Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

QUOTE(sania @ 2010 06 17, 12:14)
Vienas is variantu daryt atitraukta sienele ties galvugaliu, tada ir durys i drabuzine nekris tiek i akis  g.gif
user posted image

cia kaip suprantu veidrodis, bet galima panauot sia ideja ir daaryt veidrodines duris
user posted image

Va cia tavo norimas apsvietimas ir sonuose tokios sieneles....idomiai ziurisi
user posted image

Aciu 4u.gif
nu pirmas pvz toks neblogas, bet buvau visai pamirsus,kad yra dar viena problema su tu sviestuvu kabinimu pas mane doh.gif nes siena prie galvugalio yra dar uzlinkus doh.gif va stai taip:
user posted image

Kazin kaip atrodytu tie sviestuvai taip pakabinti g.gif

va toks variantas man labai patiktu-
user posted image
tik vietoj veidrodzio deti plokste stumdoma kur iejimas i drabuzine ir paprata sienele,kur iejimo nebus ir per viduri nuotrauka... nu bet tas "iskandimas" lubose pas mane viska gadina doh.gif o jo patraukti kiek prisimenu nelabai ir eina- nes ta kampas baigiaisi toliau nei vitrinos pradzia doh.gif reik dar permatuoti nuvaziavus...

o gal kas buvot virtuviniu baldu "isto" salone?Ta dizainere vakar minejo,kad ten galima baldu projektuka pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 06 18, 06:18)
Na , kad but aiskiau kaip ten pas mane yra, tai parasysiu, kad tie lovu jungikliai yra 1m nuo iejimo i miegama, taip, kad patamsy zengiant zingsni(ar istieisant ranka) nieko nenutinka.  Na manau baigiu ta savo jungikliu tirada. Daromes-daremes kekvienas taip kaip manom , kad bus geriausiai, patogiausiai mirksiukas.gif
Del to "pasisaipymo" ...kazin ar cia yra kazkas panasaus...Kartais tavo rasymus paskaicius dar ir netokios mintys kyla g.gif

Jei butum iskart parasius, kad 1m., tai buciau supratus. O dabar nuskambejo, kad mes cia tokios tingines, prisidarom tu jungikliu prie duru, prie lovu, tingim siknas pakelt biggrin.gif .
Aisku, kad daromes kam kaip patinka, o diskutuojam cia ir dalinames patirtimi ir mintimis, kad kuo geriau kazka pasidaryt name, nes negali gi zmogus VISKA zinot, apgalvot.
Tik zinau is savo patirties, kad jei lempos toli, iejus i patalpa, jos retai jungiamos. Patinka man torserai, siai dienai planuoju viena miegamojo kampe ir saliono kampe, abu toli nuo iejimo, tad abu juos galesiu ijungt, tik iejus i kambarius, nes bus jungikliai prie duru. Ir sienose nebus vien jungikliai, galesi kada nors atvaziuot i svecius ir paziuret tongue.gif
Dar hole bus 2 variantai lempu ir vieno varianto bus 4 jungikliai lotuliukas.gif , 1 is tamburo iejus i hola, 2-as - ieinant i miegamaji, kad isjungt hola, 3-ias - iejus i saliona - isjungt hola ir 4-as - uzlipus i mansarda - isjungt hola. Holas netoli 20 kvadratu g.gif
Vaiku kolidorius 15 kvadratu, ilgas, tai jis tures 3 mygtukus, 1 - tik iejus i ju ta kolidoriu ir prie 2-ju vaiku kambariu, kiekvienas kai eis i savo kambari, isjungs kolidoriaus sviesa.
Dar ir del vonios pasikartosiu, cia is patirties, tarkim ieini i vonia ir galbut noretusi lempu, kurios prie veidrodziu, bet ju jungtukas ir yra prie veidrozdziu, tad ju nejungiam, nes arciau jungtukas lubu apsvietimo... Taigi, mano akimis, patogu daryti veidrodzio jungtuka prie iejimo. Ieini ir iskart ijungi ka nori.
Prirasiau paklode, ne kad kazka kazkam irodyt, o kad patart. Nustebino tavo geltonas tekstas, butu idomu isgirst nors kelis pavyzdzius unsure.gif . Jau ko ko, bet nesu linkusi saipytis is zmoniu, o kaip tik su malonu patarciau ir padeciau.
Atsakyti

QUOTE(indruciukas @ 2010 06 17, 21:25)
o tu "baranku"  nedesiu tikriausiai... kazkaip mane atsnekinejo nuo ju- apsviecia mazai ~ 4kv/m,kaip sania ir sake,reikialaukti kol "ikaista"... siule deti tokias apvalias didesnes beremes ir be viduriuko- tai dabar mastom su MB  doh.gif

Vis norejau paklaust, kas per barankos g.gif ir kas tos beremes ir be viduriuko ax.gif ?
Norejau su tavim pas Sania i svecius vaziuoti, bet manau, kad Sania nelabai noretu matyti mane savo kieme rolleyes.gif

Pas mus planas, kad liepos pradzioj bus sudetas visas gipsas ir prasides ten tie spakliavimai, trinimai. Tai jau bus pilnas vaizdas patalpu thumbup.gif . Ir kaip tik bus nuimti visi tie remai, pagaliai po laiptais. Vakar dar kai ka persigalvojau, tai MB juokias, sako tu atvaziuoji, tai vis kokia naujiena islenda biggrin.gif . Galvojau patalpa po laiptais bus prie ieinamos drabuzines is tamburo, o dabar darysim is holo patalpa su durim - sandeliuka. Pradejus deti gipsa, man kazko patalpos padidejo g.gif , vaiku kolidorius, tai ten gales jie kaip kambary zaist lotuliukas.gif , na bet as to ir norejau, nes vaiku visa gala stengiaus isdestyt taip, kad jis butu atskiras, privatus, su savo vonia, savo kolidorium, net isejimu i lauka - ateity ju terasa, kai bus paaugliai.

Vakar jau buvau persigandus, kai mazajai 4-ta diena kilo tempa, galvojau, nu negi vel kaip rudeni, bus plauciu koks uzdegimas unsure.gif , tai taip nebuvo nuotaikos... Bet nuo vakar pietu viskas ok, pfu, tai siandien tokia patenkinta esu bigsmile.gif , bet eisiu iki gydytojos, kad paklausytu ir slapima nunest sake rolleyes.gif , tikiuosi viskas ok, nes jai ten visada per daug eritrocitu ar leukocitu g.gif (maisau as juos). Del to mes pas nefrologe lankomes vis, tai gydytoja Auzbikaviciene mums laaabai patiko (na cia, jei kam reiks).
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 18, 11:08)
Vis norejau paklaust, kas per barankos g.gif  ir kas tos beremes ir be viduriuko ax.gif ?

stai "barankos":
user posted image

jos beremes, o jei nebutu to viduriuko barankoj,tai ir utu bereme baranka be viduriuko biggrin.gif

dave vakar man dizainere "lauktuviu" issinesimui "nolte" virtuviniu kataloga- sedziu dabar seile varvinu wub.gif

na,kad jau dalinames patirtimi,tai vakar ta dizainere man kelis kartus pabreze (net uzrase ant planelio biggrin.gif ) ,kad halogenus jei nori deti pagal siena,tai negali buti arciau kaip 30-40cm nuo sienos... gal kam pravers...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 18, 10:35)

dave vakar man dizainere "lauktuviu" issinesimui "nolte" virtuviniu kataloga- sedziu dabar seile varvinu  wub.gif

na,kad jau dalinames patirtimi,tai vakar ta dizainere man kelis kartus pabreze (net uzrase ant planelio biggrin.gif ) ,kad halogenus jei nori deti pagal siena,tai negali buti arciau kaip 30-40cm nuo sienos... gal kam pravers...

O as tempiu guma su virtuviniu, nes del salos nezinau, noris ne tik keturkampio stalo, bet kazkokiu keliu pagrazinimu ir vis pavyzdzio nerandu, bet reiks kipt i paieskas, nes laikas tai bega doh.gif
Idomu butu pas tave atvaziuot, paziuret, ka ten kaip nori daryt rolleyes.gif
O nepasake, kiek halogenu i kiek kvadratu patalpa det? Man tai cia didziausias galvos skausmas.........
Beje, pas Renna, kaip suprantu, miegamajam spinta, kaip tu nori, tai gal jos albume butu kazkas ideta g.gif . Ir pas ja, vaiko kambary, kazkur 15 kvadratu, ideta 12 atrodo lempikiu lubose po 11 tu vatu taupiuju, tai buvo labai sviesu ir man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 18, 11:49)
Jei butum iskart parasius, kad 1m., tai buciau supratus. O dabar nuskambejo, kad mes cia tokios tingines, prisidarom tu jungikliu prie duru, prie lovu, tingim siknas pakelt biggrin.gif .
Prirasiau paklode, ne kad kazka kazkam irodyt, o kad patart. Nustebino tavo geltonas tekstas, butu idomu isgirst nors kelis pavyzdzius unsure.gif . Jau ko ko, bet nesu linkusi saipytis is zmoniu, o kaip tik su malonu patarciau ir padeciau.

Sorry jei kazka per grubiai as cia parasiau, tiesiog issakiau savo mintis...nemoku as per aplinkui kalbet, sakau kas ant liezuvio liezuvis.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 18, 12:08)

Norejau su tavim pas Sania i svecius vaziuoti, bet manau, kad Sania nelabai noretu matyti mane savo kieme rolleyes.gif

O pas mane i kiema ir i vidu visada prasom. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 18, 12:35)

Gal kartais paaiskino kodel ax.gif pvz., jei numatyta halogenu eile lovos galvugaly tai primetus kad lova bus siek tiek nuo sienos, tai tie 30-40cm gausis kad halogenai zibins tiesiai i akis, ar as cia kazka ne taip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 06 18, 11:00)
O pas mane i kiema ir i vidu visada prasom. drinks_cheers.gif

Malonu ax.gif

QUOTE(Simonne @ 2010 06 18, 11:49)
Gal kartais paaiskino kodel  ax.gif pvz., jei numatyta halogenu eile lovos galvugaly tai primetus kad lova bus siek tiek nuo sienos, tai tie 30-40cm gausis kad halogenai zibins tiesiai i akis, ar as cia kazka ne taip suprantu  g.gif

Man atrodo, kad tiesiai virs galvos halogenai, nelabai patogu. Na, jei gulesi, jie erzins akis, o jei juos degsi neguledama lovoj, tai gal tada juos kitur sudet g.gif
Kazkurioj parduotuvej plane rodziau kur sofa ir rodziau kad noriu tu halogenu tiesiai virs galvos (jei sedi ant lovos), o jie man papaise, kad halogenai turi sviesti ne i pakausi, o mazdaug, kur keliai sedint (gaunas sofos krastas). Tai kazi ar tas pats galiojo virs miegamojo lovos g.gif
Atsakyti
Kazkurioje temoje radau ideta nuoroda sviestuvu pardes. Tai kokiu sviestuvu graziu. Imetu nuorodele, o kokie ileidziami sviestuvai...grazu smile.gif
http://www.sietynas....ikiniai.lt.html
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 06 18, 13:42)
Kazkurioje temoje radau ideta nuoroda sviestuvu pardes. Tai kokiu sviestuvu graziu. Imetu nuorodele, o kokie ileidziami sviestuvai...grazu smile.gif

Vajey, kas per grozis bigsmile.gif , tik kainu turbut neraso, kad zmoniu negasdint doh.gif . Kazkurioj parduotuvej maciau grazius apvadukus ileidziamoms lempoms, tai jie paprasti kazkur po 80 litu kainavo lyg. Ach, kadangi juos galima veliau dadet, tai gal kada nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 18, 15:32)
Man atrodo, kad tiesiai virs galvos halogenai, nelabai patogu. Na, jei gulesi, jie erzins akis, o jei juos degsi neguledama lovoj, tai gal tada juos kitur sudet g.gif

as tai galvoju galvugaly det juosta palei siena, bet tik kokia 20 cm halogenus nuo sienos atitraukt (tai su visais lovos galvugaliais halogenai turetu sviesti uz galvos, o ne pries)

ta vat ir klausiau Indruciuko, kodel dizainere siulo atitraukt halogenus 30-40 cm nuo sienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 18, 11:50)
Idomu butu pas tave atvaziuot, paziuret, ka ten kaip nori daryt rolleyes.gif
O nepasake, kiek halogenu i kiek kvadratu patalpa det? Man tai cia didziausias galvos skausmas.........
Beje, pas Renna, kaip suprantu, miegamajam spinta, kaip tu nori, tai gal jos albume butu kazkas ideta g.gif . Ir pas ja, vaiko kambary, kazkur 15 kvadratu, ideta 12 atrodo lempikiu lubose po 11 tu vatu taupiuju, tai buvo labai sviesu ir man patiko.

tai gali atvaziuot, tik kad as pati nezianu ka as ten kaip darysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tos nuomones keiciasi kas pusvalandi biggrin.gif
dabar snekinu MB, kad padarytu tas barankas "samadelkas"- jis man aiskina,kad neimanoma,o as meginu irodyti, kad eina biggrin.gif
Cia del apsvietimo kiekio parnesu is kitos temos:
Del apsvietimo poreikio bendrai (info is "staybajums" portalo):
"- 5 m2 plotui apšviesti reikia vienos 75 W galingumo lemputės arba dviejų lempučių po 40 W;
- 5–8 m2 plotui apšviesti reikia vienos 100 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 60 W arba 3 lempučių po 40 W;
- 8–10 m2 plotui apšviesti reikia vienos 150 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 75 W arba 3 lempučių po 60 W;
- 10–15 m2 plotui apšviesti reikia vienos 200 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 100 W, 3 lempučių po 75 W, 4–5 lempučių po 60 W arba šešių lempučių po 40 W;
- 15–20 m2 plotui apšviesti reikia vienos 300 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 200 W, 3 lempučių po 150 W, 4 lempučių po 100 W, penkių lempučių po 75 W arba šešių lempučių po 60 W;
-20–30 m2 plotui apšviesti reikia vienos 500 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 300 W, 3 lempučių po 200 W, 4–5 lempučių po 150 W, arba šešių lempučių po 100 W."

as klausiau pas dizainere del kiekio, tai ji panasiai ir atsake,kad priklauso kokio galingumo lempute bus ideta...
QUOTE(Simonne @ 2010 06 18, 12:49)
Gal kartais paaiskino kodel  ax.gif pvz., jei numatyta halogenu eile lovos galvugaly tai primetus kad lova bus siek tiek nuo sienos, tai tie 30-40cm gausis kad halogenai zibins tiesiai i akis, ar as cia kazka ne taip suprantu  g.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 18, 14:32)
Malonu ax.gif
Kazkurioj parduotuvej plane rodziau kur sofa ir rodziau kad noriu tu halogenu tiesiai virs galvos (jei sedi ant lovos), o jie man papaise, kad halogenai turi sviesti ne i pakausi, o mazdaug, kur keliai sedint (gaunas sofos krastas). Tai kazi ar tas pats galiojo virs miegamojo lovos g.gif

30- 40 cm nuo sienos tai supratau,kad kai apsvietimas yra bendras patalpos...o dar ir tie halogenai skiriais pagal tai, kaip sviesa skaido, ar staciau, ar 180 laipsniu kampu... pas mane tambure su dekoratyvine siena "dejom" kazkokius ne centrini o iscentrinius( blink.gif gal maisau pavadinimus,bet kazkaip taip skambejo blush2.gif ) halogenus- kad apsviestu patalpa, bet tuo paciu akcentuotu butent ta dekoratyvine siena...
na jei bortelis yra tai tada tiesiai i ji deda halogenus...
nu,zodziu, kuo toliau i miska tuo daugiau partizanu.... doh.gif
QUOTE(sania @ 2010 06 18, 14:42)

kazin kaip cia kainos ju g.gif nes topolinoj maciau tokiu,kainikes tokios nemazos...
tam puslapy ir toks kaip tavo sviestuvas yra mirksiukas.gif
Atsakyti