Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

QUOTE(A&T @ 2010 06 16, 17:46)
sveikutės  4u.gif seniai bebuvau užsukus, vis paskaitau, bet nieko neparašiau. Pas mus toliau apdailą mūryja, jau greitai turėtų pabaigti, vaizdas vos ne kiekvieną dieną gražėja.

Fainiai ax.gif . Lauksim pasikeitimu foto smile.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 20:42)
neissirenki nes nerandi kas patinka? as tai neissirenku, nes viskas patinka  biggrin.gif o po vakarykscio apsilankymo apatricyje visai ramybes nebeturiu- ten tiiiiiek grozio... wub.gif

Ir man laikas butu pradet ziurinetis plytkas g.gif .
Gal galetum surasyt plyteliu pardes, nes kazkaip situ nesu susirasius g.gif . Aciu.

QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 20:51)
RK, tu lyg del gipso kartono kainos klausei g.gif Musiskiai meistrai  po  4,50 eme... dar profiliai brango, ir sako dar brangs... unsure.gif

Boze moy, kas cia per brangimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 16, 23:07)
Ir man laikas butu pradet ziurinetis plytkas g.gif .
Gal galetum surasyt plyteliu pardes, nes kazkaip situ nesu susirasius g.gif . Aciu.

"irise" yra didelis pasirinkimas ir kainu visokiu- bet ten jie neturi dizaineres, tai duotis po tuos plotus vienas vargas doh.gif
"sanistale" sedi berniukas dizaineris, kuris uz 100lt papaiso tau kelis projektukus is tavo norimu plytku- perki plytkas- ta simtine isminusuoja
"linea"- pacioj pardej tai ne tiek daug tokiu normaliu stovu- nors siaip papsirinkimas laaabai didelis- kainos visaip- galima rasti ir pigesniu,bet yra zveriskom kainom. Dizaineres neturi,pati mergaite jei reikia padeda parinkti ir braizo ir skaiciuoja ant languoto popieriaus... siaip ta mergaite labai faina thumbup.gif
"aparici"- man labiausiai patiko stendai- ir ju labai daug ir dar programele ta- nors minimaliai isivaizduoti kaip atrodys tos plykos tavo vonioj galima thumbup.gif kitoj pusej yra kitu gamintoju stendai, bet ten jau reik paciam rankiotis, centimetrus derinti- ne man... blush2.gif
yra dar buves arsenalas salia baby center- ten nebuvau, ir salia apricio yra arsenalas- ten irgi nebebuvau...
"senukai"skelbiasi,kad daro projektus is pasirinktu plyteliu- ten irgi maciau neblogu varintu- ypac jei norint klasikiniu tu- is paradyzovisai nieko yra..
"dvarcionys"- delioja plyteles
"ermitaze irgi nemazai tu plytku yra- bet projekteliu nedaro...

MB tikriausiai is sanistalo ims plytkes, nes kazkokios jam ten patiko... ir dar jis nori,kad butu padaryti keli variantai ir tada rinktis- is pavieniu plyteliu, sake,neisivaizduoja ko noretu doh.gif

einu toliau voniu delioti doh.gif reikia iki joniniu uzsakyma padaryti,tada atkeliaus liepos antra savaite... kazkaip ten prekes ar kas trys savaites, ar karta i menesi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 16 birželio 2010 - 22:43
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 13:25)
o ka as sakiau  doh.gif
nu realybej tai ne taip graziai.... viskas normaliai butu, bet tos plytkos "beige" su ornamentu tokios grubokos, tas ornamentas kaip drebancia ranka papaisytas.... nu bet neatmetamas variantas  biggrin.gif 

o ir vonios tos kvadratura nemaza- apie 15kv, tai yra kur pasireiksti  biggrin.gif ,as meginsiu is jos daryti savo ta kampa su kluziku  doh.gif

mergaites, tai kuri jums ruda juosta uzkliuvo- meginsiu "perdarineti" atsizvelgdama i jusu pastebjimus  ax.gif

AR TAU APARICCI NESIULE PROJEKTELIO PADARYTI, LYGTAIS JEI PAS JUOS PERKI PLYTELES TAI PROJEKTUOJA IR SKAICIUJA NEMOKAMAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 16, 23:45)
AR TAU APARICCI NESIULE PROJEKTELIO PADARYTI, LYGTAIS JEI PAS JUOS PERKI PLYTELES TAI PROJEKTUOJA IR SKAICIUJA NEMOKAMAI 4u.gif

taip, jie daro projekteli su ta pacia programele su kuria as dabar zaidziu mirksiukas.gif as noriu pradziai pati ismeginti visus variantus kaip as galvoju,o jau kai ateisiu pas juos duosiu jiem juos patobulinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 16 birželio 2010 - 22:55
O kiek cm siltinot stoga? mes mastom, ar 25 ar 30 g.gif

kaip jums tok apsvietimas miegamajam? man grazu, tik ar patogu g.gif nu vargas su ta pertvara miegamajam doh.gif
user posted image

gal kas turit kokiu variantu pasiziureti, kai pertvara uz miegamojo galvugalio? nes as jau pradedu mastyti paprasta siena daryti ir duris tokias kaip kambari ideti doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 17, 11:18)
O kiek cm siltinot stoga? mes mastom, ar 25 ar 30  g.gif

kaip jums tok apsvietimas miegamajam? man grazu, tik ar patogu  g.gif nu vargas su ta pertvara miegamajam  doh.gif
user posted image

gal kas turit kokiu variantu pasiziureti, kai pertvara uz miegamojo galvugalio? nes as jau pradedu mastyti paprasta siena daryti ir duris tokias kaip kambari ideti  doh.gif aciu  4u.gif

Mano svajoniu apsvietimas miegamajame blush2.gif O kas gali but nepatrogu g.gif Nebent mazi vaikai "pasupuotu" tas lempeckas biggrin.gif
Del pertvaros pasiziuresiu savo "archyve"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 17 birželio 2010 - 09:42
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 17, 10:18)
O kiek cm siltinot stoga? mes mastom, ar 25 ar 30  g.gif

Mums pasakė , kad geriausiai dėti 30. Gal žinai kokios kainos? Aš visur ieškaojau. Kas rašo 5 lt/m2 o kas rašo 20 lt, tai nesupratau. Ar priklauso kaina nuo vatos storio?
Atsakyti
QUOTE(Mil@ @ 2010 06 17, 11:15)
Mums pasakė , kad geriausiai dėti 30. Gal žinai kokios kainos? Aš visur ieškaojau. Kas rašo 5 lt/m2 o kas rašo 20 lt, tai nesupratau. Ar priklauso kaina nuo vatos storio?

geriausiai kuo daugiau, bet ar tikrai verta?

tu klausi kainos vatos dejimo darbu?
mes mokam taip- uz tarp gegniu dejimo (20 cm) po 10 lt/kv, o uz papildoma sluoksni virs gegniu -10cm- 8lt/kv... i tai ieina bruseliu sukimas,impregnavimas ir pleveles dejimas...
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 06 17, 10:40)
Mano svajoniu apsvietimas miegamajame blush2.gif O kas gali but nepatrogu g.gif Nebent mazi vaikai "pasupuotu" tas lempeckas biggrin.gif
Del pertvaros pasiziuresiu savo "archyve"

na kazin ar nespigins i akis?o gal kaip tik sviesos neuztenka g.gif as laidus tokiam apsvietimui esu atsivedusi, bet dabar kazko abejoti pradejau unsure.gif tos sviesos tikrai neuzteks miegamajame, o tai kaip atrodys sviestuvas ant lubu g.gif arba pagal kita siena daryti halogenus g.gif nu nezianu doh.gif ir galvoju,kaip atrodys tie sviestuvai, jei nebus to lubu nuolydzio g.gif pas mus imanoma padaryti, bet ar reikia g.gif
Atsakyti
Indruciuk, as dabar mastau, kad miegamajam isvis nedeti lubinio sviestuvo, tik prie lovu, dar torseras.... manau, kad turetu uztekti tos sviesos man, neplanuoju as dideliu darbu miegamajam, drabuzine turi atskira apsvietima...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 06 17, 11:44)
Indruciuk, as dabar mastau, kad miegamajam isvis nedeti lubinio sviestuvo, tik prie lovu, dar torseras.... manau, kad turetu uztekti tos sviesos man, neplanuoju as dideliu darbu miegamajam, drabuzine turi atskira apsvietima...

manau,kad uzteks- cia pas mane toks bruozas blogas- jau geriau daugiau, negu kad truks doh.gif
biggrin.gif
stai apie toki papildoma halogenu eilute prieki as galvoju g.gif

user posted image

neturetu pjautis tie nutyse sviestuvau prie lovos ir ta halogenu eile g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 17, 11:18)
gal kas turit kokiu variantu pasiziureti, kai pertvara uz miegamojo galvugalio? nes as jau pradedu mastyti paprasta siena daryti ir duris tokias kaip kambari ideti  doh.gif aciu  4u.gif

Vienas is variantu daryt atitraukta sienele ties galvugaliu, tada ir durys i drabuzine nekris tiek i akis g.gif
user posted image

cia kaip suprantu veidrodis, bet galima panauot sia ideja ir daaryt veidrodines duris
user posted image

Va cia tavo norimas apsvietimas ir sonuose tokios sieneles....idomiai ziurisi
user posted image

QUOTE(indruciukas @ 2010 06 17, 12:56)
manau,kad uzteks- cia pas mane toks bruozas blogas- jau geriau daugiau, negu kad truks  doh.gif
biggrin.gif
stai apie toki papildoma halogenu eilute prieki as galvoju  g.gif

user posted image

neturetu pjautis tie nutyse sviestuvau prie lovos ir ta halogenu eile  g.gif

Nors pas mane prie lvos nenutyse sviestuvai, bet nesipjauna su halogenais esanciais palei slaita(labai panasiai ir pas mane kaip sioj nuotraukoje, tik halogenai pas mane paprasti, be stiklo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 17 birželio 2010 - 11:15
QUOTE(sania @ 2010 06 17, 13:14)
Nors pas mane prie lvos nenutyse sviestuvai, bet nesipjauna su halogenais esanciais palei slaita(labai panasiai ir pas mane kaip sioj nuotraukoje, tik halogenai pas mane paprasti, be stiklo)

O ar halogenus daznai jungiate miegamajame? Nes mes kazkaip halogenus tik svetainei dabar naudojame, miegamajam jie visai nereikalingi, todel ir i nama ju nedejau ax.gif
Atsakyti