Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(auxxe @ 2010 06 26, 09:16)
Kristiandra manau pas neirida dar nebuvo O. dar jos laukia kilimas ryt ar poryt.. o OT as kaip suprantu ji pirmkart daresi, tai ta diena atrode jai ryskiausias ir uzdejo, bet vakar buvo ryskesnis ir pertaise g.gif
as jau irgi pradedu matavimus.. 5CD.. uz 3 dienu pradesiu OT gadinti. kiek ten laiko reikia buti negerus ir nebuvus wc?

2val. ir geriausia daryti 14-17val. tame intervale kiekviena diena tuo paciu metu mirksiukas.gif arba bet panasiu.
Jo tada buvo antra diena ir kai palyginau su pirmos dienos OT tai jis buvo pakankamai ryskus tai ir uzdejau, bet dabar tai matosi kad vakarykstis ryskiausias biggrin.gif vadinasi dabar reik laukt pakilimo biggrin.gif
Atsakyti
aciu merginos uz atsakymus 4u.gif jetau koks man cia dar juodas miskas doh.gif o sakykit imanomas toks variantas, kad ta testine is vis nenusidazytu, na nusidazytu tik kontroline? g.gif matot su tuo testuku bandau atsekt vaisingas dienas, ir ziuret galejau pastot vis gi ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2010 06 26, 08:35)
aciu merginos uz atsakymus 4u.gif  jetau koks man cia dar juodas miskas doh.gif  o sakykit imanomas toks variantas, kad ta testine is vis nenusidazytu, na nusidazytu tik kontroline? g.gif  matot su tuo testuku bandau atsekt vaisingas dienas, ir ziuret galejau pastot vis gi ar ne blush2.gif

nelabai suprantu ka tu dabr bandai iziureti?? isvis koks tavo ciklas ir kelinda CD dabar? ir tu NT daraisi ar OT?
Atsakyti
sveikos,kaip jum mano bt? http://www.babyplan.ru/profile/65639
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 26, 10:56)
nelabai suprantu ka tu dabr bandai iziureti?? isvis koks tavo ciklas ir kelinda CD dabar? ir tu NT daraisi ar OT?

blogiausiai tai kad po maitinimo vaikucio sergu tik 3 karta, ciklas kaip sakant nesusireguliavo doh.gif pirmas buvo 34 dienos antras 35 sitas neaisku, paskutini karta susirgau birzelio 3 diena, ir bandau atsekti jau visa savaite tas vaisingas dienas, nors kai pradejau skaitinetis tai imanoma padaryti min is 2 ciklu doh.gif as darausi OT 4u.gif pripainiojau as cia jus unsure.gif vakar visa diena skaiciau jusu temele ir visus saltinius ka radau apie tai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2010 06 26, 11:20)
blogiausiai tai kad po maitinimo vaikucio sergu tik 3 karta, ciklas kaip sakant nesusireguliavo doh.gif  pirmas buvo 34 dienos antras 35 sitas neaisku, paskutini karta susirgau birzelio 3 diena, ir bandau atsekti jau visa savaite tas vaisingas dienas, nors kai pradejau skaitinetis tai imanoma padaryti min is 2 ciklu doh.gif  as darausi OT 4u.gif  pripainiojau as cia jus unsure.gif  vakar visa diena skaiciau jusu temele ir visus saltinius ka radau apie tai rolleyes.gif

Kam darytis OT jei vaisingos dienos jau senai tikriausiai praeje? jei ir pastojote,tai tik per vykusia ovuliacija,kuriai praejus darytis OT yra tiesiog ju gadinimas veltui. Nuleiskite kraujuka ir ta pacia diena pasakys laukiates ar ne.
Atsakyti
caramelcandy nesupratai tu jos, ji kaip tik gaudo savaja O. tik tiek, jog jei ciklas 35 CD, tai manau, jog O jau buvo. siandien jai 24 CD ir iki ciklo galo liko mazdaug 10-11 dienu.. tai as manau, jog prie kelias denas jos paminetas BT suolis zemyn ir buvo priesovuliacinis pakritimas.
angeloangel pagal viska iseina, jog dabar turetu buti 2-5 DPO tame tarpe, tai nebeverta gadinti jokiu testuku, o reikia ramiai laukti koki 10 dienu ir tada jau darytis NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 26, 11:55)
Kam darytis OT jei vaisingos dienos jau senai tikriausiai praeje? jei ir pastojote,tai tik per vykusia ovuliacija,kuriai praejus darytis OT yra tiesiog ju gadinimas veltui. Nuleiskite kraujuka ir ta pacia diena pasakys laukiates ar ne.

kraujukas dar nerodys per mazai laiko blush2.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 06 26, 12:13)
caramelcandy nesupratai tu jos, ji kaip tik gaudo savaja O. tik tiek, jog jei ciklas 35 CD, tai manau, jog O jau buvo. siandien jai 24 CD ir iki ciklo galo liko mazdaug 10-11 dienu.. tai as manau, jog prie kelias denas jos paminetas BT suolis zemyn ir buvo priesovuliacinis pakritimas. 
angeloangel pagal viska iseina, jog dabar turetu buti 2-5 DPO tame tarpe, tai nebeverta gadinti jokiu testuku, o reikia ramiai laukti koki 10 dienu ir tada jau darytis NT  4u.gif

aciu dabar viska supratau mirksiukas.gif tik truputi neramu bus tas 10 dieneliu unsure.gif Siandien BT 36.9. na lauksim ax.gif
as siaip rukantis zmogus, bet zinokit net rukyt bijau eit, jau paranoja truputi apeme tongue.gif
Nes vaikiuko kaip ir neplanavome dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 26, 10:15)
matai 15CD kaip ir panasu buvo i teigiama, bet  vakarykstis ir uz ji ryskesnis.
O tai jei O pagal BT veliau tai negerai? g.gif  Nu mes ND dabar stengiamames kas antra diena, tai manau neturetume praziopsot, bet seip ir as atkreipiau kad BT ir OT nelabai sutampa pas mane g.gif

aga, matau, kad vakarykstis ryskiausias, tai jau ryt poryt turetum soktelt i virsu dar labiau thumbup.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 06 26, 10:19)
*Kristiandra manau pas neirida dar nebuvo O. dar jos laukia kilimas ryt ar poryt.. o OT as kaip suprantu ji pirmkart daresi, tai ta diena atrode jai ryskiausias ir uzdejo, bet vakar buvo ryskesnis ir pertaise g.gif
**as jau irgi pradedu matavimus.. 5CD.. uz 3 dienu pradesiu OT gadinti. kiek ten laiko reikia buti negerus ir nebuvus wc?

* drinks_cheers.gif
**as paprastai darydavaus OT apie 17 val. bunu jau gerokai po pietu ir dar pries vakariene. Aisku, pora val. skysciu neperdaugiausia ir vsio mirksiukas.gif sekmes 4u.gif

QUOTE(ksise @ 2010 06 26, 11:12)
sveikos,kaip jum mano bt?

Na pagal tavo ciklo ilguma jau turetum neuzilgo apturet O, tikekimes, kad cia pakritimas pries O. tu daugiau OT nedarai, gleisviu nestebi?lengviau butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiandra: 26 birželio 2010 - 11:30
Sveikos matuotojos smile.gif As dar tik pirma cikla normaliai matuoju BT ir darau OT. Tai dar nelabai susigaudau kas prie ko. Man FF nebrezia O. Gal kad ne VIP?
Gal galit paziuret mano grafikeli. Kada man laukti O? Ar nebus jau velu su ND. Vakar buvom sveciuose tai ir ND nebuvo. 
Beja siandien temp.matavau 1,5 val. veliau ir po blogai miegotos nakties, tai pridejau 0,1 laipsnio. Gal nereikejo?
Mano grafikelis fertilityfriend.com/home/2f1b36
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 26, 12:27)
aga, matau, kad vakarykstis ryskiausias, tai jau ryt poryt turetum soktelt i virsu dar labiau thumbup.gif
* drinks_cheers.gif
**as paprastai  darydavaus OT apie 17 val. bunu jau gerokai po pietu ir dar pries vakariene. Aisku, pora val. skysciu neperdaugiausia ir vsio mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Na pagal tavo ciklo ilguma jau turetum neuzilgo apturet O, tikekimes, kad cia pakritimas pries O. tu daugiau OT nedarai, gleisviu nestebi?lengviau butu.

ot nedarau,gleives tik stebiu,siaip pagal jas man 0 gal ir buvo,nes jau c iskyros prasidejo.
Atsakyti
tiesa pamirsau padekoti visoms uz atsakymus ir palinketi kuo greiciau pamatyti II wub.gif
Atsakyti