QUOTE(auxxe @ 2010 06 28, 15:08)
nu tuoj pafotkinsiu..
Papildyta:
pagal jsuu parasymus skaiciuoju, jog tada O mazdau ir tureciau laukti 11 - 13 CD.. dziugu, jog tikriausiai neteks laukti 16, kaip kad buvo cia kazkuri cikla

bisk kokybe nelabai kokia
Papildyta:
kokybe ne kokia, realiai jis ryskesnis nei nuotraukoje.. darysim toliau ir lyginsim.. niu ir aisku BT stebesim
Na sunku vertinti, nes tikrai labai dar neryskus, ir isvis man tie pirkti is interneto kazkaip viena karta taip, kita karta kitaip, pigu, bet ir nelabai kokybski man jie pasirode

Todel dabar perku is eurovaistines irgi juosteles, bet jos zymiai kokybiskesnes ir ryskiau rodo net pacia kontoline juostele, tik testo kaina aisku jau didesne - apie 6 Lt su ct., bet nusiperku per cikla 3-4 ir jau savo O pagaunu, kadangi jau mazdaug zinau kuriom dienom man savo O gaudyti... Dar kiekviena diena su tokiu ryskumu nereik daryti, pabandyk pasidaryti poryt
Papildyta:
QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 28, 15:13)
Labuka
As paprastai pradedavau darytis pries numanoma O apie 4-5 D. Man ner buve, kad antros juosteles nebutu - visad buna, tik aisku ivairaus ryskumo ir po ryskiausio dar 2-3 D pasidarau, isitikint, kad tikrai blesta.