Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 28, 08:55)
neirida linkiu pagaliau uzkilti, uzteks neaiskiai sokineti!  4u.gif

blush2.gif ziuresim kaip cia bus smile.gif o as dabar pagalvojau jog nuo sestadienio iki treciadienio negalesiu BT matuot g.gif nes isvaziuosim pas MB senelius i kaima. Nu bet gal ka sugalvosiu blush2.gif
Laaaaaaaaaaaaaaabai noreciau pakilt ir nebenusileist. Bet kaip bus taip.
auxxe neliudek, as uz tave ilgiau planuoju , tuoj metai. Kitos mergytes isvis po kelis metus laukia aukseliu. Viskas bus gerai, tik neuzsiciklink kad dabar mirk gyvenk reikia 4u.gif
Atsakyti
neirida tai uzsiciklinimo nera, as ramiai.. tik sakau realia situacija, jog jei ne si men, tada teks stabdyti.. teks palikti truputi tolimesniai ateiciai..
Trizniuke idomus tavo grafikelis g.gif sbetekim kas bus toliau.. 4u.gif
uz linkejimus nedekosiu.. blush2.gif
Papildyta:
panos kas darot OT? kiek mazdug laiko iki jau teigiamo pastebejusios, kad atsiranda jau vaiduoklis?
Atsakyti
Papildyta:
panos kas darot OT? kiek mazdug laiko iki jau teigiamo pastebejusios, kad atsiranda jau vaiduoklis?
[/quote]

man rodė 5 dienas vaiduokliukus pries O, bet galvoju, gal perjautrūs testukai man g.gif bet O, tai jau laaaabai ryškiai parodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 28, 14:17)
[panos kas darot OT? kiek mazdug laiko iki jau teigiamo pastebejusios, kad atsiranda jau vaiduoklis?

Na tas vaiduoklis vaiduokliui nelygus, jei turi galimybe nufotkink ir parodyk gal bus galima tiksliau vertinti rolleyes.gif
Man asmeniskai tai kai jau rodo pakankamai normaliai rysku vaiduokli, tai jau teigiamas buna po kokiu 4-5 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tuoj pafotkinsiu..
Papildyta:
pagal jsuu parasymus skaiciuoju, jog tada O mazdau ir tureciau laukti 11 - 13 CD.. dziugu, jog tikriausiai neteks laukti 16, kaip kad buvo cia kazkuri cikla doh.gif
bisk kokybe nelabai kokia tongue.gif
user posted image
Papildyta:
kokybe ne kokia, realiai jis ryskesnis nei nuotraukoje.. darysim toliau ir lyginsim.. niu ir aisku BT stebesim smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip as noreciau,kad jums visoms pasisektu group.gif ,as kai jau norejau pailseti nuo matavimo,tai taip ir neprireike ax.gif ,dabar jau ilsiuosi vacation1.gif ,sekmes visoms,svarbu tiketi victory.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 06 28, 14:17)

As paprastai pradedavau darytis pries numanoma O apie 4-5 D. Man ner buve, kad antros juosteles nebutu - visad buna, tik aisku ivairaus ryskumo ir po ryskiausio dar 2-3 D pasidarau, isitikint, kad tikrai blesta.

Trizniuke, nu paziurejau tavo grafikeli, tai gal tos dvi aukstos BT netikslios? g.gif taip tik atrodo dabar, kad zemai kritai, bet jei ir ju neskaiciuot - dabar esi pakankamai pakilus(lyginant su zemiausiom BT) ir labai stabiliai laikaisi thumbup.gif nesijaudink be reikalo, ramiai sau lauk tolimesnes BT, manau, kad viskas Oki kolkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 28, 15:08)
nu tuoj pafotkinsiu..
Papildyta:
pagal jsuu parasymus skaiciuoju, jog tada O mazdau ir tureciau laukti 11 - 13 CD.. dziugu, jog tikriausiai neteks laukti 16, kaip kad buvo cia kazkuri cikla doh.gif
bisk kokybe nelabai kokia tongue.gif
user posted image
Papildyta:
kokybe ne kokia, realiai jis ryskesnis nei nuotraukoje..  darysim toliau ir lyginsim.. niu ir aisku BT stebesim smile.gif

Na sunku vertinti, nes tikrai labai dar neryskus, ir isvis man tie pirkti is interneto kazkaip viena karta taip, kita karta kitaip, pigu, bet ir nelabai kokybski man jie pasirode doh.gif Todel dabar perku is eurovaistines irgi juosteles, bet jos zymiai kokybiskesnes ir ryskiau rodo net pacia kontoline juostele, tik testo kaina aisku jau didesne - apie 6 Lt su ct., bet nusiperku per cikla 3-4 ir jau savo O pagaunu, kadangi jau mazdaug zinau kuriom dienom man savo O gaudyti... Dar kiekviena diena su tokiu ryskumu nereik daryti, pabandyk pasidaryti poryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 28, 15:13)
Labuka smile.gif
As paprastai pradedavau darytis pries numanoma O apie 4-5 D. Man ner buve, kad antros juosteles nebutu - visad buna, tik aisku ivairaus ryskumo ir po ryskiausio dar 2-3 D pasidarau, isitikint, kad tikrai blesta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, as nepergyvenu, kadang ne vien OT naudoju, o ir BT. plius is tikro juosteles labai isblanko nuo rezultato po 10 min. o ant pakuotes ir parasyta, jog vertinti rezultata tik po 10 min, po 30 min rezultatas jau netikslus. nuotraukoje tai sivis atrodo jog ten vos net nera to vaiduoklio, bet gyvai kitaip atrodo.. o siaip kadangi esu O turejusi kelis sykius ir 11 CD, todel ir bandinejuosi jau is anksciau.. tik tiek..
cia UK tokiu OT nera, kad nusipirkti po viena.. bent jau nemaciusi. o pakuote is 7 kainuoja 20 svaru.. tai nematau reikalo metyti tokius pinigus.. uzuominai apie artejancia O pakaks ir ebayiniu OT smile.gif bet dekui uz nuomoniu pasidalinima 4u.gif
Atsakyti
auxxe, tikrai dar neryskus, bet jau vadinasi eini link to... As kai pirkau is SM juosteles tai man taip ir nepasidare vienodo ryskumo. turejau ir 20 ir 30, bet nelabai man jie. O dabar isitikinau jog ma visai nereikia OT, pas mane O vis dar vyksta ir mazdaug tuo paciu metu. Vadinasi kolkas lieka BT ir laukimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 28, 10:13)
Trizniuke, nu paziurejau tavo grafikeli, tai gal tos dvi aukstos BT netikslios? g.gif taip tik atrodo dabar, kad zemai kritai, bet jei ir ju neskaiciuot - dabar esi pakankamai pakilus(lyginant su zemiausiom BT) ir labai stabiliai laikaisi thumbup.gif nesijaudink be reikalo, ramiai sau lauk tolimesnes BT, manau, kad viskas Oki kolkas mirksiukas.gif

na tiksliai sakai kad tos buvo aukstos netikslios. nes gerokai dariau pora valandu veliau.... na stebesiu kas bus toliau smile.gif bet kaip as nenoriu mm... o jos neuzkalnu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 28, 15:32)
na, as nepergyvenu, kadang ne vien OT naudoju, o ir BT. plius is tikro juosteles labai isblanko nuo rezultato po 10 min. o ant pakuotes ir parasyta, jog vertinti rezultata tik po 10 min, po 30 min rezultatas jau netikslus. nuotraukoje tai sivis atrodo jog ten vos net nera to vaiduoklio, bet gyvai kitaip atrodo.. o siaip kadangi esu O turejusi kelis sykius ir 11 CD, todel ir bandinejuosi jau is anksciau.. tik tiek..
cia UK tokiu OT nera, kad nusipirkti po viena.. bent jau nemaciusi. o pakuote is 7 kainuoja 20 svaru.. tai nematau reikalo metyti tokius pinigus.. uzuominai apie artejancia O pakaks ir ebayiniu OT smile.gif bet dekui uz nuomoniu pasidalinima 4u.gif

na,man tai tie zali OT buvo thumbup.gif ,viskas kuo aiskiausiai bigsmile.gif ,2 dienas vaiduokliai,po to ryskus,2 vaiduokliai,kaip ir aisku viskas ax.gif ,va,su melynais,tai visas dienas vaiduokliavo doh.gif
Atsakyti