Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

[quote=Kristiandra,2010 06 18, 08:36]
Labas rytelis smile.gif
na, mazut, jau tikrai be abejoniu testukas teigiamas - sveikinu 4u.gif neabejok nestumu, dziaukis ir augink pilvuka wub.gif

[quote=aistuzele,2010 06 18, 08:40]
Didziausi sveikinimai Indrutei

[quote=RenataJ.,2010 06 18, 09:29]
||Indrute|| wub.gif cia jau nebe vaiduokliukas, labai ryskus testukas, sveikinimai ir laukiam naujienu po gines bei virusiuku

aciu aciu aciu wub.gif smile.gif

[quote=DomingoFaustas,2010 06 18, 09:46]
Sveikinu wub.gif Is kelinto ciklo pavyko?

galima sakyt kad 7! o BT matavimo 1!!!!!!

[quote=Pupushiukas,2010 06 18, 09:56]
||Indrute|| clap.gif sveikinimai!!! Aukit, burbulekit ir virusiuku nepamirskit mirksiukas.gif

nepamirsiu!!! tikrai nepamirsiu tik su Jusu patarimais ir pamokymais mums pavyko!!! aciu Jums visoms!!! 4u.gif

[quote=auxxe,2010 06 18, 10:01]
Indrute patys nuosirdziausi sveikinimai.. tu vel irodei, kaip gali programele metytis metytis, brazyti O linijas ir rodyti, jog ale tau dar tik vos kelios DPO, o tu jau II turi ryskius.. super!!

na taip biggrin.gif o man po O ~14 dienu na bent jau as taip manau.

[quote=jolantida,2010 06 18, 10:38]
Labas rytas,
Indrute sveikinimai dideliausi thumbup.gif

dekui

[quote=irute1984,2010 06 18, 11:31]

Indrute - sveikinimai tapus nestuke.gif, augite ir stiprekite thumbup.gif

aciu aciu aciu dar karteli visoms....

siandiena jau pasijutau tikra nestuke. Pilva maude nuo pacio ryto, tai skauda viena sona tai kita, lyg raizytu. o svarbiausia tai dusina vaikstant. Ryt guluosi i KMU nes turiu diabeta tai patikrins viska. O tada grysiu pas jus ir dalinsiu virusiukus. sekmes jums visoms. Anksciau ar veliau visos busim nestuke.gif . Buckis laikykites.
Atsakyti
Labas rytas, Indrute lauksim griztant su virusiukais wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif

Indrut, laukiam po visų ligoninių tavęs čia su žiniomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Puika*: 19 birželio 2010 - 06:54
labas rytas,

pabaiga!!!!!!!!
viskas pavargau!!!!!!!!
sekmes merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 19, 07:58)
labas rytas,

pabaiga!!!!!!!!
viskas pavargau!!!!!!!!
sekmes merginos  4u.gif

aukščiau nosį.. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
na ka meneiukui traukiuosi nuo BT, vyksim i kelione, tai negalesiu matuoti, o ir atsipalaiduoti ir apie BT negalvoti norisi, kaip nesiseka pastoti, taip nesiseka. turbut reiks judeti toliau po gydytojus. Sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 19, 08:02)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
na ka meneiukui traukiuosi nuo BT, vyksim i kelione, tai negalesiu matuoti, o ir atsipalaiduoti ir apie BT negalvoti norisi, kaip nesiseka pastoti, taip nesiseka. turbut reiks judeti toliau po gydytojus. Sekmes visoms  mirksiukas.gif

Gerų atostogų... gal būtent jos padės pailsėti netyčiukais pasigauti žirniuką..
svarbiausia gerai pailsėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 19, 06:58)
labas rytas,

pabaiga!!!!!!!!
viskas pavargau!!!!!!!!
sekmes merginos  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif jei reikia pailsek, oi kaip tave suprantu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 19, 07:02)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
na ka meneiukui traukiuosi nuo BT, vyksim i kelione, tai negalesiu matuoti, o ir atsipalaiduoti ir apie BT negalvoti norisi, kaip nesiseka pastoti, taip nesiseka. turbut reiks judeti toliau po gydytojus. Sekmes visoms  mirksiukas.gif

kas cia per rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gal atostogos atnes tai ko troksti, to ir linkiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis user posted image

Vakar vakare buvau pas ginę. Susitikau su savo pilvelio gyventoju, rodė plakančią širdutę user posted image, tik, kol aš supratau, kur ten kas user posted image . Vakar sakė man buvo 6 sav 3 dienos. Keista, nes nesutampa su grafiko O. Nors porą dienų iki brėžiamos O pastebėjau, kad pamaudena gimdą kaip po O. Tai ir nžn ar čia man per daug nustatė ar BT iš karto nekilo. Bet turbūt tai nebesvarbu. Norėčiau jums virusiukų paskleisti

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 19, 07:25)

Vakar vakare buvau pas ginę. Susitikau su savo pilvelio gyventoju, rodė plakančią širdutę user posted image, tik, kol aš supratau, kur ten kas  user posted image . Vakar sakė man buvo 6 sav 3 dienos. Keista, nes nesutampa su grafiko O. Nors porą dienų iki brėžiamos O pastebėjau, kad pamaudena gimdą kaip po O. Tai ir nžn ar čia man per daug nustatė ar BT iš karto nekilo. Bet turbūt tai nebesvarbu. Norėčiau jums virusiukų paskleisti

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image user posted imageuser posted image

wub.gif wub.gif wub.gif oi, mergyt, o jau liniuotes grozis, aukit, stoprekit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 19, 08:25)

Vakar vakare buvau pas ginę. Susitikau su savo pilvelio gyventoju, rodė plakančią širdutę user posted image, tik, kol aš supratau, kur ten kas  user posted image . Vakar sakė man buvo 6 sav 3 dienos. Keista, nes nesutampa su grafiko O. Nors porą dienų iki brėžiamos O pastebėjau, kad pamaudena gimdą kaip po O. Tai ir nžn ar čia man per daug nustatė ar BT iš karto nekilo. Bet turbūt tai nebesvarbu. Norėčiau jums virusiukų paskleisti

Kaip smagu wub.gif Gaudau virusiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 19, 08:25)

Sveika,

pirmoji pažintis matyt visada keista būna, bet džiugu,kad jau širdutė plaką.. Gero ir lengvo nešiojimo..aukite sveiki wub.gif

gaudau ir aš paskleistą virusiuką... ax.gif
Atsakyti