pirkot? man dabar tas aktualu, jau reikia pradeti dairytis...
Atsakyti
sveikos, Rytine kava, sveikinimai Tau ir tavo sesės šeimynai 4u.gif . Leliukai tobuli wub.gif . Matau , kad jau trinkeles dėsit? Bus šokiai kieme tongue.gif . Patiko idėja pas Rają ir RK kur laiptelis apatinis užapvalintas ir platesnis. Taip ir norisi prisėsti. Išsisaugojau nuotraukas blush2.gif . Mačiau, kažkada IEvike skaitė, parašyk kaip sekasi, kaip mergytės auga, kaip statybos juda ? Idomus tas jūsų pasirinktas variantas surenkamas blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 07 03, 17:46)

Nu bet jusu planas toks greitas, m bigsmile.gif
Kokios firmos dazus imsit?
Daug plyteliu rolleyes.gif
Man tai tavo pirma fotke patinka biggrin.gif ir kur katinas ilsisi gera biggrin.gif

QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 07 03, 20:24)
aš buvau vakar užsukusi į juneką dėl virtuvinio (jie prekiauja ir lietuviškais, ir latviškais, čekiškais, vokiškais), tai jie sakė gamina apie mėnesį (www.juneka.lt).Šiaip pasirinkimas neblogas, turi naujovę virš stalviršio dedamą stiklą ant sienos, nors kaina minėjo brangiau išeina nei plytelės.

Pas viena forumiete maciau, tai jos interjere atrode super. ji albume idejus foto, gali paziureti, nickas RENNA. (jei neistrinta g.gif )

------------------------------------

KOKIAM AUKSTY DEDAT SVIESOS JUNGTUKUS??? Standartas 90cm. (iki vidurio mygtuko). Pas mus visi mygtukai ne pries patalpa, o iejus i patalpa, sone, tai man vaidenas, kad nepatogu doh.gif . MB vel nepatenkintas, kad as prisigalvoju kitaip doh.gif . O dar miegamajam visa eile rozeciu per zemai padare, reiks kelt doh.gif . Ir ofise sudejo visus mygtukus ne ten kur norejau doh.gif , bet kalta, pati nepasakiau, o manes nieks ir neklause, dejo kaip standarta doh.gif . Isprotesiu as su ta elektra doh.gif . MB jau sake, daryk ka nori ir kaip nori, manes nieko neklausinek, nes vistiek padarysi kaip tau reikia doh.gif .

Dier, MB pries kokias 3-4 dienas isstumde zemes pas tave, a matei ax.gif ?
Papildyta:

QUOTE(liliux4 @ 2010 07 04, 08:44)
sveikos,  Rytine kava, sveikinimai Tau ir tavo sesės šeimynai  4u.gif . Leliukai tobuli  wub.gif . Matau , kad jau trinkeles dėsit? Bus šokiai kieme  tongue.gif . Patiko idėja pas Rają ir RK kur laiptelis apatinis užapvalintas ir platesnis. Taip ir norisi prisėsti. Išsisaugojau nuotraukas blush2.gif . Mačiau, kažkada IEvike skaitė, parašyk kaip sekasi, kaip mergytės auga, kaip statybos juda ? Idomus tas jūsų pasirinktas variantas surenkamas  blush2.gif .

Sese sake, kad toj foto leliukai kazkaip dideli atrodo, o siaip jie ten po 2kg., sake, kad i delna telpa wub.gif . Dabar jau per menesi po 1kg. priaugo. Bus tuoj krikstynos, nes kita vasara sunku butu jau sugaudyt juos biggrin.gif .
Mes tai nedesim trinkeliu, ner kapeiku pakolkas. Cia Indruciukas apie jas svaigsta biggrin.gif
Tai kada pas jus mazas leliukas i pasauli turetu belstis ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 04, 08:52)
Pas viena forumiete maciau, tai jos interjere atrode super. ji albume idejus foto, gali paziureti, nickas RENNA. (jei neistrinta g.gif )

Gal būtų galima patikslinti dėl albumo prisijungimo, nes nelabai suprantu apie ką eina kalba (sorry blush-anim-cl.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 07 04, 10:08)
Gal būtų galima patikslinti dėl albumo prisijungimo, nes nelabai suprantu apie ką eina kalba (sorry blush-anim-cl.gif ).

A, *****, pamirsau, kad neturi galimybes prisijungti blush2.gif . Mes turim albuma, kur visos sudeje savo statybu foto, bet gauti prisijungimo duomenis, yra siokios tokios taisykles 1 puslapy ax.gif .
Manau, kad galetume tau duoti prisijungimo duomenis, bet tam turi nepriestarauti kitos forumietes. Taigi palaukiam ar nieks nepriestaraus iki pirmadienio... (cia ne as sugalvojau taisykles, o mes visos, saugumo sumetimais smile.gif ).
P.S. paryskinau, nes sita svarbia info mes susitare rysikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 07 03, 22:18)
smagu ziureti kokiais tempais jus dirbat-visoms cia nosis nusluostet  thumbup.gif

nu jo.... greiciai ispudingi thumbup.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 04, 09:52)
gali paziureti, nickas RENNA. (jei neistrinta g.gif )
KOKIAM AUKSTY DEDAT SVIESOS JUNGTUKUS???

Cia Indruciukas apie jas svaigsta biggrin.gif

o pas RENNA stiklas blink.gif buvau visiskai tikra,kad ten ta pati plokste kaip ir stalvirsis g.gif
mes irgi planuojam deti stikla- man jis praktiskiau atrodo nei plyteles... ax.gif

o kuom tau netinka standartinis aukstis? pas mus sudeta viskas pagal standarta- net nezinau kokiame tiksliai aukstyje bigsmile.gif gyvenamuju kambariu jungtukai yra iejus, voniu- is lauko puses,o svetaines, holo, tamburo- ten kur patogiausiai atrode 4u.gif

taip, tai as svaigstu del trinkeliu- ir galvoju gal itraukti jas i sarasa daiktu, be kuriu as nesikraustysiu i nama g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 04, 11:00)
o pas RENNA stiklas  blink.gif buvau visiskai tikra,kad ten ta pati plokste kaip ir stalvirsis  g.gif
mes irgi planuojam deti stikla- man jis praktiskiau atrodo nei plyteles...  ax.gif

o kuom tau netinka standartinis aukstis? pas mus sudeta viskas pagal standarta- net nezinau kokiame tiksliai aukstyje  bigsmile.gif gyvenamuju kambariu jungtukai yra iejus, voniu- is lauko puses,o svetaines, holo, tamburo- ten kur patogiausiai atrode  4u.gif

taip, tai as svaigstu del trinkeliu- ir galvoju gal itraukti jas i sarasa daiktu, be kuriu as nesikraustysiu i nama  g.gif  biggrin.gif

Gal susimaisiau as del to stiklo g.gif . Mes su Ilonuxu buvom, gal ji ka parasys. Kai buvau pas Renna, tai as ten tik vaiksciodama i apsvietima ziurejau, nes tada ta stadija rupejo biggrin.gif .
Mums tai prie interjero netiktu stiklas turbut, nors jis, aisku kad praktiskiau.
O as voniu is vidaus dariau mygtukus, nes vaikai megsta isjunginet, jei kas ten ieina ar viens kitam isjunginetu (pas sese budama isitikinau).
Gal ir tiktu tas naujas standartinis aukstis, tik kai visa gyvenima reikdavo pakelt ranka uzdegt, tai ir vaidenas man jau, kad gal blogai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 04, 12:18)

o kodel tu virtuvini metro aukscio darai, turiu omeny spinteles apatines, jei teisingai supratau is tavo nupasakojimo? g.gif Ar nebijai kad bus per aukstai?? g.gif

jezau kaip karsta, apsishopinau, padarau valgyt ir vel varom i minija mirkt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti