Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

dekui mergytes uz plaikyma 4u.gif ziuresim kaip cia kas bus.. kitoje temuteje man jau leptelejo, kad 9 DPO implantacijai jau per velu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 17, 08:35)
dekui mergytes uz plaikyma 4u.gif ziuresim kaip cia kas bus.. kitoje temuteje man jau leptelejo, kad 9 DPO implantacijai jau per velu  unsure.gif

nu veptelejo visiska nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 17, 09:11)
Testukui gali but anksti dar smile.gif

na tikekimes ,kad dar anksti.

QUOTE(*Puika* @ 2010 06 17, 09:12)
aš šiandien įtartinai geros nuotaikos, tai žarstau "gudrius" patarimu ir mintis smile.gif kaip kad kojas sukryžiuoti biggrin.gif
tai ir tavo situacijoje įžvelgiu daug gėrio smile.gif tau ovuliacija šokinėja tam,kad daugiau progų turėtum pagaliau pataikyti į tinkamą dieną smile.gif

taip taip thumbup.gif ir isvis galetu vaisingos dienels but nors puse ciklo ot gerai butu ane? mirksiukas.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 06 17, 09:19)
labas rytas.. niu o as kad dribau  blink.gif baigesi mano grazios aukstumos doh.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948

4u.gif imk ir kilk
Atsakyti
Labas rytas,
Pasirodau ir as su savo nauju ciklu ax.gif
Dar norejau jusu visu paklausti vieno dalyko, ar jums po mmmm teplioja rudai ir kiek ilgai tai vyksta? Pas mane normalios mmm vyksta dvi-tris dienas, o paskiau dar kokias tris geras dienas tepa rudom isskyrom, na toks vaizdas kad valosi ten dar tas senas kraujas, bet kazkaip anksciau man tai nebudavo doh.gif Viskas prasidejo po nesivystancio nestumo kuri turejau sausio menesi unsure.gif
Atsakyti
DomingoFaustas 4u.gif na siaip gal ir normalu cia g.gif as manyciau svarbu akd buna to normalaus kraujo.. man ir i gala mm jau rudesnis buna kraujas..
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 17, 09:39)
Labas rytas,
Pasirodau ir as su savo nauju ciklu  ax.gif
Dar norejau jusu visu paklausti vieno dalyko, ar jums po mmmm teplioja rudai ir kiek ilgai tai vyksta? Pas mane normalios mmm vyksta dvi-tris dienas, o paskiau dar kokias tris geras dienas tepa rudom isskyrom, na toks vaizdas kad valosi ten dar tas senas kraujas, bet kazkaip anksciau man tai nebudavo  doh.gif  Viskas prasidejo po nesivystancio nestumo kuri turejau sausio menesi  unsure.gif

man ir kokias 2 dienas tas pats būna... manau čia normalu
Atsakyti
ir man kokias 2 teplioja, nieko cia baisaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 17, 09:35)
dekui mergytes uz plaikyma 4u.gif ziuresim kaip cia kas bus.. kitoje temuteje man jau leptelejo, kad 9 DPO implantacijai jau per velu  unsure.gif

nu tik nu tik,as 8DPO taip pat dribau ir se tau... nestuke.gif
Atsakyti
ilindau i FF grafikeliu galerija ir pasirinkau pregnancy grafikelius su implantation dip, tai praktiskai voes ne visuose jie butent 9-10 DPO.. niu ir ziuriu NT pradeda rodyti po 2 dienu po to.. niu as jau laukiu rytojaus BT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 17, 09:39)
Labas rytas,
Pasirodau ir as su savo nauju ciklu  ax.gif
Dar norejau jusu visu paklausti vieno dalyko, ar jums po mmmm teplioja rudai ir kiek ilgai tai vyksta? Pas mane normalios mmm vyksta dvi-tris dienas, o paskiau dar kokias tris geras dienas tepa rudom isskyrom, na toks vaizdas kad valosi ten dar tas senas kraujas, bet kazkaip anksciau man tai nebudavo  doh.gif  Viskas prasidejo po nesivystancio nestumo kuri turejau sausio menesi  unsure.gif

man rigi visada buna taip.
Atsakyti
Laba dienele mirksiukas.gif

Aistuzele privarazino vaisinga vasara tai reiks rimtai darbuotis smileysex.gif hihihi.gif
Dar karta aciu 4u.gif

Siandien pakilau vel, atsibudau ryte, pamaciau 37, ir taip norejau miegoti iki ryt ryto, kad greiciau suzinot kas bus toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites kaip jus manot ar galima vertinti nestumo testa daugiau nei po 10 min.??? Kodel vienos pasakoja istorijas kai pasidaro testa jis buna neigiamas, ji ismeta o paskui 6 jausmui atsiradus ji issitraukia ir pamaciusios II dziaugiasi nestumu.Kazkur esu girdejusi kad visi testai po ilgiau nei 10min buna teigiami. Nors niekad nebuvau bandziusi siandien tai padariau. Ir taip jis teigiamas.
Atsakyti