QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 16, 23:07)
Ir man laikas butu pradet ziurinetis plytkas

.
Gal galetum surasyt plyteliu pardes, nes kazkaip situ nesu susirasius

. Aciu.
"irise" yra didelis pasirinkimas ir kainu visokiu- bet ten jie neturi dizaineres, tai duotis po tuos plotus vienas vargas
"sanistale" sedi berniukas dizaineris, kuris uz 100lt papaiso tau kelis projektukus is tavo norimu plytku- perki plytkas- ta simtine isminusuoja
"linea"- pacioj pardej tai ne tiek daug tokiu normaliu stovu- nors siaip papsirinkimas laaabai didelis- kainos visaip- galima rasti ir pigesniu,bet yra zveriskom kainom. Dizaineres neturi,pati mergaite jei reikia padeda parinkti ir braizo ir skaiciuoja ant languoto popieriaus... siaip ta mergaite labai faina
"aparici"- man labiausiai patiko stendai- ir ju labai daug ir dar programele ta- nors minimaliai isivaizduoti kaip atrodys tos plykos tavo vonioj galima

kitoj pusej yra kitu gamintoju stendai, bet ten jau reik paciam rankiotis, centimetrus derinti- ne man...
yra dar buves arsenalas salia baby center- ten nebuvau, ir salia apricio yra arsenalas- ten irgi nebebuvau...
"senukai"skelbiasi,kad daro projektus is pasirinktu plyteliu- ten irgi maciau neblogu varintu- ypac jei norint klasikiniu tu- is paradyzovisai nieko yra..
"dvarcionys"- delioja plyteles
"ermitaze irgi nemazai tu plytku yra- bet projekteliu nedaro...
MB tikriausiai is sanistalo ims plytkes, nes kazkokios jam ten patiko... ir dar jis nori,kad butu padaryti keli variantai ir tada rinktis- is pavieniu plyteliu, sake,neisivaizduoja ko noretu
einu toliau voniu delioti

reikia iki joniniu uzsakyma padaryti,tada atkeliaus liepos antra savaite... kazkaip ten prekes ar kas trys savaites, ar karta i menesi...